Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ötv indirimiyle yeni Getz sahibi olanlar

'Getz Forum - Club' forumunda Hakan Duman tarafından 13 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    benim aldığım yer anadolu ve başaktan yapıyordu,
    ben anadoludan yaptırdım, çünkü kamu çalışanlarına özel kamu kasko yapıyor,
    aracın değeri 22.900tl gösterilmiş, artı lpg 1800tl eklenmiş,
    prim 875tl hesaplanmış, indirimlerle 646tl ya yapıldı benim kasko, ayrıca full

2. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu sorunuza cevap yazan olmamış bende merak etmiştim eralarla birebir aynı direksiyon onlarda yapılıyorsa yada arıza oldğunda yapıldığına göre getzlerde de takılabilmeli hiç takan yaptıran yokmu acaba servisler yaparmı acaba

3. UFUK

UFUK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araçlarınız hayırlı olsun.Bende İzmir bayilerinde bulamayınca en yakın Uşak Çiftçioğlu'nda buldum.Modeli HY KLM ABS otomatik vites ve anahtar teslim 22500TL. Renk seçeneğimiz olamadı bayide sadece bir narçiçeği kırmızı vardı onu almak zorunda kaldık. İlk izlenimlerimden memnunum. Daha öncede Corsa otomatik kullanıyordum ama 96 modeldi. Bunda gaza basınca araba fırlıyor,frene basınca zınk diye duruyor.Ama alışıcaz tabiki.Tekrar güle güle kullanın arabalarınızı.Ben aracımı bugün getirdim daha uşaktan.Yani 20 mayıs.

Ufak harf yazmaya özen gösterelim...

Düzenleyen : IRCotaimer

4. irnali

irnali Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar

bizim araba gümüş gri diye bekliyorduk, füme geldi, getz'ede bayağı yakışıyor füme renk, yanlız araç dizel olmasına çok seri bir araba iyiki getz almışım

5. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın ,narçiçeği benim istediğim renkti ama başka bayiye gitmişti ben alacağım zaman bende açık mavi almıştım.
    Getze her renk güzel ve bence fiyat performans bakımından sınıfında rakipsiz, eğer fiyat önemli olmasaydı daha güzel seçenekler var tabii ki ama
    Hyundai = Ucuz, kaliteli ve fiyat performans ta rakipsiz araba üreticisi :)
    Alan herkese tekrardan kazasız, belasız, cezasız, sorunsuz hayırlı sürüşler dileklerimle :)

6. kajmer34

kajmer34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="text-align: left;">2010 Getz 1.4 Dohc Start Füme Rengi Benzinli <div style="text-align: left;">19 000 tl otomatik klit ve park sensörü hediye... <div style="text-align: left;">Kasko Full 700 TL(5 taksit) <div style="text-align: left;">221 kmdeyim <div style="text-align: left;">ilk arabam,beğendim belkide ilk arabam olduğu için beğenmişimdir. <div style="text-align: left;">Tek sorunum füme kiri çok belli ediyor... <div style="text-align: left;">Sanırım en uygun ben almışım...İstanbul Anadolu yakasından aldım. <div style="text-align: left;">İleride de memur olduğum için tüp taktırmayı düşünüyorum... <div style="text-align: left;">Bu fiyat anahtar teslim fiyatı,yakıt haricinde araca başka 1 lira ödemedim.... <div style="text-align: left;">Bu arada Plaza sahibini iyi tanırım belki ondan bu fiyatı verdi... <div style="text-align: left;">
    <div style="text-align: left;">Tüm araç sahiplerine kazasız belasız bir yaşam dilerim..

Düzenleyen : kajmer34

7. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2 hafta önce ORDU KAYAHAN DA getz 1.5crdi start 18600 dü bayiden bayiiye değişiyor bu fiyatlar

8. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    nerdeyse bedava verecekler bizim arabaları tüm modellere zam geliyor getzler ucuzluyor...

9. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    18600 mü, ben o arabayı ötv indirimin ilk haftasında 20000 e alabilirdim, gerçekten çok düşmüşler.

10. 5amet

5amet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    her ay fiyat güncelleniyor ve donanım farkıda var tabi....ben öncede yazmıştın ötv indiriminin ilk günlerinde...1.4 abs klima getz i 19300 e almıştım.

11. Tanyol

Tanyol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüm Getz sahibi arkadaşlara arabalarının hayırlı olmasını ve kazasız sürüşler diliyorum. Ben ÇHY ABS KLM OTM mavi renkli arabamı 5 Mayısta 22900' e siparişledim ve 27 Mayısta gelen zamla 23.300'e aldım (Ankara Neziroğlu). 200 TL ye arka park sensörü ve uzaktan kumandalı anahtarlık takıldı (anahtar değil anahtarlık, sadece açık kapatıyor). MTV taksidini de ben ödedim, zaten bu açıkça söylendi. İndirim alamadım ve hiç bir hediye falan verilmedi, çünkü araba stokta yoktu ve o zaman lütfeten araba satıyorlardı. Elbette fiyatlar bayiye göre değişiyor, şu an yüksek miktarda indirim alabilirsiniz.

Arabamdan genelde memnunum, yumuşak kullanışla ancak 3000 km sonra şimdi ekonomik olabildi (6.6 L/100 km). Bozuk yolda biraz fazla hoplatıyor(bana çocukluğumda bisiklete binişimi hatırlatıyor), boyası hala çok yumuşak ve kolay çiziliyor ama parasına göre ekonomik bir araba, sürati belli etmiyor ve kullanırken yormuyor. Başka otomatik arabalara da bakmıştım ama aynı donanımda başka markalarla arasında 10 000 TL fark vardı. Açıkcası şirin ve ekonomik bir araba. Herkese huzur ve sağlık dolu günler diliyorum. Selamlar..

12. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    16.06.2009 da 1.4 start otom. mavi renkte. alarm+kapı kolları ve aynalarının boyanması dahil 20.500TL..

13. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende nisanda aldım kırmızı 1.4 hy klm modelini 19500 e genel olarak memnunum fakat araç amortisör sistemi çok iyi değil şehir dışı 90 civarı gittiğimde 5.5 lt gösteriyor yol bilgisayarı şehir içinde ise 6.5-7 lt arası yakıtı da iyigibi geldi bana

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bende 2010 12 agustos gibi aldım arabayı(2010dohc start) 18.850tl e verdiler. tabi ruhsat takip işlmelri alarm vs vs derken toplam 19.050tl e geldi anahtar teslim.
    19.050tl araba
    660tl ak sigorta
    850-900tl de benzin

20600tl bosu bosuna gitmiş oldu.

15. kaaanp

kaaanp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 model getz 1.4 doch start buz mavi
    19000 tl
    200 tl alarm
    670 kasko ak sigorta
    125 tl full benzin

19995 tl geldi.

16. kadoli2046

kadoli2046 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece hyndai ötv indiriminde fiyat artışı yapmadı ve en çok satan marka oldu.helal olsun.artık yollarda daha çok hyundai görmeye başladım

17. osgerdem

osgerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 10. ayda 2010 110 hp aldım bende. 26.700 e.

18. bcetin

bcetin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 Siyah 1.4 DOHC HY AC OTM GLS modeli
    Aralık ayında 22.000 anahtar teslim fiyatı satın aldım

19. fbuyukkale

fbuyukkale Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2010ocak 1.4 start

19.000 anahtar teslim