Herkese merhabalar. Aracım 2009 dizel Matrix. Ön ve arka tamponlar araç rengi ile aynı olduğu için sık sık boyası kalkıyor. Boyatmaktan sıkıldım. Boya ihtiyacı olmayan siyah renk ham plastik tampon ile değiştirmek istiyorum. Etrafımda bazı araçların orjjinal tampon yerine böyle siyah sade plastik tampon taktırdığını görüyorum. Mümkün müdür? Nereden bulabilirim. Özellikle Antalya dan. Teşekkürler
Bence tamponların boya katmanları düzgün yapılırsa bir sıkıntı olmazdı. Benim sürdüğüm Accentin ön tampon boyası incecik ve kalkıyor. Astarsız boyanmış gibi. Bence yeni tampon çok şart değil ama tamamen sizin tercihiniz. İsterseniz alabilirsiniz. Ben tamponları söküp boya çıkarıcı malzemelerle boyasını tamamen kaldırmayı bir denerdim. O şekilde temiz temiz takar sürerdim.
Merhabalar evet maalesef boyacı düzgün iş çıkarmadı. Fakat bir kere daha boyatıp deneyeceğim. Olmazsa boyasını kazıtıp plastiği siyah sprey ile boyayıp kullanacağım. İki defa boyattım ikisinde de sonuç aynı maalesef.
Aynı yere gidip farklı sonuç beklemeyin.İşini düzgün yapan yer veya servise gidip hallettirin.Servis en azından garantili işlem yapar.