Arkadaşlar aracım 1.6 CRDi blue 2016 35. 000kmde. Araçta soğuk günlerde ve özellikle birkaç gün parkta bekledikten sonra kullandığım zamanda tüm küçük çukur ve bazen kasislerde olmak üzere ön konsaldan devamlı çatırtı (çat diye) sesi geliyor. Junko servisinde ve benim özel servisindeki ustam devamlı ön sağdaki hava yastığını tutan vidaların gevsedigini ve siktiklarini söyleyerek beni yolluyor. Vidalar sikildiktan sonra ses gidiyor. Acaba gerçekten ses buradan mi geliyor. Neden bu vidalar devamlı gevsiyor ?aynı problemi olan var mı? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oradaki Vidanın gevşemesi diye birşey yıllardır ilk kez duydum hadi oldu diyelim sıktı mı biter o iş ,bizim araçlarda zaten çukur vs gelince sesi içeri çok alıyor ,daha önce bende salıncak kırılmış ondan geliyordu yaptırdım Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sen git bi rot balansçıya 50 tl ver ne değişecek hepsini söyleyecek. Benim bludan geliyordu usta gelir diyoru. Rot balansıça gittim 4 parça değişecek dedi aldı. Parçaları ustaya gidip değiştirdim ses mes kamadı. Amortisör lastiği var o bile sertleşince demir sesi geliyor sertleşince.
benim araçta bu aralar kasislerden geçerken çukara girince filan arka iki tekerden gacur gucur ses geliyor. havaların soğukluğundandır diye düşünüyorum, bahar gelsin takip edeceğim.
Soğuk havada ses normal, çok rahatsız ederse trim birleşim yerleri altına izolasyon süngeri ve cam ile konsol arasına fitil koyun. Ses seda kalmıyor, arkadaşım megan 2 sine böyle bir çalışma yaptık ses seda yok.
Arkadaşlar öyle böyle bir çatırtı sesi değil. Sanki cam kırılıyor gibi. Çok rahatsızlik veriyor. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çocuklar teybin içine para atıyorlardı. Sizin de ön konsola cam arasından birşey atmış olabilirler. Abimin alyansı hala ön gögüsün içinde geziyor.