Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ön kol dayama ve paspas

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda polimer tarafından 18 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    evdeki koltuktan mürekkep lekesini çıkarmak için dün akşam aldım kosla ama işe yaramadı reklamdaki görüntülere pek rağbet etmeyin derim ama anne tavsiye ediyor ise başka :)

kolçak resimlerini de bekliyoruz arkadaşlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Mürekkebi bilmemde bizdeki çamur lekesi nede olsa..

3. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Paspaslar tam era için üretilmiş gibi hiç açıklık kalmıyor. Sadece depo ve bagaj açma kollarının olduğu kısmını kestim isteyen kesmeyip üzerindede bırakablir tercih meselesi. Sadece sunu söyleyeyim bu araba için üniversal paspaslardan çok daha uyumlu hele arkaların bütün girinti çıkıntıları bizim araca göre üretilmiş.
    Kolçak el freni arkasına konsola yanlardan geçecek şekilde tasarlanmış ve yanlardan konsola vidalanacak. Ancak kolçağın üstüne oturduğu plastik aksam ve birde ayak olarak kullanılacak plastik çok çok zayıf ve bizim aracın konsolundan yaklaşık olarak 3 cm falan eni dar. Yani bu kolçağı takmak için konsol genişliğinde yeni bir ayak tasarlamak gerekli. Eğer bu işi yapabilecek iyi bir usta tanıdığınız varsa monte ettirmeye çalışın. Hatta arkadaşın getzine denedik sanki biraz ısıtılıp ayaklar esnetilirse olacak gibi duruyor. Accent eraya kesinlikle uygun değil bence.

Düzenleyen : polimer

4. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla coşkun abiye yük olmasa orda ayakları ile birlikte hazırlattırsa sonra kargoyla gönderse diyecem. Biraz ayıp etmiş olurum heralde. Yada toplansak kaç kişi düşünüyorsa ustaya parasını eft yada havale ile göndersekte coşkun abinin aynısını hazırlayıp usta bize kargoyla ödemeli gönderse. Sadece vidalanacak durumda hazır bi hale getirebilirmi abi.

Düzenleyen : polimer

5. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bahsettiğiniz paspası tam anlayamadım..
    Universal hakkındamı yoksa orjinal paspasınımı söylüyorsunuz anlamadım..
    orjinal paspasları ise bendekiler halı paspas bu kış onları kullansaydım vay o paspasın haline..

Düzenleyen : irco

6. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  7. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Evet girinti ve çıkıntılar güzel ayarlanmış.
    Denemek lazım...

8. Alper Gülsün

Alper Gülsün Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar gecenlerde arabanın tavanını ve yer döşemesini temizlemek için SONAX ın iç döşeme suyu aldım 10 liraya sıca suya yarısını boşaltıp erinmeden bi güzel çitiledim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifeski güzel temiz halini aldı tavsiye ederim iç döşeme için olan alabilirsiniz su renginde

9. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Altı kayma yapıyor mu yoksa zemine yapışıyor mu? Getz için üretilmiş modeli de var aynı paspasın ondan sordum. Ayrıca polimer arkadaşımızın aldığı kolçaktan ben de ısmarlamıştım resmi hoşuma gitti. 2 güne gelecek ama kendisi pek memnun kalmamış canım sıkıldı. Getzime sanırım uydurabilirim ama acaba plastik ayaklar hafif yüklenilse kırılacak kadar dayanıksız mı?

Düzenleyen : koyay

10. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    paspaslar kayma yapmıyor.

11. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    bu paspastan bana da lazım yaa eski halı paspasları durmuyo yerde her seferinde arka paspasları koltuğumun altından toplamaktan bıktım. tabanın pislenmesi de cabası :(

12. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Peki bu paspasın arkalar tek parçamı ?

Düzenleyen : irco

13. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    arkadaşlar geçen cumartesi halıfleks aldım ve arabanın arka koltuk ile ön koltuk altına güzelce serdim. orjinal döşemeyi kapattım. artık çamurlu ayaklarıyla arabaya binenler arabamı batıramayacaklar. sizde böyle bie önlem alıp arabanızın döşemesini koruyabilirsiniz.

14. atillaeldem

atillaeldem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tuscaan kardeş kolçağı nerede yaptırdın birde orjinali gibimi oldu?ben adanada servisin garanti kapsamındaki işleri yaptırdığı döşemecide senin dediğin gibi koltuğun iskeletiine kaynakla tutturulan kolçak gördüm orjinaliyle aynıydı ama arabanın döşemesinden kumaşı nereden bulacağız?ayrıcada bana 100 tl ye olur dedi ve arabanın döşemesine yakın bir renk yaparız dedi

15. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    metal görünümlü paspaslar işimizi görmez mi ?

16. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Tavsiyem;
    Döşemeciye gittim halıları komple kaplayacak şekilde esnek derimsi döşeme ile komple kaplattım.Hem orjinal halı kirlenmiyor hemde çamur,pislik rahatlıkla temizleniyor.maliyet 50 TL.

17. mst2000

mst2000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

selam hocam nerede taktırdın?

18. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ankara Şaşmaz ' da 2 sene önce Ertex'den taktırmıştım kolçağı.... yükseklik seviyesini
    kilitleme seviseyisini kolçaktan ayarlayabiliyorsun,,, araba'da çok
    iyi bir konfor sağlıyor kolçağı herkese tavsiye ederim

19. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mustafa abi bazı marketlerde kampanyalı paspaslar var ben aldım 13 tl ye siyah kauçuk ve tabanda dip köşe iyice örtüyor debriyaj ın solundaki ayaklık kısmı potluk yaptı tam arasından falçatayla bi çizik çektim süper oturdu bence onu bi araştır...halı paspaslarıda banyoda yıkadım duruladım dolaba koydumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. Misafir

Misafir Guest

Bende de Team modeli var.Oto döşemeci bir tanıdığım kol dayama olmasada koltukta bunun takılacak yerinin hazır olduğunu söyledi. Taktırdım orijinalindende güzel oldu.

Bu Sayfayı Paylaş