Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ön camların açılırken zorlanması

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda KDMASSFACK tarafından 21 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Eline sağlık güle güle kullan , bende de var silikon sprey ama paket
    İçinden o küçük pipet çıkmadığı için kullandığım yerlere taraklı atıyor o pipetten bana da lazım ama bulamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

santafe2004 bunu beğendi.
  2. Sarıaslan

Sarıaslan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    952
    Ad Soyad:
    Abdullah Sarıaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    abi benimde camlar çok ağır kapanmaya başladı. sağ önce cam sol camdan 2 katı sürede kapanıyor hatta. hiç sökmeden dediğin işlemi yapabilir miyim? birde bahsettiğin ürün aşağıda görselini eklediğim ürün mü?

santafe2004 bunu beğendi.
  3. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    sorun kısa süre sonra devam etti malesef .bu sefer kapı pandizotunu söktüm komple çıkardım baktım mekanizma sorunsuz çalışıyor motorda çalışıyor lakin farkettiğim husus cam sıfıra kadar indirince birdaha çıkmıyor kapıyı açıp kapatınca düzeliyor geri çalışıyor yukarı rahatça. yarım açma kapamada hi. sorun yok tek sorun komple indirince kalkmıyor cam....motorunkapıya bağlı olduğu 3 vida var baktım hepsi normal sıkılı vaziyette naptıysam olmadı az gevşetiyorum bu seferde motor esneme yapıyor kapıya doğru ve gidip gelen arkadaki dişli mekanizma kastırıyor zorlayarak çalışıyor...son çare motorun üst kafa kısmıyla kapı sacının arasına 2 mm kadar boşluk var o boşluğa kaymıyacak şekilde kauçuk lastik kestim sıkıştırdım yine zorladı motoru yavaş inip kalkıyor cam .biraz uğraştım lastiği az daha incelttim şuan tam oldu 4 gündür rahat sorunsuz çalışıyor.kaynağını tam bilmiyorum sorunun lakin kapıları sert çarpmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum hanımla çocuk ne kadar uyarsamda dikkat etmıyorlar

4. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    abim küçük meyve suyu veya ayran pipetlerinden al çakmakla eriterek spreyin kafasına yapıştır ama sert olanlarından bulursan iyi olur işini fazlaca görür :) pipetin ağzını 4 kesik at yaprak gibi ayır ısıtmadan önceki tam mukavemetli yapışsın.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    ta kendisi bu güzel icad.uygula rahatladığını gör anında etki kanala komple sık güzelce sonra 5-10 kez indir kaldır camı . camda yağlanma iz v.s olur ama bir kaç saat sabret sonra cam sille silersin sorun kalmaz....bu spreyi emniyet kemerlerinede sıkabilirsin müthiş rahatlatıyor...yani vucuduna temas eden kemeri komple çekerek aç ikii tarafınada sık güzelce sonra bırak çek bırak bir kaç kez...makara yuvalarınada sık .5-6 ayda bır tekrarla miss...düğme ve butonlara sıkma olurmu o tarz yerler için yağsız kontakt sprey lazım...

Bu Sayfayı Paylaş