Accent blue aracıma nokian iline lastik almayı düşünüyorum iline modeli yeni çıkmış nokian markası hakkında ne düşünüyorsunuz
Kış lastiğinde bence nokian 1 numara. Ancak yaz lastikleri konusunda bilgim yok. Ama kaliteli olcağını düşünüyorum.
Kış lastiğini kullandım 10 numara lastik. Ama yaz lastiğini denemedim Sent from my iPhone using Tapatalk
Nokia telefon işini bitirip lastik üretimine el atmışsa nokian adında kötü olacağını bende düşünmüyorum benimde almak istediğim lastik arasında nokian var
nokian bilmiyorumda hocam petlas'tan şaşmam hiçbir zaman. yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Nokian satan yer bile yok internet haricinde paran varsa Michelin al derim C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nokian lastiklerinin telefoncu Nokia'yla ilgisi yok hocam, tek bağlantıları ikisinin de kuruluş merkezi Finlandiya'nın Nokia şehri Finlandiya gibi kış sert geçtiği ve güvenliğin en öncelikli olduğu bir kuzey ülkesinde üretilen kış lastiğine sonuna kadar güvenilir. Kaldı ki 2 yıl önce şubat ayında Finlandiya'daydım, o yol ve hava koşullarını ancak öyle kaliteli lastikler paklar.
yaz lastiğinde Michelin, Bf Goodrich olmadı Goodyear derim... Tabi ben yumuşaklık ve sessizlik değerine bakarım...
şimdi siz diyince araştırdım.... etiket değerleri fena değil en azından C- C - 68 db (195x65x15) sessiz görünüyor ama hamur sertliği yada yumuşaklığı hakkında bilgi yok. Yeni bir lastik.. ve fiyat sitelerde 140,90 TL....
ulen gene kafa karıştı... BF Goodrich takıtracaktım... şimdi bide kritere bu girdi...ama konyada nokian zor... dediydim ama varmış... 152,50 TL fiyat verdiler....
ADAC/ÖAMTC (DE) 2014 – 195/65 R15 1) Goodyear EfficientGrip Performance 2) Dunlop Sport BluResponse 3) Hankook Kinergy Eco K425 4) Fulda EcoControl HP 5) Nokian Line 6) Pirelli Cinturato P1 Verde 7) Vredestein Sportrac 5 8) Semperit Speed Life 9) Kumho EcowinG ES01 KH27 10) Yokohama BluEarth AE01 11) Michelin Energy Saver+ 12) Bridgestone Turanza T001 13) Continental Premium Contact 5 14) NEXEN N-Blue HD 15) High Performer Sport HS3 16) Apollo Alnac 4G 17) Federal Formoza FD2
Nokian i line modelinde her ikiside C ve ses seviyesi 67 db daha sessiz lastik var mı bende almadım henüz bilen kullanan varmı merak ettim
Nokian için forumlara bakınca sessiz ve uzun ömürlü diyorlar ama bende ikilemde kaldım... Lastikciye sorsan sağlıklı bir bilgi alamazsın... Ama ben gidip lastiği şöyle bir elleyip, okşayıp , eğer hoşuma giderse taktırmayı düşündüm... fiyatı , sessizliği ve yakıt değeri cezbetti zira...