Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

NEZİROĞLU /ESK.YOLU - ANKARA

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda mmt.88 tarafından 13 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Düşünmek yeterli değil, emin olmak lazım, ya bunlar hiç yaşanmadıysa ne olacak?

2. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşanmadığı konusunda da kimsenin delili yok :) bu ne olacak?

3. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Üye reel kişi olsaydı evet bir ihtimal yaşanmış olabilirdi. Çelişkiler mevcut, neziroğluna verip veriştiriliyor, sonra neziroğlu iyi Saniye hanım kötü v.s. mantık çerçevesinin dışında yaşananlar var. Dediğim gibi reel üyemiz olsaydı şikayeti ile bizzat ilgilenirdik, bu konuda Türkiye'de en üst düzey ile görüşmüşlüğümüz, sorunlarını çözdüğümüz arkadaşlarımız mevcut. Ama en ufak bilgisi bulunmayan bir şikayeti ciddiye alamayız.

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yazdıklarıma makas attığınız bölgenin altında, arkadaşa naciz tavsiyem var. Eğer arkadaş tavsiyemi uygular ve bizzat dilekçe verirse, bu sıkıntının akıbetini hep birlikte görürüz diye düşünüyorum. Ama sizin söylediğiniz gibi olma ihtimalide var elbette. Ya böyle bir şey yoksa! Peki ya varsa?
    Armağan beyin yorumunu da okudum. O da serviste aksilikle karşılaşmış.
    Fakat mevzu şu şekilde çözülecek, bence bu mmt isimli kullanıcının gidip bire bir, dilekçe vererek, adını soyadını altına yazarak, sıkıntısını söyleyecek. Bu iş forumlar üzerinden şifahen olmaz.
    İki ihtimal var, ve bu iki ihtimalde kafa karıştırıyor. Oldu mu? Olmadı mı? Eğer kendisi burada bunları yazdığı kadar dürüst ise, gidecek Neziroğluna verecek dilekçesini.
    Ondan sonra gelip foruma yazsın, desinki ben dilekçe verdim. Sonra takibi yapılacakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Gerilmeye ve makasa gerek yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aracımı 2010 yılı başında Neziroğlundan aldım. İlk önce Akbaktan sordum fiyatını. Eskişehir yolundaki Neziroğlundan daha uygun fiyata aldım.
    İlk bakımını 14.000 km de yine aynı yerde Neziroğlunda yaptırdım. (Akbak 250 TL. Yıldırım 230 TL fiyat vermişti.) Ben 192 TL ye Neziroğlunda yaptırdım. 2.yıl bakımı vakti yaklaştı. Aracıilk alırkenkiilgilerinden, ilk serviste randevu zamanında ve en uygun şekilde aracımın bakımını yaptıklarından dolayı yine orada yaptırmayı düşünüyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Vedat abicim, dilekçe konusu bir yana bu konunun açılma sebebi bambaşka. Başka bir servis hakkındaki şikayetle ilgili bir konuda mmt.88 nickli üye ne alakasını olduğunu anlayamadığım bir şekilde bu da ne ki, siz Neziroğlu'nu görün öyle bi rezalet yok gibi bi yorum yazdı. Ben de sorununuz nedir, yardımcı olmak isterim bi daha yaşamamanız için yazdım. Sen niye servisi savunuyosun ben gıcık olurum böyle şeylere benim teyze oğlu VW Doğuşta çalışıyor o bile sen haklısın demişti bana VW kullanıyorken sen kim oluyorsun gibi cevaplar almaya başladım. Forumda o saatte online olan ve konuyu okuyan arkadaşlarım şahittir, 7 - 8 kere sorununuzu çözmek isterim ancak önce yaşadıklarınızı anlatın dedim ve ısrarla cevap gelmedi. Cep numaramı ve bana nasıl ulaşabileceğini belirttiğim bir mesaj attım ona da aynı şekilde ters bir cevap geldi. Hiç bir şekilde yaşanılan sorun nedir öğrenemedim ya da bana yardımcı ol, bu şekilde bir sorun yaşadık şeklinde bir mesaj gelmedi bana. Amacım servisi savunmak değil, en iyi hizmeti alabilmenizi sağlamak. Bugün UMR nickli Umur kardeşimle birlikte servisteydik, kendisi de gördü araçlara ve sahiplerine ne şekilde davranıldığını. Ya da bahsi geçen Saniye hanımın yanında 3 bayanın daha olduğunu. mmt.88 nickli üyenin karalama yapma amacı güttüğünü bu sebeple düşündüm, çözmek için elimden geleni yaptım ancak kesinlikle bi ortak yol bulamadık ve en son hakarete ulaşır boyutlarda mesajlar yazdı. Dilekçe yazmak ile uğraşmasına hiç gerek yok en basit şikayetini bana iletse ben zaten gerekli olanı yapardım. Bugün şirket sahibi ve Hyundai şubelerimizin müdürü ile bir toplantı yaptık, bu konuyu aynen kendilerine de okuttum ve Saniye hanım hakkında dikkatli olunması gerektiğini belirttim. mmt.88 nickli üye başka bir konuda daha ( 1 ay kadar önce ) yine Saniye hanımdan şikayetçi olduğundan o zaman da belirtmiştim fakat Saniye hanım hakkında mmt.88 nickli üyeden başka hiçbir müşterimizden şikayet olmadığını öğrendim. Kısacası yapıcı olmaya çalıştım fakat yıkıcı cevaplarla karşılaştım. Kişinin amacının sorunlarını çözmek olmadığını düşünüyorum bu yüzden.

7. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gerilecek bişey yok, konu aktifken görmediniz, yazılarda silindi, kendinizce yorumlayabilirsiniz olanları. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Varsa elle tutulur gözle görülür bişey konulur ortaya bizde tarafsız olarak kendimizce haklı olanın arkasında oluruz. Ama ortada daha hiç bir reel bilgi yokken ve ısrara rağmen hiç bir bilgi paylaşılmıyorsa, üsteledikçe firma yerine çalışanlarına iş döndürülüyorsakimse kusura bakmasın buna müsade etmeyiz.

Sonuç olarak bizkarar verir uygularız, firmaların avukatları ile biz muhattap oluyoruz. Keşke Ankara'lı Mmt88dediğimizde avukat tanısa ama tanımazlar oklar bize döner. Bilmem anlatabildim mi :)

8. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tebrik ederim.

9. Gökovalı

Gökovalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Az önce servis yetkilisinden bakım konusunda fiyat ve bilgi almak için neziroğlu-söğütözü nü aradım.Telefonu açan şahıs daha müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmiyor.Şikayetimi Hyundai merkeze kadar ilettim.An itibari ile Neziroğlu benim için başlamadan bitmiştir.

10. orient

orient Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayret bende devamlı neziroğlu servise gidiyorum 3 senedir. şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. acaba size niye öyle davranıldı merak ettim doğrusu.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

11. apollo

apollo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bundan 3 ay önce 30000 bakımını yaptımve 280 tl aldılar işçiliğe 97 tl 10-30 yağa 97 tl aldılar frenlerin yansanayi olduğunu arka frenlerin bittiğini söylediler ve fren swicinin bozuk olduğunu frene basınca yanmadığınısöylediler(bayağ yanıyordu hala yanıyor) hepsine 300tl istediler,yaptırmadım ama fren parçalarını alıp şaşmaza gittim usta kampanayı söküp gösterdiğinde hiç bir şekilde bitmediğini gördüm kazıklayacaklardı yazık değil mi birde ampül patlamış diye 10tl lambaya verdik bakımdan önce teftiş etmeme ramen,sanki trigger değiştirdik şükür sorun yaşamadım ama garanti falan hikaye git akpardan al parçayı doğru şaşmaza-ostime taktır kendin. yetkili servis (en azından neziroğlu) bizi bir güzel öptü.

12. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Servisler gerçekten kazık, i30 aracimin ön ve arka balata değişimine servis 300 tl dedi, şaşmazda gokcan balataya gittim, 130 tl ye işlem tamam...

13. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Bu arada yaklaşık 1.5 ay önce eskişehir yolu nezirogluna i30 aracıma orjinal yan koruma çıtası almaya gittiğimde aksesuarda çalışan bayan ürünleri kendilerinin özel sipariş verdiklerini söyledi ve 400 tl fiyat biçti.. orijinalini ata da 176 tl ye taktırdım. Bu durum hiç hoş değil...

14. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    geçen yıl mayıs ayında 30bin bakımına neziroğluna bakıma gitmiştim. aracı bıraktım oralarda dolaşıyordum bir telefon geldi. arayan neziroğlunda çalışan birisi; eee efendim! aracınızın bakımı yapılıyor,işte aracınız ağaç altında kalmış, boyası bilmem ne olmuş zararlıymış boya korumada indirim varmış falan filan dedi.halbuki ben o yıllarda müstakil evde oturuyordum ve kapalı garajım vardı hergün garaja kitlerim eramı. adamı bozmadım gerek yok dedim. maksat para koparmak.hatta ozaman fren balatanız bitmek üzere bir ara gelin bakalım dediler bir yıl geçti hala balata bitecek.
    yine geçenlerde aracımın sigortası atmıştı 8 lira sigorta değiştirme parası aldılar. forumada yazmıştım.
    erayı aldığım ilk zamanlardada aynısı olmuştu sigortayı tamirci değiştirmişti. borcum ne? dediğimde canın sağolsun abi ne parası! demişti tamirci. adamı tanımam etmem.tamirci bile para almazken koskoca servis sigortaya para aldı. yorum sizin arkadaşlar..

15. apollo

apollo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gitmeyeceksin arkadas,parayi Kolay mi kazaniyoruz,zaten era ucuz Kalitali yan sanayi parcalari mevcut mesela finallerden sonra on arka tampon alip boyatacagim dusunun tamiri bile daha pahaliya geliyor o yuzden bu arabalar Mercedes olmadigi icin Gidin bakiminizi Kendiniz yaptirin 10 30 yaga 97 tl olurmu resmen soygunculuk

Bu Sayfayı Paylaş