Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

NEZİROĞLU /ESK.YOLU - ANKARA

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda mmt.88 tarafından 13 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynı bina olsa alamaz zaten, sanırsam sıkıntı orada oldu. Bahsettiğim bayiliklerin hepsinin binası ve servisi ayrı. Bi üretici servisine başka bi araç asla alınmıyor zaten.

2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    doğuş aynı bina içinde alıyor vw audi seat porsche ama adamların devasal bir yerleri var arkadaşın audiyi bakıma götürdük adamlar 3 futbol sahası büyüklüğünde yer kapatmışlar içerde alış veriş merkezine kadar var araçları test ettikleri pistleri var..

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ama Hyundai'nin 250 lira istediği iç ayna onlarda 1.750 :D

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    öyle canım aşırı pahalılar arkadaşda tövbe etti zaten bir daha getirmem buraya dedi :)))

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .
    Düzenleyen : mmt.88

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .

9. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Arakadaşın galiba sosyal olarak bi problemi var saniye hanımla ilgili.Bende anlamadım.

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar hiç gerek yok geirlmeye mmt88 nickli arkadaşım sen bir dahaki gittiğinde erçin arkadaşımı bul yüz yüze konuşun ilgilensin senle eminim her şey halolucak tatlıya bağlanıcakdır.. hiç gerilmeye tatsızlaşmaya gerek yok..

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    .

12. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Çok dogru bence en iyi çözüm bu şekilde olacaktır.

13. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Murat kardeş bizde Ankaradayız bizde Hyundaiciyiz ismimiz belli cismimiz belli yerimiz yurdumuz herşeyimiz belli.

Daha evveliyatında daimi sorular sana defalarca sorulmuş şimdi olduğu gibi herşeyini 2008 den beri gizliyorsun.

Yaptığın iş sanırsam bir şirketin Hyundai Erası ile gezip şirketin malını teslim etmek. Sanırsam araba senin bile değil.

Burdaki herkes bir şeye gönül vermiş senin hiçbirşeye gönül verdiğini göremiyorum.

Koskoca site yöneticisi sana mesaj yazmıs herseyi bir kenara bırak bir takım sorular sormuş. Karsındakine değer vererek soruları cevapladığına inanıyor musun?

Sitede gözlemleyebildiğim hareketlerinin tamamı provakatörlük!

Lütfen kardeş kurallara uyup ortamı yanlış yerlere götürme!

Neziroğlunda sıkıntı yaşayıp Akbak'a gidince Yıldırım'a gidince garantin mi bozuluyor anlamadım orası ayrı tartışılır. Yazdıklarıma nazaran beni de değersiz kılıp konuştuklarımı konuşmayıp kendi doğrularını yazacaksan hiçboşuna yorulma güzel kardeşim.

Hayırlı işler bol güneşler

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben mi ne dediğimi bilmiyorum ? Kendinizle ilgili her türlü bilgiyi saklıyorsunuz, kimliğinizle ilgili hiç bir şey belirli değil. Saat 1 de biz sizle o tartışmayı yaşadık 20 kere sordum sorununuz ne diye sonra gece 3'e 20 kala bu konuyu açtınız. Her mesajımda aynı şeyi söylüyorum, sizi Neziroğlu'na bağlayan bişi yok madem ki Akbak daha güzel diyorsunuz neden hala takıntılı gibi Neziroğlu'na gideceğim diyorsunuz, sorununuz ne ? Madem başka yetkili servis 10.000 daha gider diyor neden oraya götürmüyorsunuz arabanızı ?
    Adam akıllı konuş nasıl bir tabir ve tehdittir ? İstisnasız her gidişinizde Saniye hanım vardı, diğer herkesin işi vardı öyle mi ? Çıkış işleriniz uzar yandaki yaparsa diye bir şey söz konusu olamaz ayrıca. Ufak bir benzinlik dediğiniz Petrol Ofisi Ankarada metre kare olarak en büyük alana sahip olan benzin istasyonu, forumda Ankaralı olmasa dediklerinize inanacaklar.

Emre bey kusura bakmayın da ben yardımcı olamam artık. Dün gece 20 kere sıkıntınız neyse söyleyin lütfen ben çözeyim dedim. Numaramı yazdım. Cevap verme zahmetine girmedi.

15. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Takılmayın, çok gördük sanal hikayeleri ve kahramanlarını. Kalksa bilgilerini verse anlayacağım ama ısrarla bilgi vermeden karşı tarafı suçluyorsa bunda bir yanlışlık var demekir.

Kim olsa servis personeli ile ilgili bir sıkıntı yaşasa servis müdürüne çıkar yada onunda üstüne. Sanal bir kimliğin altına saklanıp burada debelenmez.

16. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Serdar bey arkadasa uzaklastırma vermeseydiniz derdini ve vereceği cevapları görseydik olayı sonuca bağlasaydık. 3 gün sonra sil baştan olmasın gerçi daha önce hep sil baştan devam etti ya

17. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Derdini çözmek istiyorsa telefon numaraları verildi, arar derdini çözer, bizede haberi gelir. Sanal olmadığını ispatlamak istiyorsada buluşmanıza katılır, bizde askıyı kaldırırız.

Forum polemik ve kavga yeri olsun istemiyoruz, sorun varsa çözülsün ama bu şekilde sorun çözülmez. Aklı selim herkes bu şekilde sorun çözemeyeceğini, sadece var olan bir problemi (tabii varlığıda mechul) dahada büyüteceğeni bilir.

Düzenleyen : Serdar

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Nasıl Vermiyolar , Bayraktar Mazda Satıyor

19. Ertan

Ertan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    40
    Ad Soyad:
    ertan tiryaki
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    artık satmıyor mazda olayı bitti

20. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar ben fazla yetkili servisleri kullanan bir araç sahibi değilim. Kendi mesleğim makine tasarımı olduğu için, araştırır, çözebildiğim problemi kendim çözer, çözemediğim işlemler için özel servisleri kullanırım. Yetkili servislerin, garantili iş yapmalarından dolayı sanıyorum maliyetleri biraz yüksek. Ama illede bir yetkili servise gitmem gerekirse oda Neziroğlu'dur.
    Orada çalışan Saniye hanımı bendeşifahen tanıyorum. Daha önce servise gittiğimde aracımın bakım konusu ile kendisialakadar olmuştu. Gayet kibar, işini takip eden, hatta bu söyleyeceğim kendisi için sakınca oluşturur mu bilmiyorum ama, daha ekonomik fiyatlara nasıl tamir ve bakım işlemi yapılabilir konusunda da kısaca öneride bulunmuştu.
    Şimdi ben mmt kullanıcı isimli arkadaşımın yaşadıklarını düşünerek onun bu olumsuz olaylardan dolayı gerildiğini de hissediyorum. Kendisine naciz önerim, oradaki personelle sıkıntınız varsa, kısa bir dilekçe ile firmaya durumu bildirmenizi öneririm. İllaki müşteri memnuniyeti için değerlendireceklerdir.
    Fakat şu çok ama çok önemli, hepimiz insanız. İnsanoğlunun bir günü diğer gününü tutmayabilir. Bu nedenle sabırlı olmak şart. Fevri davranmak, aşağılamak, birisini üzmek, yada her ne şekilde olursa olsun bir insanın ekmeğine mal olacak hareketi yapmadan önce, bir kez daha düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim.
    Ben buluşmalara katılmayan mmt isimli arkadaşımın fikrine katılıyorum. Kimse o buluşmalara katılmak mecburiyetinde değil. Ayrıca yaşını yazma konusuna gelince, ben bu olaya da karşıyım! Yaş ile insanın karakterini, olgunluğunu, zekasını yada kişiliğini tespit etmek mümkün değil zaten! Yazmasın, benim için buda sorun değil. Ayrıca bu arkadaşımız nerede, kim olduğunu, yada aracının plakasını paylaşmak zorun dada değil arkadaşlar. Bu sebeplerden dolayı kendisinin üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum.
    Burada yapılan bir yanlışlık, bir hata varsa bence fazla uzatılmamalıdır. Bu mmt isimli dostumuz, gitsin Neziroğlu'na şikayetini dile getirsin. Eğer ki, düzelme olmaz ise, o zaman tekrar burada paylaşsın. Desin ki, arkadaş ben vazifemi yaptım. Ama değişen birşey yok. Derse o zaman şeriatın kestiği parmak acımaz. Gereken neyse Nightfish (Erçin)'de yapar, inanıyorum ki, Neziroğlu yönetimide yapar.
    Biraz uzun oldu ama, sağ duyu ile bu sıkıntının giderilebileceği görüşündeyim.
    Herkese saygılar.

Bu Sayfayı Paylaş