Jiguli merso'nun burnundan ısırmış Şaka bir yana olay çarpma açısıyla ilgili, bir motosiklette benzer açıyla vursa plastik tampon dışa atar kendini
Youtuba da car crash compilation videoları var ağırlıklı Rusyadan görüntüler denk geliyor , Ladalar fena sonuçlara imza atıyorlar şaka bir yana
Mercedes in olabilecek en zayıf yerine en pis açıdan vurmuş Rusya kazalarında arabadan tırın altına uçan çok gördüm. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lada nın öyle bir arabası yok. Medyanın uydurması delinin biri kuyuya taş atmış Lada Türkiye bu yalan araba yüzünden bi sürü telefon alıyor
aynı bu tip bir kaza yaşadım, tali yoldan ana yola çıktım bir ses geldi sonra bir baktım bizim tamponun parçası beni geçmiş gidiyor, ters tarafından vurduğu için hiç hissetmiyorsunuz darbeyi tamponu söküp götürüyor, gerçekten arabanın çok zayıf bir yeri.
93 model lada samara sedan vardı bizde, 18 yıl boyunca her gün çalıştı, kar kış kıyamet hiç durmadı, performansı da iyiydi. Bugün 20 yaş ve üzeri olan çoğu vatandaşın Lada ile bir mazisi olmuştur. Lada, biraz daha güven tesis eden, şekli şemali düzgün, üst segment olmasa bile asgari şartları iyi sağlayabilecek bir araba çıkarsa yine kendine yer bulur diye düşünüyorum...
Fiyatı belli değil ama Kalina ve Granta adında iki model gelecek. http://www.lada.com.tr/cars/modeller.html
Yeni çıkacak olan 2 modelini inceledim az önce hiç fena durmuyorlar fiyatlarıda uygun olursa bence tutabilir yeni ladalar.