Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ne Kadar Yakmışım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda nazmi37 tarafından 15 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    140 tl ye fulledim
    60 km gittikten sonra 30 tl aldım
    ankarada 470 kmde benzin aldım çünki ışık yanalı baya olmuştu
    ankarada 148 tl fulledim
    istanbulda 450 kmde ışık yandı

motor hacmiyle ilgili dediklerniz doğru ama ozaman arabayı alırken nedense basiretimz bağlandı insanlık hali işte..ama daha bu hataya düşermiyim...Şuanda 2. el 1.5 dizel 115hp i30 yada 1.3 90hp opel sedan düşünüorum..opel motor küçük die beni korkutuo..ama okuduğuma göre yakıttsa tasarrufluymuş

2. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Opel forumlarına göz gezdirin, problem çıkarmaya yatkın ve çıkaran araçlar. i30'u kesinlikle tavsiye ederim. Şehir içi tüketimi (dizel) 5.5 litre civarı olan bir araç tüm o ağırlığına rağmen.

3. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    30 binliraya 2.el bi araç alacam ama bakalım ne alacam..i30 ağır basıo ama team modelinde arka camlar manuel bu tabiki araba alırken bir kriter olamaz belki ama insanın psikilojik bazı takıntıları olabilir..era benim için bir yeni çağydı birdaha çağın gerisine düşmek istemiorum..eradan önce 91 reno broadway im vardı..
    Sen olsan 30 bine 2. el dizel ne alırdın ;)

4. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Kesinlikle i30 alırdım samimi söylüyorum. Bende benzinli i30 vardı en full donanımlısı, sattıktan sonra dizel i30 alacaktım sonra vazgeçtik başka araç aldık.

90 Hp gitmez falan diyenlere aldanmayın sakın, tamam araç ağır ama o motor yeterli geliyor. 115 Hp olanı zaten harika. Ben 2. el dizel araç alacaksam bütçem iyi ise Sonata alırım, 30 bin civarıysa i30 alırım, daha az ise Era alırım.

5. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bana dört cam otomatik 2 airbag abs olmuş olmamış dert değil klima analog olsun yeterki olsun esp çok isterim gücüm yetmez hangi i30 modeli oluo..team değil onu biliorum ama hangisi??hemen ikinci el ilanlara bakıcam..ilanlarda genelde bazı bilgiler yok modeli yazmış ama ne özelliği var belli değil..

6. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ESP Prime ve Style Plus olmayanlarda yok. Mode donanımının ESP opsiyonluları var ayrıca onlar 115Hp.

i30 Team'de ABS, klima, 6 Airbag standart zaten.
    İlk çıkan i30'lardaki Select donanım dizeller Team'den daha iyi. Dijital klima falan da var.

7. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizel araba ilk defa alcam dikkat etmem gerekenler nelerdir..?Ne bilim km az olsun falan gibi??

8. bar_bars

bar_bars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb eger düsünürseniz sahibinden .com da sahsıma ait bir arac var ilan numarası 27050550 istersen bi bak saygılarımla

9. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Dizeller zaten dayanıklı, almadan mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptırın. Piyasadaki i30'lar zaten genelde çok yüksek km'lerde değil.

10. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ESP, i30'un üst seviye donanım paketinde var. Hyundai bu paketlere daha iyi çözüm üretmeli aslında. Sadece ESP isteyen binlerce kişi var ama üst paketi almamak için başka markalara yöneliyorlar.

Şu anda dizel motor konsunda en verimli ve sorunsuz markayı Fiat olarak görüyorum. mJet bir Punto, belki i30'dan daha iyi olabilir.

Dizel araç alırken bakımların düzenli yapılıp yapılmadığa bakmak önemli ve aracın nasıl kullanıldığı da önemli. Çoğu kişi maalesef benzinli gibi kullanıyor ve kısa zamanda turboyu bozuyorlar. Turbo dizelaraç kullanmak özen ister ama bizim insanımız motoru durdurmadan 30 saniye bekleyemiyor.

Düzenleyen : tahrikk

11. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  12. bar_bars

bar_bars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  13. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Punto i30'dan hiçbir yönden iyi olamaz. CRDi motor Multijet'ten daha iyi, ayırca 300nm torku var denilen Bravo'yu da uzunca kullanan biri olarak i30 115hp olanı daha iyi gidiyor diyebiliyorum. Fiat'ın malzeme kalitesi zaten i30'a göre çok düşük.

i30'un her modelini kullandım (zaten eski bir i30 sahibiyim) bu araçlar hakkında bilgim oldukça iyidir. Bahsedilen ve piyasadaki dizellerin çoğunu da kullandığım için karşılaştırmaları rahat yapabiliyorum. Fiyat performans olarak bakıldığında i30 rakipsiz.

14. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bar bars otomatik araba istemiorum :( birde era 1.5 dizel sıfırı 29 bin tl.seninkisi 27 bin..30 bini gözden çıkarttığım için i30 düşünüorum..i30 un iç hacmi ve bagaj hacmi erayla kıyaslamada nasıldır?

15. bar_bars

bar_bars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bariz bir fark yok bence i30 ile ama senin kararın ben senin yerinde olsam madem 30 bin tl gözden çıkardın git wolkswagen al derim ...en azından araban deger kaybetmez bende hevesle aldım aldım ama bir alman ekolü ile kıyaslama asla yapılamaz ve sen 30 bin gözden cıkardıysan git wv al benden tavsiye

16. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  17. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  18. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    30 bine wv nerdeeee :D jettalar 35 bin tl civarından başlıo 2. dizelleri..

19. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  20. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendeki 2009 1.4 team inci beyazı..30 bine geldi araba..ufak tefek sürtmeden kaynaklı çizikler var ama belli bile olmuo..servis bakımlı..20 bine gider mi ki acep?

Bu Sayfayı Paylaş