Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

navigasyon öneri

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda road26 tarafından 4 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

benim navigasyon bu

Navitech - Navigasyon, Tablet, Ses ve Görüntü Sistemleri | Navitech, VR-761T Primo7inch TVli Speak & Go Navigasyon Cihazı

aynen senin dediğin gibi otomatik açılıyor. ve otomatik kapanıyor. çakmak girişinde veya 12 v girişinde takılı kalması kaydıyla tabi.

yanlız bu yöntem zarar veriyor. çünkü çalıştırma esnasındaki elektriksel dalgalanma cihaza zarar veriyor.

yanlız sizin istediğiniz gibi bir özellliği var.

ben kullanıyorum çok memnunum ( tv özelliği pek verimli değil)

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    birkaç sene öncesine kadar navigasyonum yoktu google earth den gideceğim yere bakar telefona bilgisayar ekranından harita fotoğraflarını çekip atardım sonra google earth den gideceğim rotayı işaretlerdim km olarak mesafesine bakardım mesela havaalanı sapağı benim çıktığım sapaktan 72 km ötede ve bir sonraki sapak 55km ötede diyelim sapaktan çıkarken km yi sıfırlayıp 72 km ye yaklaşınca sapağa girer sonra yine sıfırlar 55km sonra yine saparak giderdim

ikinci dünya savaşında uçaklar buna benzer yöntemlerle uçuyorlardı ya:)

sonra elime bir 7 inç tablet geçti ekranı diğer navigasyonlara göre dev gibi kalıyor dikiz aynasına yapıştırıp ekran yansımasından arkadan gelenleri kollarken ekrandan da GPS i takip ediyorum işi bitince paket lastiklerinden ayırıp söküyorum arabada kalmıyor işin iyi tarafı arabayı deniz kenarına çekip dikiz aynasından HD film izleyebiliyoruz:) internetsiz çalışan ücretsiz Mapfactor navigasyon uygulaması kurdum birde turistik harita için mapswithme diye bir uygulama kurdum bu iki programda adres bulamıyor sadece koordinat girer yada internetten arama yaparsanız o noktaya kadar yol üzerinden götürüyor bu birçok kullanıcıya gelmez. Batarya ömrü hiç şarj etmeden GPS ve ekran sürekli açık iken 6 saat civarında

pecer2001tr bunu beğendi.
  3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    valla süpermiş bende cihazı aç oradan navi modunu seç açılsın bekle filan sıkıcı. ben aracı çalıştırınca direk navigasyon modunda açılsın isterdim acaba ayarı var mıdır.? bendeki piranha 3.5inç. çok zarar vereceğini sanmıyorum zira cihaz önce kendi bataryasını kullanıyor.

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ben Ankara'ya ilk defa sınav için gittiğimde aynı Google earth dan rotayı bulmuş kameralı telimde olmadığından yazıcıdan ekran çıktılarını alıp gitmiştim :) çok iş görmüştü :)

5. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Bizde normal navigasyon yok ama yandexin navigasyonu var babamın işi olunca ya da hafta sonları falan taksiye gidiyorum her yeri bilmediğim için yandexi açıyorum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Bu Sayfayı Paylaş