Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Navigasyon aleti kullanan var mı?

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda motor tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    ben sahibinden.comdan almıştım gps marka igo 08 yukluydu aldığımda bu yaz adama gonderdım son haritayı yukleyıp geri gonderdi ücretsiz..cihazda bluetooth var telefonu baglayabiiliyorum ayrıca cihazıda fm transmitter olarak teybe baglayıp gorusmeyi arabanın hoparlorunden yapıyorum..av girişi sayesinde geri görüş kamerasıda bağlayabiliyoruz..2 sene önce 200tlye almıştım iyikide almışım.

2. kayamehmet

kayamehmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hemşerim merhaba bu cihazdan bendede var (gps)marka benim cihaz ekranında donma oluyor resetlemeyince düzelmiyor senin cihazdada oluyormu bu donma olayı. çok canımı sıkıyor valla duvara vuracam birgün.

3. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Yok benim cihazımda hiçbir sorun yok..Yazılımından kaynaklı olabilir yeni harita yuklemeyı deneyın..ya da hafıza kartının içinde virüs vs olabiilir eğer müzik resim vb attıysanız içine

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İlk kullandığım cihaz Navking 4,3" Route 66, M550' idi, MediaMarkt' tan kampanyalı 229 TL.'ye almıştım, fakat menüsü karma karışıktı, ama harita kullanımı çok pratikti. Hızlı buluyor ve rota değiştirme işlemini hızlı yapıyordu. Menünün karmaşıklığından 150 TL. ye ikinci el olarak sattım.

Şimdi aşağıdaki cihazı kullanıyorum. Babalar gününde eşim hediye etti. Memnunum. İhtiyaçlarımı karşılıyor.
    Piranha infiniti 5" i-GO Primo 3D, Ömür boyu güncelleme, bluetoth, fm transmitter, video, müzik ve fotoğraf gösterimi.

5. zsselim

zsselim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pıranha bravia tatmin edici memnunum fiyat olarakta uygun 140tl. birçok uzun yol yaptım sorun cıkmadı

6. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Piranha 5" infiniti'yi 230 TL. ye geçtiğimiz Haziran'da almıştık. Şimdi www.Hepsiburada.com'da 249 TL. + Kargo fiyatıyla satılıyor.

7. nadir3391

nadir3391 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
  8. oskanush

oskanush Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    782
    Ad Soyad:
    Özkan ANDAÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Sonata 3.3 V6 (2006-2010) NF
    Merhaba,
    Benim navigasyon mini sd kartını, pc arayüzü görmüyor. (Naviextras Toolbox) Benim Roadstar 8100N geçen sene çalınıp, sonra bulunup geri geldiğinde içindeki navigasyon mini sd kartı yoktu. Ben de benim necvox un hafıza kartını roadstara takıp kullanıyorum, hiç sorunum yoktu sayılır. Ücretli güncelleme aldım, ancak arayüz sd kartı görmüyor. Webde biraz araştırma yaptım, çözümü kolay değil gibi.. En azından ben bulamadım. Ne roadstar teyp servisleri ne de macaristan merkez navitech firması ilgilenmiyorlar. Acaba bu işi yapabilecek bir teypçi / navigasyon servisi vb bilen bir arkadaş var mıdır?

9. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Özkan hocam sorunu tam olarak anlamadım. bilgisayar navigasyonun kartınımı görmüyor. bir ara bu navigasyon işleriyle bayağı bir uğraşmıştım. komple arayüzü filan değiştirdiğimde oldu. sorunu anlayabilirsem belki yardımcı olabilirim.

10. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bu aparat tam olarak ne işe yarıyor acaba?

bende de android var xperia, ona da igo yükledim sorunsuz kullanabiliyorum.

11. oskanush

oskanush Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    782
    Ad Soyad:
    Özkan ANDAÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Mürsel Merhaba,

Evet 3 yıldır ara ara ama sorunsuz kullandığım (ya da öyle sandığım, diğer portatif cihazımı bağladığım zaman olan bağlantı ile karıştırıyor olabilirim) naviextras toolbox programı, bu sefer mini sd - adaptör ile takınca, pc / toolbox arayüzü, "cihaz takılı değil, tak diyor." Navitech üyeliğim var, şifrem var ve aktif. Sitesine girip, üyeliğim ile Türkiye 2012/4 güncellemesini satın aldım. Acaba sd kart (aynı yazılımı kullanıyor neyse ki) benim necvox teybin olduğu için mi böyle nazlanıyor, ama roadstar teybimde sorunsuz navigasyon yapıyor bana? Sıkıntım, her ikisi de faturalı şekilde bana ait olan, teyplerimin sadece birinin (o da yedekte atıl duran, kullanmadığım necvoxun) sd navigasyon kartını diğer teybimde kullandığım halde, satın aldığım güncellemeyi yüklemek için pc ye bağlayamamam.

12. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    sd kartı çıkarıp kart okuyucuyla takınca çalışıyor mu? eğer çalışıyorsa güncellemeyi bilgisayara indir. indirdiğin dosyayı ise kartın içinde map klasörü olması lazım oraya yüklemek gerekiyor.

13. oskanush

oskanush Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    782
    Ad Soyad:
    Özkan ANDAÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Merhaba,
    Mini sd karti adaptor ile sorunsuz olarak pc goruyor. Icinde map vb dosyalar mevcut. Sadece arayuz bu sdyi cihaz olarak algilamiyor sanirim. Satin aldigim guncelleme, toolbox arayuz programi ile yuklenebiliyor sadece. Yani elimde download edilmis bir dosya maalesef yok.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bu Sayfayı Paylaş