Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

NASIL SES SİSTEMİ KURULUR? RESİMLER GÜNCELLENDİİİ.

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda koray2907 tarafından 30 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. TrabzonAccent

TrabzonAccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    bak bu iyi oldu :) aklımdaa.. ozaman servise gittiğimde torpitoyu sökeceklerdi temizlik için. o sırada veririm ellerine + kabloyu soldan aktarırırm onu bagaja :D teybden RCA kablosunuda sağdan çekerim arkaya. sadece amfi giriş kabloları kalır. Bizm era larda yok ama bana gelecek olan AMFi de sigortadan bağlanılan kablo girişimi ne varmış. öyle halltmeye çalışacam. Kimse inanmıyo benim onu bağlayacağıma ama başaracağım yani eminim :) **arabaya sadece BASS alacam 1400 watt çift bobinli. **Şimdi bnm amfi 550x4 olduğundan 2 yere bağlayınca 1100 watt mı kullanacak ? **amfiye başka bişey takmıyacam. kolonda alacaktım para yok :D **onlar sonranın işi ama aklımdaki o 1100 watt mı kullanacak bass ? yoksa geriye kalan 1100 watt ın 300 ünüde kullanacakmı ?

2. rundll32

rundll32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    192
    Ad Soyad:
    OnuR
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Honda
    herşeyi cok güzel anlatmıs arkadaslar ama benim admire aracıma aküden içeri elektrik kablosu geçireceğim bir yer bulamadım.anfi tamak için 90 lira para istiyorlar.nerden geçeceğini bilen bi arkadas varsa çok dua ederim yoksa yakında elime matkabı alıp arabaya delik açmak zorunda kalıcam:)

3. magenta

magenta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    westinghouse fren merkezinin olduğu kısımların oralara bak orada kapakla kapatılmıs delikler var. oralardan gönderebilirsin kabloyu . https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif ben öyle yapmıstım.

4. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    ben starexinkini kapının yanından aldım sigorta kutusuna giden yere getirdm

Bu Sayfayı Paylaş