Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

N11 Hakkında

'Sohbet' forumunda Hasan Tarık tarafından 9 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    N11 in bir mağazasıyla bir sorun yaşadım ve aynen n11 e durumu çözün dediğim zaman , kendi aranızda anlaşın dedi baktım mağaza benimle adeta oynuyor , bu duruma tam 7 ay sabrettim olmadı bu kez e-devlet üzerinden yaptım şikayetimi , bir hafta sonra n11 aradı bedelsiz bir alışveriş hakkı verdiler ve anlaştık ama hayatımdan bir 7 ay bu mücadeleyle geçti mesele gurur meselesi olmuştu. Bakınız şikayetvar. Com a kimin ne olduğu meydana çıkıyor zaten.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

2. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    E devlet üzerinden bu sikayeti nasıl yaptınız.Sikayet var sitelerine yapılan sikayetlerden pek bir sonuç çıkmıyor.Özellikle markado.com hakkında inanılmaz sikayetler var ama hiç bir yetkili bunların ticari faaliyetlerine devam etmesine bir sey dimiyor.Tabi yediğimiz kazıkla kaldık.
    N11.com dan bende defalarca alıs veris yaptım hiçbir sıkıntı yasamadım.Özellikle alıs veris yapacağınız mağaza hakkında yapılan yorumlara dikkat etmeniz gerekiyor.Bu isi düzgün ve dürüst yapan satıcılarda var.

3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Dostum n11.com bir tüzel kişiliğin çatısı , ağında bulunan üye mağazalarda bir sıkıntı olunca birinci derece sorumlu n11 dir onu anlatmaya çalışıyorum ona kalırsa n11 den benimde çok alı verişim oldu ikisinde sorun yaşadım , diğer konuya gelince e devlet şifreniz varsa gümrük ve tic bak. lığının bir tüketici sorunları genel müd var bu linki takip ederek elektronik ortamda şikayetinizi yapıyorsunuz elektronik imzanız yoksa forumda otomatik olarak çıkan tüketici hakem heyetine ( kaymakamlıkta) gidip ıslak imzayı tamamlıyor ve şikayeti oluşturuyorsunuz bu kadar kalanını onlar hallediyorlar.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

4. kartalacar

kartalacar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    42
    Ad Soyad:
    cem cem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Slm lar bu güne kadar internetten bir çok alişveriş yaptim hiç sorun yaşamadim n11 den 1 kere yazici aldim satici yi iyice inceledim yorumlari vs sonra aldim sorun çikmadi en en çokta hb da dan alişveriş yaptim ciddi sitelere guvenmek lazim saygılar...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. Sertdemirli

Sertdemirli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Soner SERTDEMİRLİ
    Gittigidiyor mantığı ile çalışır aracı firmadır. Satın almadan önce alacağın kullanıcının kaç satışı var kaç kötü dönüş var kontrol edip alabilirsin. Keza sorun çıkarsa n11 den paranı geri alabilirsin.

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende 4-5 defa n11.com'dan alışveriş yaptım herhangi sorunla karşılaşmadım, hızlı kargo yapmaları beni şaşırttı doğrusu.

7. mhsn

mhsn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    97
    Ad Soyad:
    Muhsin
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    N11 den alışveriş yaparken satıcıya dikkat etmek gerekiyor bugüne kadar birçok alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

8. white35

white35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mesut
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 CRDİ (2008-2014)
    Arkadaşlar sorun yaşamamış olmanız sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Burada hepimizin belirttiği bir konu var.

Sorun yaşadığımız zaman n11 direkt bizi ilgilendirmez diyor. Bizi ilgilendirmez denen bir mağazadan neden alışveriş yapılsın?

Onu geçtim yorumlara bakın, satıcıyı araştırın v.s. denmiş. Neden bu sıkıntıya gireyim? Direkt satıcı olan firmalardan alırım olur biter. N11 in verdiği fiyatı internette hiçbir site veremez diye bir şey söz konusu değil..

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş