19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

muz veya ananas silecek hakkında

'Accent Forum - Club' forumunda admire01 tarafından 7 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    rica ederim ne demek https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum muz silecek lastiğide normal silecek lastiğide aynı birebir aynı farklı bir tarafı yok ben değiştirim genelide baktım bilginiz olsun çoğu değişiyor arkadşlar sadece 15 dk zaman ayır manız yeterli. boş yere gidip tüm set parası verip yenilemeye gerek yok sadece 4 tl silecek lastik parasına bu iş hallediliyor.

3. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben iki adet uzun silecek lastiği aldım ölçtüm kestim yaptım bilginiz olsun

4. Ercan Çimen

Ercan Çimen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlarbence eniyisini de bulup alsanız ben sileceğin her sene, uygun olarakta sonbaharda değişmesinden yanayım. Türkiye de ki yaz ayında ki sıcak ve kış, lastiğin bozulması için yeterli. Zaten çok pahalı bir parça değil.

5. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence pahalı olmaz olurmu tanesi 18 tl çifti 36 tl yapar bence bir silecek için sık değişen bir parça için pahalı yazık değilmi sürkli o parayı vermeye? bence 4 tl iyisinden sadece lastiğini alıpdeğiştirin daha karlı yazık günah bence 36 tl paraya

6. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kışın her 15 günde bir şehirlerarası yolculuk yapıyorum. en kaliteli silecek bile 2-3 ay dayanıyor. o nedenle senede en az 2 hatta bazen 4 defa değiştiriyorum sileceğimi. o nedenle 20 yerine 5 lira vermek çok işime gelir.

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    geçen nisan-mayıs gibi 5 liraya lastik almıştım bir çift ama temmuz da gittim muz aldım. 5 liralık fiyatı ile takım almaktan çokuygun tabi ama çok da performans beklememek lazım.

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    benim için ses yapmaması cok önemli..sinir oluyorum en ufak silecek sesine..eger ses yapıyorsa çalıştırmamaya gayret ediyorum..

9. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    köklsal hocam performansla ilgili bir sıkıntı yok hatta değiştiğiniz zaman aradaki farkı hisedeceksiniz burada kaliteli olan muz sileceğin sapının kalitesi size şunuda söyleyim eğer muz sileceği açarsanız içerisindeki demir esnek maddeyi görürsünüz ışardan elleyip büktüğünüzde bükülen şeyin lastik olduğunu düşünüyosunuz fakat içerisinde iki adet uzun ve esenek demir bir madde va esnemesine yardımcı olan bu. ve fiyat farklarıda bu içerisindei metalin kalitesiyle ilgili inanın sileceğin lastiğinin fiyat farkıyla bir alakası yok muz lastiğinizi sıfır aldığınız bu demek değildirki dışarda satılan sadece lastik daha kalitesiz emin olun belkide dışardan alıp takacağınız lastik daha kaliteli olabilir siz ital bir lastik alıp arızalandığı zaman benim gibi değiştirin anlıyacağınız sileceğin lastiğine değil muz sileceğin yapısına fazla para ödüyoruz bunu unutmayın değiştirin bence daha iyi ben bunu keşfettim sizlrlede fazla para ödememeniz adına paylaşıyorumkarartabi sizin ama performans konusunda daha iyi olacağını bilin diye bukadar detaylı yazım.

10. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    haklısın umut hocam, dış kabına tekrardan yüksek fiyatlar vermeye gerek yok. aslında silbak vb. markaların böyle sadece lastiklerini bulup alsak güzel olur. gillette mac 3 gibi bi kere makineye para verip sonra başlık almak gibi.

11. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen öyle köksal hocam biraz önce parçacıan iş arkadaşımada lastik aldık bnden gördü oda yapacak. ama parçacı adam diyorki abi olmaz takamassın diyor yeni muz silecek verelim diyor bende saol kardeş taktım ben dedim hemen onadamı çare buldunuz diyor tabi dedim biz millete değişmiyor deyip sürekli takım satıyoruz diyor adam işte olay bu

12. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bugun geldi silecekler..taktım güzel oldular..gayet temiz ve sessiz siliyor..

13. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun

14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir: