Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

müşteri memnuniyeti böyle olur

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda eczaci tarafından 12 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben Opet'ten aldım; sesini biraz artırdı, çekişi çok fazla düşürdü, BP'den 60km az gitti.
    Total'den aldım; sesi çok çok çok fazla yükseltti ama çekişini çok artırdı, BP'den 70km az gitti.
    BP'den aldım; sesi çok az çıkmaya başladı, çekişi iyi, 40 litreyle 700km yapıyorum.

Bunların haricindekileri denemedim zaten geriye Shell ve PO kalıyor. BP'nin mazotu çok güzel ama temiz bir istasyondan alınması önemli. BP'lerde problem çıktığı doğru, fakat temiz bir istasyon bulursanır BP'den vazgeçmezsiniz. Ben sürekli BP'den alıyorum ve değiştirmeye niyetim yok sadece PO'yu merak ediyorum.

2. Misafir

Misafir Guest

total olması lazım oralarda biyerde sağda e5te kesin var da ora mı bilmiyorum shell çok var ya yarın totalden depoyu doldurayım yine aynmış ışık

3. eczaci

eczaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hocam ben po dan alıyorum.artı doblo ve 2 transporter var.aynı po dan alıyoruz.bir arkadaş tavsiyesi üzerine shell in eurodizeli çok km yapıyor dediler.birdefa ordan aldım.hakketende fazla km yaptı.ama sese fazla dikkat etmedik.opetden aldım bikez.transporter 1.8 ile 380 km 50 ytl ile gittim.normalde birhafta öncesinden bizim birader aynı yolu 100 ytl ile gitmiş.ikimizinde hızı 100 km civarı.ama o shell den almıştı.denemek amaçlı.ben opetden almıştım.maltepe zümrütevlerdeki opet...
    bende karıştırdım bu olayları.
    baktım olacak gibi değil.eniyisi po diyorum.ne çekişte nede km de sorun yaşamadım.herzaman 50 ytl ye 350 km yapıyorum.

acaba başka marka olsa daha fazla km yaparmı?

4. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 100 Ytl'ye 700 km yapıyorum, BP ile, Kartal girişindeki BP'den, sen hangi PO'yu tavsiye ediyorsun, yalnız oranın temiz olduğundan eminsen gidip oradan alacağım.

5. eczaci

eczaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    maltepe e5 karayollarının orda.sağda renault bayisi var kocaman...
    yanyoldan e5 e bağlanan yer..
    başka nasıl anlatsam...
    bu küçükyalı da yeni bi yol köprü yapıldı ya..orda..yeni bi po.
    yeni açılmış biryer.

kartal tarafına giderken değil.kadıköy yönüne giderken sağda..

birde 500 metre yukarısında kartal tarafında birtane var.sakın ordan alma.bi ara sahibi ile tanıştım.adamı hiç beğenmedim.gözü oynuyo adamın.
    inan 1 yıl ordan aldım.bi pompasında çok yapıyor.diğer pompasında az km.bende şaşırdım bi ara.gelen her arabayı o dediğim pompaya yönlendiriyorlar.
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hee biliyorum böle dağ arasında kalmış gibi, Mavievler durağı orası, yokuş çıkarken, şimdi de yağların satıldığı bir şey yapıldı orası değil mi? Oranın her pompası da temiz mi?

7. eczaci

eczaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet orası.ücretsiz yağ değişimide var.ayrıca çok ilgililer.diğer yerlerdeki gibi değiller.kapıyı açıyorlar falan.efendim evet efendim gibi konuşuyorlar.
    50 ytl aldınmı arabanıda bi güzel yıkıyorlar.

arabanı yıkıyana kadarda e5 trafiğini izliyosun:)

8. Misafir

Misafir Guest

e5 in trafiği gerçekten iğrenç artık arkadan otoyol u kullanıyorum genelde 1,25 paralı olsun boş olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbu arada maltepe e5 te yolun kenarında benim okul handan hayrettin izlemekten bıktım bu trafiği kanal değiştirmek istiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

9. eczaci

eczaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ha bu arada söylemeyi unuttum.denetleme için mutlaka bazı istasyonlar temiz yakıt bulundurur.kötü niyetli olanlar tabi.onun için bi istasyona girerken ilk pompalara girme.en arkalara gir.bak bakalım adam seni başka ön pompalara yönlendirecekmi.?
    sen istediğin pompaya gir.adam istersede deki burdan doldur burası mazot değilmi diye çıkış..

birde unutma.bazı pompacılar 10 litre alacağın yerde 9 litre veriyorlar.pompa atmadan adam basıp basıp tamamlıyor.tamamlanmadan pompaya el attım bak bakalım.1 defa basması yada pompaya yarıya indirip bidaha basması demek enaz 1 litre etkiler demektir.çünkü içerden pompaya gelene kadar boş basıyo:)

10. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    çok iyi servislerde var

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş sen beni dinle arabanı seviyorsan totalden al.ben bp'den 3 kere aldım 3 seferindede depoyu indirdim toplamda 1200 ytl masraf etmişim.yakıtla motor sesinin pek alakası yoktur.eğer oluyorsa bile farkedilemeyecek kadar azdır.onun için ses olayı tamamen psikolojik yanılmadır.önemli olan aracın yakıtı iyi yakması çekişi artırmasıdır,3-5 km az veya fazla gitmesi önemli değil,aralarındada dağlar kadar fark olmaz eğer fark oluyorsa bu tamamen kullanış stiliden ve hava şartlarındandır.

sonuç olarak total bir başkadır,bulamadığım zaman shell alırım.çok denedim sadece bu araçta 185 depo mazot yakmışım,daha önceki araçlarımda dizeldi.

12. eczaci

eczaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tabiki doğrudur.belki kat kat üstün olanlarda vardır.ama volkswagen in de dediği gibi.ben iyisini bulana kadar,şuanda eniyisi bu.

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    %80i iyidir zaten.türkiye genelinde hyundaıden başkahangi markanın 100 küsür tane servisi varki?hangisini beğenirsen ona git,seçenek çok...

14. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    valla serviste gayet iyi davranmışlar sanayiyi kötülemiyorum ama oraya götürseydin adamlar sadece alcağı paraya bakardı

15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    2.500ytl min ustune yatan GÖR-TAN ı savunan HYUNDAİ de mi müşteri memnuniyeti var..????

16. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    He Yusuf walla öyleymiş:))) Denk geliyor bazen...

17. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi sorun bizde galiba baksana herkes memnun..hem 7.000ytl zarara ugrattılar hemde 2.500ytl nin ustune yattılar ustelik bunada müşteri memnuniyeti diyorlar...

18. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    7.000 ytl?

2.500ytl?

Bu Sayfayı Paylaş