Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

mtv sorunu?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda sarhanos tarafından 23 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. ormanci14

ormanci14 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    makbuz vermediler, pazartesi soracaz artık bayiye

2. Misafir

Misafir Guest

Evrakları bi kontrol edin belki arasında olabilir...

3. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    müşterisinin zihnini bulandırmaktan başka bir halt etmiyorlar valla.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

4. Misafir

Misafir Guest

Şimdi "sarhanos" üstadın plakasına baktım, dediğim gibi daha önce başka araçta takılı imiş.....:) bu gibi durumlarda böyle "tamiri mümkün"hatalar olabiliyor, sanırım bayilerin muamelecileri bir an evvel ruhsatı çıkartıp paralarını almaya bakıyorlar....

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    tabiki öyle hocam adamlar parayı hemen kasaya atmaya bakıyorlar.

mesela ben şimdiye kadar belki 20 tane sıfır araba aldım hiç birindede 2 gün beklemedim.heleki bu erayı alırken sabah karar verdim öğlen ruhsat elimde arabayla geziyordumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbeyaz renk almamın sebebide her zamanki gibi acelecilik etmem

6. Misafir

Misafir Guest

Muahahahahahhhaaa....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif, niye öyle diyorsun hocam beyaz'da çok asil duruyor valla....

7. ormanci14

ormanci14 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evrakların arasın baktım coşkun abi, ötv makbuzu var sadece, birde son ödeme tarihi neden 06/02/2009

8. Misafir

Misafir Guest

Yahu sizin aracınızın mtv si ödenmemiş görünüyor hadi neyse ödenir biter. Benim aracım Honda marka motosiklet görünüyordu. Satış temsilcisine bir güzel döşendim hemen düzeldi...

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    öyle bu hyundaının beyazı çok parlak ve güzel duruyor.diğer markalarınki gibi kirli beyaz değil.

gerçekten eraya beyaz renkte yakışıyor ama ne bileyim belki başka bir bayiye gitseydim değişik bir renk alırdım heralde.ama pişmanda değilim.

bayiye gittiğimde bi tane zümrüt yeşili team donanımı vardı bide bu beyaz selectti.ben yeşili alacaktım ama team diye içim ısınmadı bunu aldık...

10. Misafir

Misafir Guest

Valla bi anlam veremedim, o sayfayı copy paste yapabilirmisin...

11. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    plaka önceden başka araçta olabilir bendeki gibi??

12. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    01 Ocak-30 Haziran arası ilk 6 ay içinde aldığınız aracın MTV ilk taksitini sizin yerinize bayi öder çünkü anahtar teslim fiyatında MTV'nin yarısı fiyata dahildir. Herkes bayi öder zanneder ama para sizin cebinizden çıkar. Aracı ilk 6 ay içinde almışsanız ikinci dönemi siz kendiniz vergi dairesinden yada bankadan ödersiniz.
    Eğer aracı 01 Temmuz - 31 Aralık tarihleri arası almışsanız bu sefer MTV'nin ikinci taksidini bayi sizin yerinize öder siz yine bir sonraki senenin vergisinden itibaren ödemeye başlarsınız.

13. Misafir

Misafir Guest

DİKKAT:MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ ÖDEMEK İÇİN SON GÜNLER

bir hatırlatma olsun istedim yarın gidip kendim ödeyeceğim ben.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödeyebileceğiniz bankalar:

Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Finansbank, Fortisbank, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Oyakbank (ING Bank), HSBC Bank, Şekerbank, Anadolubank, Tekfenbank, Tekstilbank, Asya Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası.

14. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizde 2004 ağustos admire anahtar teslim aldık.ve vergi ödemeye 2005 ocakta başladık.vergi borcuda görünmüyor aracın.bence plaka karışmış olabilir:

ayrıca hyundai era_06 abim,sabah anlaşıp öğlen ruhsatla gezmen süper.ben 1 hafta beklemiştim:D

Bu Sayfayı Paylaş