Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

MTV 3 Taksit+Navking %40 indirim

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda formator tarafından 7 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    temmuz 2009'u öderken bende de aynı uyarıları verdi tüm bilgiler doğru olduğu halde.
    birkaç deneme sonrasında kabul etti ve işlem yapıldı.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    vakıfbank worldcard ile yatırırken bende buna benzer bir sorunla karşılaştım, ondada GET diye bişey var, bu iş müşteri hizmetlerini aramadan olmaz, bence müşteri hizmetlerini arayarak kodunuzu alın
    ondan sonrayatırabilirsiniz ancak...

3. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    unutmadan,

internet üzerinden alışverşe açık mı kartınız,bunu da kontrol edin..

4. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bankamı arıyorum kredı kartımda bır sorun olmadıgını soyluyorlar o sıfrenınde ınternetten kayıt yaptırıp alabılecegımı soyluyorlar baska hangı yolu ızlemelıyım..yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    hangi bankanın? ne kartı? detay verirseniz bir bakayım

6. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hsbc kartım campus kartım var
    Düzenleyen : emreaccent

7. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Güvenli Sanal Alış-Veriş uygulamasına kayıt olmak için öncelikle HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı aracılığı ile Sanal Güvenlik Kodunuzu temin etmelisiniz. Daha sonra; kartınız Visa logolu ise Verified by Visa internet sitesine, kredi kartınız MasterCard® logolu ise MasterCard® SecureCode internet sitesine ulaşarak Sanal Alış-Veriş Şifrenizi ve Kişisel Güvenlik Mesajınızı oluşturduktan sonra, Güvenli Sanal Alış-Veriş uygulamasından yararlanmaya ve internet üzerinde uygulamaya üye sanal mağazalardan güvenli alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer henüz İnternet Bankacılığı şifreniz yoksa HSBC Bank Şubelerinden, HSBC Bank Telefon Bankacılığı 444 0 111’i arayarak ya da HSBC Bank ATM’lerinden internet şifrenizi oluşturabilirsiniz.

alıntı yaptığım yer :
    http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/sss/hsbc_advantage_kk.asp#id8_c

Düzenleyen : Coşkun Özcan

8. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    takıldıgım yer benım MasterCard® SecureCode internet sitesine kısısel guvenlık mesajları olusturamıyorum oyle soylıyım orada kart numaramı ıstıyor onu gırdıgım halde saglanan bılgı yanlıs uyarısı verıyor acaba sıtede bır sorun mu var o yuzden bu uyarıyı verıyor denemelımıyım..ılgın ıcın tesekurler..

9. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    YKB World Card ile 4 gün boyunca İnternet vergi dairesi üzerinden ödeme yapamıyorum.
    Banka ve vergi dairesi ile en az 10 defa görüşme yaptım, vergi dairesi bankada sorun olduğu, banka vergi dairesin de sorun olduğu konusunda bilgi veriyorlar.
    Dün akşamdan itibaren de " Banka gün sonu işlemleri yapılıyor yarin 00:01 den sonra tekrar deneyin " ibaresi çıkıyor

00:01 de hiç bitmiyor...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

10. ssamsa

ssamsa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İş bankası Kampanyası
    İş Bankası, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Maximum kart ile ödeyen müşterileri için kampanya başlattı. Vergisini isbank.com.tr'den veya otomatik ödeme talimatı ile hesaplarından ya da Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden ödeyen Maximum kart sahipleri, İş Bankası şubelerinden yaptırdığı Zorunlu Trafik Sigortası poliçe prim tutarının yüzde 10'u kadar MaxiPuan kazanacak.

11. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    ben ayın 27 sinden sonra ödeyeceğim. malum hesap kesilsin bir ay daha sallayalım ilk ödemeyi :D

12. Tanyol

Tanyol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Hidayet Bey,

Ben "worldcard"la ödeme yaptım ve elektronik makbuzumu da aldım, gerçekten 3 taksit uyguluyorlar. Ancak Navking cihazları söyledikleri gibi % 40 indirimli değil. Vatan, Bimeks vb. sayfalarını incelerseniz gerçek indirim %20 civarında. Yine de MTV de 3 taksit güzel.

Kredi kartı numaranızla alışveriş yapmak istiyorsanız, internet alışverişi için sizin kartınızı yetkilendirmeniz gerekir, bu "müşteri hizmetleri" butonu altında bulunan bir servis. Buradan aktive edebilirisiniz. Daha sonra eğer YK bankasının 3 boyutlu güvenlik hizmetine dahil olmadıysanız, o zaman aşağıdaki linke bağlanıp http://www.worldcard.com.tr/330.aspx# oradan Kayıt olmak ya da kayıtlı bilgilerinizi değiştirmek için tıklayınızcümlesine tıklayın. Açılan pencerede kart ve diğer bilgileriniz sorulacak ve daha sonra cep telefonu numaranızın da girilmesi gerekir. Bu onaylandıktan sonra www.gib.gov.tr deki internet servisine bağlanabilirisiniz. Oradaki seçimleri yaptıktan sonra "öde" tuşuna bastığınızda cep telefonunuza bir aktivasyon sayısı gelecek. O sayıyı girerek işleminizi tamamlayabilirisiniz.

Asıl kart numaranızla değil de sanal kartınızla ödemek isterseniz-ki bu daha güvenlidir- o zaman önce sanal kart butonundan asıl kartınıza bağlı bir sanal kart yaratacaksınız ve limit tanımlayacaksınız (ödeyeceğiniz taksit kadar mesela). Asıl kartınızı yukarıda anlatıldığı gibi internette diğer işlemlere açmanıza gerek yok, kapalı kalması daha güvenli. Daha sonraki işlemler aynı. Ödeme yaparken sanal karınızda tanımlanan bilgileri kullanacaksınız (son kullanım tarihi, güvenlik numarası vb.). Yine cebinize aktivasyon kodu gelecek ve bu kodu gireceksiniz.

Size kolaylıklar diliyorum. Selam ve Saygılarımla..

13. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    uzun cabalarıma ragmen sonunda ınternetten odemeyı basardım:):))

14. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Teşekkür ederim Abdurahman Bey;

Sonunda bugün bende ödemeyi yaptım.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bende 2 gün önce ykb den aynı işlemi yaptım.ama sanal kart olayı diye birsey görmedim.ama bana gelen elektronik postada 3 taksit görünmüyor.tek çekim görünüyor

16. Tanyol

Tanyol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Eyüb Bey,
    Korkarım siz ödemeyi www.yapıkredi.com.tr den ilgili vergi ödeme butonundan yapmışsınız, www.gib.gov.tr den yapacaktınız. Eğer böyle değilse o zaman kredi kartı butonundan güncel dönem borcu bölümünü inceleyin, 3 taksit yazıyor.

Selam ve Saygılarımla

Bu Sayfayı Paylaş