Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motorsilk uygulaması

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda mustang tarafından 16 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. mustang

mustang Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustang
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    editlemeden ziyade tekrar kısaca yazıyım
    araçta 2000 ile 2500 devir arasında sabit gazla gidince tekleme yapıyo özellikle 3. vitese kadar çok hissdiliyo,bujilerimi ve kabloları yeni değiştirdim sayılır eski bujilerde yağlanma sorunu yoktu.fırsat bulup bilgisayara da bağlatamadım.rampadan vitesde inerken öyle bişey yapmıyor anlayamadım gitti

2. Misafir

Misafir Guest

Bu durumda yakıt sisteminde bir problem olabilir, viteste inerken yakıt sistemi devre dışı kaldığında arıza kendini göstermez, dolayısıyla hissetmezsin, ateşleme bobini, yakıt filitresi, yakıt pompası, yakıt sistemindeki yabancı maddeler gibi şeyler sebep olabilir, sanal olarak tespit etmek çok zor.

3. mustang

mustang Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustang
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    teşekkür ederim coşkun abi bilgilerini paylaştığın için

4. AR147

AR147 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yağ yaktığında silindirlerden biri devre dışı kalıyor ve arac tekliyorsa durum cok vahim eskiden reno sipring aracım avardı ve ortalama 1000 km de 1 lt yağ yakıyordu ve silindirin birindeki bujide yağlanıp 3 silindire kalıyordu komple motor yaptırmak zorunda kalmıştım.
    Ayrıca yağ katkıları örneğin dobol-up gibi ürünler kalıcı değil gecici hatta aldatmaya yönelik cözümler olup yağın kalınlığının artması yağın pistonda kalmasını dolayısı ile yanmasını önler.
    aYRICA SADECE SEGMAN ATMAKLA DA SORUN CÖZÜLEBİLİR.

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    en azından aklında kalmadı almışsın dene bakalım sonucuna göre haraket edersin.

eğer devirli kullanımda 3000 km'de 500 gr yağ eksiltiyor deseydin normal diyebilirdim ama 1 lt dediğin için tahminim yavaş yavaş segmanlar aşınmaya başlamış.eğer motorsılk fayda etmezse 5-6,000 km sonra segman atarak halledersin.

6. mustang

mustang Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustang
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    arkadaşlar motorsilki koyalı 1500 km oldu ve yağ eksiltme kesilmedi yaklaşık 400 ile 500 gr arası yağ eksiltmiş ekledim.

sonuç olarak motorsilk yağ kaçaklarını önlemiyor fakat çekişte biraz artış oluyo denedim içimde kalmadı en azından katılımlarınız için teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş