Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motordan Su Akıyor :(

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda cLippeRship tarafından 10 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. yujil85

yujil85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Yücel Kobak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Halil Bey Merhaba yetiştiniz yine hızır gibi valla saolun,

Komplike bir sürü olay var aslında eşim perşembe günü arabanın sağ kapıyı sürttü işten gelince bende garaja indim bakayım diye sağa sola bakarken yere bişeyler damlağını gördüm bu su renginde ama kıvamlıydı ve kurumuyordu büyük ihtimal bizim motor suyu sonra 2-3 damla yağ damladığını gördüm siyahtı belli motor yağı,

Sonra yağını suyuna bakayım dedim araçlardan anlamadığım için zar zor buldum yerini yağ çubuğunda çok az azalma var yok yani normal durum ama yere bişiler damlamış sonuçta bir arıza var, su deposu kupkuruydu onu görünce yandık dedim ne zamandır boş artık bilmiyoz ancak aracı perşembe eşim sürdü en son oda 5 km gidiş 5 km geliş kullanmıştır o yüzden radyatördeki kalan suyun harareti engelleyeceğini düşünüyorum trafikte yokmuş ancak hararet göstergesine bakmamış hiç perşembeden beri araç yatıyor usta buldum falan gün aldım bugün sabah gidecektim ama işi çıktı yarın öğleden sonraya kaldı ama ben meraktan çıldırıyorum aracın motor gitti diye aslında hem motor suyu damlatması hemde yere yağ damlatması beni korkutuyor

2. yujil85

yujil85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Yücel Kobak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bugün sabah yola çıktım iş yerine gidecektim yaklaşık 10 km mesafe 4 km sini gittim hararet göstergesi yarıya geldi biraz daha ileri yoğun trafiğin olduğu kısım olduğundan sağ çekip park ettim ustayla randevu 4 te işten çıkıp alıcam aracı şuanki yerinden usta nın dükkan 4 km oraya kadar giderim umarım gerçi hararet tam yarıda ve yarının çok altında seyretti ama yükselip dahada geçermiydi arkadaşlar ne diyorsunuz 4km lik bir yolda trafik yokken yarıya çıkmasıda bir soruna işaret değil mi

3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yok ya gayet normal, bence biran önce ustayla buluşturun aracı.

4. yujil85

yujil85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Yücel Kobak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Sonunda usta ile buluştuk araç yoğun bakimda şuan hastaliklarini siraliyorum radyator delinmis, turbo yağ kaciriyor, sag amortisor patlak, balatalar degisecek, z rotlar degisecek filtre yag bakimlari yapilacak ustaylada bulusunca olanlar oluyor. Sizce bunlarin hepsi kaca patlar bana arkadaslar karsilastiralim

Bu Sayfayı Paylaş