Arkadaşlar 2015 mode aracımdan soguktanmi bilemedim garip bir ses gelmeye başladı ve motorun sesi inanılmaz değişti Kayseri malum -20 leri görüyor bu sesler normal mi sizdede varmı. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ses derken? Video olsa daha iyi yorum yapılır. Dün sabah afyonda aracın göstergesinde -12 derece diyordu. Çalıştırınca traktör sesi gibi ses çıkıyordu nerdeyse . Ancak 3-5 dakika sonra normale döndü. Soğukta normal.
Arabanın motor sesini bile zor duyuyorum rölantide veya arabayı kullanırken normalde böyle olunca size bir soruyum dedim. Böyle çıtır çıtır bir ses ama ısınınca düzeliyor sanırım. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soğuk havaya bağlı Mekanik sürtünme olabilir. Isınınca geçiyor diyorsunuz. Aracın ilk çalışması sesli olabilir normal -20 den bahsediyorsunuz. Kayserinin konyanın Sivasın soğunu bilirim. Normal çalışma sesidir
Ön konsoldan geliyorda olabilir. Bu plastik parçaların genleşmesi veya soğuktan buzusmesi ile galiba normal diyosunuz degilmi çünkü araba daha 2000 km de. Soguktandir inşallah. Yani sizlerde de varmı onu merak ediyorum LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük ihtimal normaldir çünkü benim araç da değişik sesler başladı resmen gögüs kırılmış gibi ama yarım saat ve üzeri yolculuklarda ses kesiliyor, sanırım kabin ityice ısınınca sıkıntı kalmıyor. Bu arada hava -18 e kadar inmişti D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim arkadaşlar bugün hava yumuşak olduğu için -1 tüm sesler kayboldu. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla konu başlığı iyi oldu, Benim arabada iyi sessiz diyordum bu aralar sabah ilk çalışması dizel gibiydi... demekki normal miş...