Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motor yağı katkısı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda okanbakan tarafından 19 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    2-BOR NANO POWER I İÇİNE SICAK SU KOYDUGUNUZ BİR KABIN İÇERİSİNDE BEKLETİN İYİCE ISINSIN

6-2000 D/DK DA 5DK ÇALIŞTIRIN ARACI
    7-4000 D/DK DA 5DK ÇALIŞTIRIN ARACI
    YAKLAŞIK YARIM SAAT BOYUNCA ARACINIZI YÜKSEK DEVİRLERDE KULLANIN

Bunların hiç birinden bahsedilmiyor

ayrıca yağ çubuğundan koyun diyenlerde var ama herkes kapaktan koyuyor,herhangi bişey farkedeceğini sanmıyorum

2. özpa

özpa Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

dayı aynı şeyi yazdım işte bende arkadaş neden muhalif olduysa çözemedim dogrusu.......

3. özpa

özpa Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

25 dk yada 25 km yol yapın demiş kardaş
    sıcak suda bekletip çalkalarsan daha mantıklı olur sıcak olan motor yagına döküyorsun çünkü

yağ cubugundan dökmek alttan üste dogru motora daha kolay yayılmasını sağlar

deviri yavaş yavaş arttırmakda iyice dagılmasını saglar bor madeninin molekülleri her bir yağ molekülleriyle birleşir motoru daha iyi sarar

bunu düşünemiyorsan bunu fark olarak göremiyorsan boşuna kullanma hayırda bekleme o bordan

4. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    maşallah gardaş döktürüyon bakıyomda

5. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    muhaliflik değil dayı ıstılmış bidonda bekletip sonra dökün diye yazdın bunu senden başka kimseden duymadım ayrıca böyle bişeyi üreten firma bile söylemiyor.bende bunu anlamaya çalıştım,başka bir sitedenmi okudun yoksa kendinmi fikir yürüttün diye?anladınmı sevgili gardaşım

6. özpa

özpa Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    döktürüyon derken ne demek istediğini anlamadım kardaş

7. özpa

özpa Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

açıkladım ya kardaşım sende hala soruyorsun bana bu yöntem mantıklı geliyor sonuçta bor nano power sıvılaştırılmış bir maden bunun karışımı verimli olması gerekir sıcak yağa karışacak ısısı biraz yüksek olması mantıklı değilmi yağ çubugundan döküp motora daha iyi dagılmasını saglamak mantıklı değilmi deviri birden yükseltip motorda dengesiz dagılmasını önlemek amacıyla düşükdevirlerde beklemek mantıklı değilmi

kardaşım?

8. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de bu motor katkı yaglrını yagı klınlştırır ve araba beklediği vakit de motor içinde pacalrı yaglı bırakır ne kdar tüm yag kartele inse de diye bilirdim..

9. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    2004 accent 1.6 aracım 20000 km de iken motor silk kullandım motor yağı olarakta castrol edge tam sentetik yağ kullanıyorum ben motor silkin bir faydasını göremedim yakıtta yada seste bir değişmenin olduğunu görmedim.motor silki yaklaşık bir yıldır kullanıyorum şimdi aracım 24000 de bence sadece ilk başlarda pisikolojik olarak faydası var zannediyorsun.

10. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bazı katkılar PVC hammaddesi ile yapıldığı için ilk 1000 km falan ses yapmıyor. Yakıttan tasarruf sağlayabiliyor. Isıyla beraber yok olunca seste yakıtta normale dönüyor. Ancak borpower'ın içinde PVC içeren madde yok. Onun için uzun kilometreler fayda sağlayabiliyor. Bu ürün Amerika tarafından engellenmek isteniyor. Firma tehdit alıyor. Buna rağmen Almanya bu ürünü kullanıyor. Amerika'nın tehdit nedeni ise bor madeni üzerinde etkin güç olmak...

Biz Borumuzu öttürelim... Emperyal güçlere kanmayalım. Borpower %100 Türk sermayesiyle yapılmış ilk nanoteknolojili katkıdır.

11. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    gerçekten borpowerin faydalı olacağına inansam onuda kullanırım motorsilke 80 ytl verdim onada veririm zannedersem bunlar daha çok çok km yapmış araçlara ve dizellere faydalı.borpowerı kullanıpta faydasını gören varsa ben hemen kullanırım

12. Misafir

Misafir Guest

Ben kullandım, eğer sende ikna olursan kullanırsın hocam

http://www.nnt.com.tr/

13. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    daha önce motorsilk kullanmıştım üzerine bunuda kullanırsam artısı eksisi ne olur ayrıca memnunmusunuz ne gibi değişim görddünüz tecrübenizden faydalanmak isteriz.

14. Misafir

Misafir Guest

Koymaya karar verirseniz hemen uygulamayın, yağ değişiminde ilave ederseniz sorun olmaz, ben hehüz 1000km'de iken koydum, ses konusunda dikkat etmeyenler arabanın içindeykeninanmıyorlardizel olduğuna, performans ve yakıt konusunda kıyaslıyacak başka bir araç kullanmadığım için yorum yapamıyorum ancak 35 yıllık deneyimime dayanarak söylüyorum aracım beklediğimden çok seri ve atak, ancak bunda bor'un bir katkısı var'mı yok'mu bilemiyorum....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif, geçenlerde Şile'ye giderken rampanın başında araba sollarkenarkamdan baya bi hızlı geleneski kasa (2005 - 2006)Honda yol istedi bende aracı geçtikten sonra yol verdim geçerken kafasını salladı bende bakalım ne olacak diye yüklendim, rampayı bitirmeden yakalayıp yol istedim, önce baya bi direndi sonrada yol vermek zorunda kaldı....bu arada aracım 5.000km'de 2008 model 1.5 dizel Era...

15. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    teşekkürler evet hyundailer seri bende astra vectra mgane gibi birçok araca sol çekmiştim performansından gayet memnunum ilk aracında 94 exel 1.5 hb idi. ilk yağ değişiminde deneyeceğim.

16. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bor katkısının yakıtta, seste ve çekişte bayağı bi faydasınıgördüm kullanmanızı tavsiye ederim.30.000 km etkisini gösteriyor yağı değiştirseniz bile

17. Misafir

Misafir Guest

Bor türevi ürünler zaten kesinlikle motor yağı katkısı değildir. Aşağıdaki linkte ürünü satan,pazarlayan ve kullanan onlarca kişi var çok detaylı bilgiler mevcut. Bir göz atın derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_9459014/tm.htm

18. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yeni nesil motorlarda 50.000 km.ye kadar pek bir faydası olmadığı söyleniyor. Bu gibi durumlarda katkı yerine castrol edge tarzı mator yağları kullanmak çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu Sayfayı Paylaş