arkadaşlar merhaba aracım motor sogukken ilk çalıştırmada proplemsiz çalışıyor fakat motor sıcakken marş yaptığımda zor marş alıyor ne yapmam gerekir daha önce başına gelen arkadaşım var mı acaba. aracım 95 model accent gls tüplü
Bundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Bende de aynı sorun var 2011 Era benzin+LPG -krank mili sensörü diyen usta da var -immobilezier anteni diyende -benzin pompası diyende Şu anda araştırıyorum hiçbir şey yaptırmadım.. Sanırım bir cihaza bağlattırmalıyım
Aynı sorun bende de var arkadaşlar 2011 Era benzin+lpg İşe gidip geliyorum aracımla giderken sorun yok vardığımda tekrar çalıştırmak istediğimde çalışmıyor. Yedek anahtarı kullan dediler olmadı Krank mili sensörü diyende var Benzin pompası diyen En önemli veri motor sıcakken çalışmaması Bunun sebebi hangisi olabilir. Bir cihaza bağlamalı bakmalı ne dersiniz.. Kafam çorba oldu..
İki hatayı da yaşadığım için ikisi de ne yapar iyi biliyorum. Birde benim araçta iki sorun da aynı anda varmış. Bir o hatadan bir bu hatadan çalışmıyordu. Benzin pompası da bir ihtimal ama motor sıcakken yaptığı için ihtimali yüzde 1 olarak veriyorum. İmmobilizer her zaman hata verir oranını yüzde 0 olarak veriyorum. Bilmediğim ihtimallere de yüzde 9 veriyorum. O nedenle yüzde 90 krank mili sensörü çünkü en çok arıza veren yer olduğu için ihtimali yüksek. İmmobilizer sorunu kendini kolay belli ediyor bunun için youtube a bir video yüklemiştim. Videodan immobilizer nedeniyle olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. İmmobilizer göstergesi yanmazsa motor çalışmıyor. Eğer sorun krank mili sensöründen olursa arızayı motor sıcakken yapıyor ve uzun süre uğraşsan bile motor çalışmıyor. Motor soğuyunca veya 10. Marş yapınca çalışıyor. Arıza kodu motor çalışınca siliniyor. Bu hatayı bir çok kez yapmıştı ve en son sanayide bu sorunu yaptığı zaman teşhis ve tamiri yapılmıştı. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/motor-sanayide-calismadi.39381/ Kısaca tecrübe böyle sıcak motoru görünce krank mili sensörü diyebilmeyi kolaylaştırıyor. Not:elm327 olduğu için sorunları rahat buldum yoksa zor nedeni anlamak.
Bendede aynı sorun oldu hem motor sıcakken zor çalışıyordu hemde yolda giderken birden stop ediyordu krank mili sensöründen olduğunu tahmin ediyordum ama değiştirmeyi erteliyordum, birgün akşam parkettim ve sabah araç çalışmadı, bir usta getirdim benzin pompasından sigortalara kadar heryere baktı ısrarla sensörden yaparmı diye sordum ondan yapmaz dedi arızayı bulamayınca bana aracın beyni yanmış deyip beyinci adresi verdi en son aracı çekiciyle beyinciye çektik ustaya krank mili sensöründen süphelendiğimi söyledim bana alıp gelmemi söyledi sensörü aldım taktık ve araç çalıştı. Yani diyeceğim o ki sensörü değiştirmeyi erteleme en son araç çalışmaz hale geliyor
Merhaba mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim.Geçen iki günlük sürede araca bir işlem yaptırmadım ama şunu yaptım 150 TL benzin aldım ve gaz ı devre dışı bıraktım.Havalar biraz soğudu iyice ısınsın diye de baya devirli kullandım ve iki gündür çalışmamazlık yapmıyor. Hala krank sensörü mü acaba sorun Gaz ile ilgili bir şey okudum bir yerde ama şimdi bulamıyorum. Sabah koltuğu kaldırıp şamandıraya baktım en azından üstünde bir sensör göremedim gaz tesisatı yaparken sanırım bir kablo bağlamışlar onun dışında üstünde soketleri vs var.
Benzin geri dönüş valfi veya benzin basınç regülatörü de diyorlar sanırım, onun üzerinde ince bir horum var o parça bozuksa manifolda benzin gönderir ve siz çalıştırmaya kalkınca benzin ve lpg karıştığı için zor çalışır motor sıcakken. Araba çalışırken parçadaki hortumu çıkarttığınız zaman benzin atarsa hortumdan,parçayı değiştirin.Benim de 99 1.5 accentte aynı bu söylediğiniz sorun vardı ve hortumdan benzin atıyordu.Parçayı değiştirdim düzeldi.
o hortum çatlamıştı yeni değiştim ayrıca oradan benzin atma gibi bi sorun yoktu galiba krank mili sensörü bi değiğştirecem bakalım