Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

motor sesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda crazy_sg tarafından 20 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. bence 2000 2004modeller ve ozamanlarda üretilen araclar içinde en iyi sedan bence bu gözden çıkarmayın 2,3 servise felan danışıp fiyat alın tercih sizin.

2. crazy_sg

crazy_sg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dediklerinizi dikkate aLacağım

3. crazy_sg

crazy_sg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün servise gittim subaplrn değişmei gerekiyor dediler 1 tane varmış tanesi 20 tl + işçilik 500 tl civarında dediler...

4. boomerang1972

boomerang1972 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracınızda yağ eksiltme yada fazla yakıt tüketimi varmıydı? subaplardan değildir gibime geliyor büyük ihtimal fincanlardan olabilir.

5. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    fiyat gayet uygun bence 2 yıl servis garantiside var..ses lifter sesi değil çok çok fazla şanzımandan veya subaplardan diyecektim ama sübaplar cıkmış..neyse geçmiş olsun umarım bir daha böyle sorunla karşılaşmazsınız..

6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    subaplardanmı subap kapaklarındanmı ?

7. enginbozkurt

enginbozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardes subapların sokulmesı ıcın sılındır kapagının ıslem gormesı gerekıyor yanı contası subapları sılındır kapagı ıslemı falan sana 1 lıraya patlar eskıden sılındır kapagı tamır atolyesınde calısıyordum sımdı acmadan mı soyledıler subaplar asınmıs dıye belkı eksantrık mili aşındı subaplarda bosluk yapıyor ondan da olabılır ama bunları ogrenmek ıcın sokulmesı lazım kapalı kutu yanı acılınca her sey bellı olur ama acılınca da parcalar bı daha kullanılmaz conta olsun subap lastıgı olsun sana malıyet artar sılındır kapagının malıyetı eskıden bıldıgım kadarıyla 150 yı gecer sımdıkı fıyatlar ne bılmıyorum tabı kı tabı bu paraya bır takım subap(16 adet) subap lastıgı takımconta gene masrafı arttırır

8. crazy_sg

crazy_sg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sizce bana maliyeti ne kadar olur, aracı bu halde kullansam daha fazla bi zarar ortaya çıkar mı ? ( Yakıt tüketimi normal sadece ses var. )

9. Misafir

Misafir Guest

Maliyet konusunda bir şey diyemem ama ses çok fazla rahatsız edici olmadığı taktirde pek problem çıkmaz, 20W/50 yağ koy bakalım ses kesilecek'mi..

10. enginbozkurt

enginbozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabıkı bu parcalar zarar gorduyse eger emme eksoz zamanlaması degısecegınden yakıtta da degısıkler olacaktır ve de bunların asınması ılerıde karsılıgını da aşındıracak sana daha fazlaya mal olacaktır yanı su an subapla kurtaracakken ılerıde eksantrık mılı de arıza yapacaktır zararın neresınden donulse kardır. ama sımdı tamırcı ne dıyor ona da bakmak lazım kardes vıdeonu da ızledım zaten cok fena ses cıkartıyor ınsallah ıcınde kırılan kopan bı parca yoktur(subap,sekman,yay kırılması gıbı seyler bence bır an once hallettır

11. Misafir

Misafir Guest

Ooooooooo....... videoyu şimdi dinledim, bir an önce arkadaşın dediği gibi açtır kapağı....bu ses pekhayra alamet değil...
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

12. crazy_sg

crazy_sg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dediklerinizi dikkate alacağım en yakın zamanda yaptıracağım inş...

Bu Sayfayı Paylaş