Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Motor Devri Yükselmiyor

'İ20 Forum - Club' forumunda i20Troy tarafından 5 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. i20Troy

i20Troy

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    N. Sultan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Evet arkadaşlar, servise gittim tüm sorunları anlattım, usta, siz oturun ben aracı makineye bağlayacağım, dedi ve 1 saat kadar sonra geldi, buyurun test sürüşü yapalım dedi. Ve araçta o bahsettiğim sorunların hiçbiri yoktu sanki formula 1 aracına binmiş gibi hissettim kendimi. Ne yaptınız diye sordum, bir şey yapmadık dedi.. bence imaj zedelememek için öyle söyledi çünkü bir şey yapmamış olmaları imkânsız.. bir araç bu kadar mı değişir inanılır gibi değil. Neyse aracımızı teslim aldık ve tüm sorunlar yok olmuştu, araç rampada canavar gibi gidiyor, dur kalklarda stop etmiyor kavrama sorunu çözülmüş ve biraz hız yaptığım zaman direksiyona hakim olmakta zorlanıyordum bu sorunda çözülmüştü. Yani arkadaşlar servisten çıktıktan sonra Kartal sahil yolunda resmen ralli yaptımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun..

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    GEçmiş olsun.

DAha önceden de belirttiğim gibi I20 1.4 cc lik bir aracınız var.

Kıymetini bilin.

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hadi geçmiş olsun, güle güle kullan, keşke daha önce deseydin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. i20Troy

i20Troy

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    N. Sultan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">Çok sağolun, teşekkür ederim.

Teşekkürler, inşallah bundan sonra sorun yaşamam. Araç yeni düzelir diye beklemiştim ama hata etmişimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

5. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun. Bu arada aracı bilgisayara bağlayıp resetlemek 20 saniye sürüyor 1 saat boşuna bekletmişler sizi.

Bu Sayfayı Paylaş