Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Monreo Amotisör ERA için

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda keciadam tarafından 28 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. keciadam

keciadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Burak Göçken
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    monreo kullanan biri olarak sertik konusunda size katılamıyorum
    era araçlar zaten amortisör özürlü araçlar neden kyaba , shacs , koni gibi firmalar üretmiyor demekki aracın komple sisteminde bi hata var fakat monreo da farkındadır herhalde era için özel üretim yapmıştır diye düşünüyorum çünkü monreo nun üzerinde made in kore yazıyo

2. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla ben ön amortisörleri servisin 3 te biri fiyatına aldım bursa akpardan aldım internetten satışları var. mando hyundai yazmıyor üzerinde sadece mando yazıyor orjinalinde ise mando hyundai yazıyordu. sonuçta bu adamların sattıklarıda orjinal ama kutusu farklı en ufak bi şikayetim yok sıfır araba gibi oldu aynı arabam.
    www.akparca.com bu adresten ulaşırsınız.

3. kalyoncumotor

kalyoncumotor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende size katılamıyorum ben bikaç defa monreoyu aradım getzlerde arkada ses olduğunu bu sesin orjinal amortisör haricinde kesilmediğini söyledğim. monreoda getzlerden çok şikayet aldıklarını kendi amortisörlerinin güvenlik amacıyla üretildiğini konforun bu yüzden pek sağlanamayacağı gibi laflar etti.arkaya 3 kişi binince ses seda kalmıyor ne oluyor amortisör sert yük binince yumuşuyor burada defalarca yazıldı bu.

4. keciadam

keciadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Burak Göçken
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    tamam da kalyoncumotor arkadaşım konumuz zaten getz değil era aracım da era.
    Getz leri bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama monreo amortisör kesinlikle sert bir amortisör değil sadece onu anlatmaya çalışıyorum.
    Getz marka araçta başarısız olabilir.

5. turgut reis

turgut reis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    selam
    arkadaşlar
    ilgiyle takip ediyorum
    lütfen bi karar verelim orjinal mando mu??
    monroe mi???
    şimdi monroe ön arka üretmiş değil mi??
    ortak bi karar alalım orjinal mando veye monreo takan arkadaşlar
    bi yardım etsinler

6. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Dün servise gittim. amortisörlerin değişimin istedim. Arka amortisörleri çıkardılar. Yağlama yaptıklarını söylediler. amortisörler patlak değilmiş. Değiştirmediler. Ama ses olduğunu kabul ettiler. Eskisine nazaran %30-40 ses azaldı ama yine artacağını düşünüyorum. İnanın servistekilerin hiçbir bilgisi yok. Hangi amortisör iyi gelir veya uyum sağlar. Muallakta bir durum yani. Kesin sonuç istiyorsan. Kendi işini kendin çözeceksin. Özel bir serviste orijinal mando ile değişim yapılabilir. Servis kendinde olan amortisörle değiştirmeye yanaşmıyor, birde bize mando bulup takacak, çok zor.

Bu Sayfayı Paylaş