Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

milenyun-m kasa sahiplerine

'Accent Forum - Club' forumunda barış erkaçtı tarafından 2 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 almanızı tavsiye ederim.Bildiğiniz aracı alabilirseniz dahada iyi olur. Km'si oynanmış araçlarla dolu piyasa.Admiraların 1.3 leri 13-15000 tl arasında 1,5 bulamazsanız temizinden 1.3 de alabilirsiniz.benim aracım 1.3 ls 2000 model aracımdan yakıt olarak memnunum ancak çekişi çok iyi değil.
    LS almada hangisini alırsan al. direksiyon bile hidrolik değil.Kılima yok.Camı kolla çeviriyosun.Fiyatı uygun geldi aldım.Gücüm ona yetti.Yinede memnunum.

2. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    özür mesaj gitmedi sandım .bilgisayar takıldı.
    Düzenleyen : tugayt4

3. evet milenyum 1.3 LS lerde hiç özellk yok hidrolik direksiyon immobilizer cam otomatiği vsvs gibi donanımları koymamışlar bu yüzden 1.3 alacaksanız LX 1.5 alacaksanızda GLX.yada GLS...

4. rmzn1654

rmzn1654 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar bende 2001 model 1.5 GL var ve aracımdan çok memnunum. Geçen hafta aracımla otobana çıktım sollamadığım araç kalmadı 200 e vurdum banamısın demiyor namussuz biraz daha bassaydım 220 yapardı herhalde. Çok seri ve güçlü. Tek sevmediğim yönü kaportasının zayıf olması...
    Bu arada yazmayı unuttum aracım gümüş gri renk 102 beygir ve 136 tork gücündedir.
    Düzenleyen : rmzn1654

5. evet 1.5 milenyumların yolda gidişi gercekten insanı tatmin edici. benmde tek şikayetim milenyumlardan, altı biraz açak gibi okadar...

6. rmzn1654

rmzn1654 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Zaten altı alçak olmazsa yol tutuşu tatminkar olmazdı. Ben altın alçak olmasından hiç rahatsız olmuyorum kasislerde mümkün olduğu kadar yavaş geçiyorum sorun olmuyor.

7. yani çukurlardan dikkatlice gecildimi sorun olmuyor!!..altının alçak olmasıda yol tutusuna + yönde bir etkendir.buda iyi bir yönü...

8. byesref

byesref Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende fikrimi söyliyim bari. benim aracım 1.3 LX ben yakıtındanda çekişindende çok memnunum. yaşadığım şehrin %50 si tepelerden oluşur ve hiç bir zaman çekme problemi yaşamadım

9. zaten 1.3lerin cekmemesi demekte gitmemesi demek değil sadece 1.5benziliye göre biraz daha devirli kullanmaız lazımki 1.3 iyi gitsin demek..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş