Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

milenyuma alarm yada uzaktan kumanda nasıl takılıyor.? bilen varmı?

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda atioz79 tarafından 29 Haziran 2013 tarihinde açılan konu

1. Ayberk A.

Ayberk A. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    Ayberk AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Yok benim merkezi kilit roleleri bozulmuştu roleye para vereceğine kumanda takalim dedi usta rolelerin ayaklarından bagladi kiti kumanda harici içerden kilitleme falan yapinca tek kapi isliyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yolcu*

yolcu* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    sercan savas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    barahın merhaba bende buyukcekmecede oturuyorum beylıkduzu beykent sanaı ozellıkle cok pahalı boşuna gıtme ben parça parça boya fıyatı sordum 950 tl ve ınanamassınız arabanın 3--1 nı bıle boyamıcaklar ben boyamı yaptırdımm 370 aynı boya aradakı farka bak o gun anladımkı beykentte işim yok motor için hala beykentte ustam var çokda memnunum fıyatları makul ve guvenılır

3. yolcu*

yolcu* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    sercan savas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    boyamı mımarsınan sanaide tanıdıklarım aracılıgıyla yaptırdım ama burda onemlı olan su araştırmak ben artık akılllandım ve aksaraydakı parçacıları arıyorum bısey lazım oldugunda sonra etraftakıleree bakıyorum aradakı fark cok azsa alıyorum.
    yenı xenon taktırdım 3 dukkan aynı sokakda ınanın aynı marka model ve aynı kelvındekı zenon ıcın hepsı farklı fıyat ve montaj için farklı fıyatlar verıyolar

4. Barahin

Barahin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Barış Şahin
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    valla hocam iyice sinirimi bozmaya başladı bu olay. az önce internetten bulduğum bi oto elektrikçiyi aradım 300TL fiyat verdi oda. 100TL malzeme 200TL si işçilikmiş. Bu işin ederinin bu kadar olduğunu düşünmüyorum. Hiç anlamam bu işlerden ama alıp kendim yapmayı deneyeceğim en son. Beceremiycem çöp olacak, sigortaları falan yakıcam ondan korkuyorum. Beylikdüzü civarında ahbabın var mı üstadım bu işlerden anlayan.

Bu Sayfayı Paylaş