Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

milenyum bosch buji (servisten verdiler)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda akin45200 tarafından 11 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır 1,3 benzin + lpg li

2. ***Yasaklı*** ank. şubesini aradım orada yan sanayi 25 tl orjinal 40 tl fiyat verdi Bu fiyatları buji için aldıysanız yanlış fiyat bunlar

3. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

benzin + lpg li niçin bu kadar fiyat farkı var anlamadım

4. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buji için aldım hatta markasını bile belirttin ngk

5. Arkadaşlar sanki buji kablo takımı fiyatı vermişler, şu an stoklarımızda sizin araç için Buji Takımı (4 Adet) RC10YC4-Champion 20 TL Elimizde Denso da var aynı fiyat ama biz Champion veriyoruz.

6. NGK ve Champion hakkında <div jQuery1326181077567="826"><div ="bild_text clearfix" jQuery1326181077567="827"><div ="_right clearfix" jQuery1326181077567="828">
    <div ="breite313" jQuery1326181077567="830">NGK Spark Plug Co, Ltd. Uluslararası bir şirket
    Nagoya, Japonya, merkezi
    Iş: (1) İmalat ve içten yanmalı motorlar için buji ve ilgili ürünler satmaktadır.
    (2) teknik seramik ve ilgili ürünlerin imalatı ve satışı. <div ="breite313" jQuery1326181077567="830"> <div ="breite313" jQuery1326181077567="830">FEDERAL-MOGUL AMERİKA (Champion ana firması)

Dünyanın en büyük sanayilerinden biri olan otomotivin doğduğu yıllarda, Amerika Birleşik Devletleri Detroit’te Federal-Mogul’un temelleri atıldı.

Dünya otomotiv sektörünün geleceğini şekillendirecek Federal-Mogul’un kökleri 1899 yılında Detroit’te kurulan Muzzy-Lyon şirketine uzanıyor. Muzzy-Lyon, motor yataklarında ana ulaşım olarak kullanılan Babbit metalini daha da geliştirerek Mogul Motor yataklarının üretimine başladı.

1923’te bronz motor yatakları konusunda uzman olan Federal Bearing ile birleşerek adını 1924’te Federal-Mogul olarak değiştiren firma, 1946’da Formetal Company, 1953’te Bearing Company of America, 1955’te Bower Roller Company, 1955’te National Motor Bearing Co. Şirketlerini bünyesine katarak 1956 yılında Fortune dergisinin en büyük 500 şirketler sıralamasında 350.sırayı almıştır. Federal-Mogul bu dönemden sonra da üretim hacmini büyüterek stratejik birleşmeler ve şirket alımlarıyla hızla güçlenmiştir.

1999 yılında kuruluşunun 100. yılını kutlayan Federal-Mogul, 2000’li yıllara gelindiğinde, 13 yeni şirketi bünyesine dahil ederek büyümeye devam etti. Yüzyılı aşan birikim ve deneyimiyle, teknolojiyi ve yüksek mühendislik bilgisini harmanlayan Federal-Mogul , günümüz otomotiv sektörünün liderleri arasında yer alıyor

7. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Turgay Bey;
    Lpg-Cng'li araçların kullandığı NGK'nin Lpg 1 Laserline veya muadili Bosch marka bujileri satmayı düşünüyormusunuz, bugüne kadar sitenizde göremedim fikirlerinizi paylaşırmısınız, birde fiyatlarını yazaabilirmisiniz?

8. Bu hafta başı Rıdvan Beyle bunu tartışıp ana depomuza bildirdik, herkesin aracına göre buji koymalıyız diye, birde benzinli araçlar için kurşunlu, kurşunsuz benzin bujileri farklı (Ngk ve Champion) onları tedarik edeceğiz, İ 20 lerin farklı, bujiler üstünde çalışıyoruz.

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    her ülke araçları kendi ülkelerinin bujilerini kullanır genelde bosh ise muadil markadır yani bulamassınız orjinal bujinizi illa boschda muadili vardır..

renault < Fransız markalarını boykot ediyoruz > -Eyquem
    Toyota-Denso
    Diğer japonlar- NGK
    Amerikanlar-Champion
    Almanlar - Beru

10. Bizim Rıdvan Beyin büyük oğlu Bosch Bursa Fabrikasın da üretimin bakımından sorumlu Makina Mühendisi, Bosch un üretim kalitesini birinci ağızdan biliyoruz. Aldığı üretime, kaliteye dönük eğitim bizi şaşırtacak derecede, adamlar neredeyse güvenlik görevlisini bile Almanya ya eğitime yollayacaklar. Durup dururken Bosch olunmuyor... Bosch dan yana bizim hiç bir bir sıkıntımız yok ama...

11. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tabi her zamanki gibi eğitim şart, alman disiplini alman mühendisliği, sonuç kalite. Arkadaşlar, Turgay Bey'e hak veriyorum keza, Ngk'nın http://www.ngk.com.tr/tr/home/ sitesinin tüm detaylarını inceledim çok bilgilendim özellikle lambda sensörünün (oksijen sensörü) önemi (bu konuyla ilgili başlık açacağım) bujiler konusunda http://www.ngk-elearning.com/ bölümünden bilgi edindim tavsiye ederim.

Düzenleyen : flipper

12. baris33

baris33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konuyu okudum bilgili arkadaslardan benim aracıma en uygun bujinin hangisi oldugunu söylerseniz sevinirim aracım 2005 getz 1.3gls lpg li km 77 bin

13. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    bujide hyundai icin hep en iyisi NGK diyorlar ama ben üc elektrotlu hexen marka (galiba rus imalati) buji taktim benim arabaya, hic sorun yok suan gayet iyi calisiyor.
    Bosch ve Berularda eminim ayni iyi calisir, yeterki buji ebatlari araciniza uygun olsun.

Bu Sayfayı Paylaş