Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Mid bass aldım ve bitti

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda micheal tarafından 27 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

gerçekden ses sisteminde montaj çok önemliymiş bunu çoğu kişi başdan sağma yapıyor ben ses sistemini baglattıgım adam gerçekden tam başdan sağma yapmış bugün deck kablosu kırıldı (tam 3 kere kırıldı normalde) bugunde kırılınca baglattıgım yere gittim dedim sök abi kablolaları parayı geri ver çingar çıkarttım montajcıda ya yolda gidiyorum bi anda subwoofer sesi kesiliyor bakıyorum kablo kırılmış gittim neyse herşeyi söktürdüm aldım 100 tl mi geri bugün başka bi yere gittim adam 10 numara montaj yaptı ses öyle bir değiştiki sanki başka marka bi cok güçlü bi sub takılmış gibi bişey oldu kabloları adam altın suyuna bandırılmış kablodan takdı :D deck kablosunun ucuda altından iletkenliğindenmi neyse artık 10 numara oldu =)

2. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Benim montajı yapan çocuk benim kabloları bagaja koydu kullanmadı.Kendi kablolarıyla bağladı.Kablolar çok sağlammış.Tweeterıda tam yerine koydu normalde tweeter başımı çok ağrıtır şimdi 4 kapıta tiz uyumlu güzel olduda. Fazla kullanma fırsatım olmadan eve geldim kısmetse yarına anlarızhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifama keşke kapı plastiğiyle hoparlör kenarları arasını doldursaydım dedim pişman oldum. Sesi daha çok öne vericem arkadan hafif bas tiz yeter kanımca. Birdaha başka yere gitmem kesinlikle.Başka dükkanda bu cros bozuk deyip gönderdi benim geldim eve bağladım canavar gibi çalıyor.Çok acayip insanlar parasıyla iş yaptıramıyoruz

3. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Bugün Kaportacı bir dostumun yanına gittim.Arka kapı döşemelerini sökerek hoparlör ızgaralarının çevresine sünger keserek daire şeklinde yapıştırdı.Ve kapı döşemelerini geri taktı. Cd çalarımdaki loud tuşunu ilk defa yanlışlıkla açtım böyle bir şeyin oldugunu bilseydim Midlerle hiç uğrasmazdım.Sesi sadece öne verdin 25 e kadar açtıgımda bile gümbür gümbür ses geliyor. Loud özelliği yok sanıyordum varmışhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifÇok güzel ve uyum içinde çalıyor herkeze tavbsiye ederim

Bu Sayfayı Paylaş