Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Michelin Lastik aldım

'Accent Forum - Club' forumunda kaan20 tarafından 13 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. zeyat

zeyat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede 2001 1.5gls accent var 13 jant önlere sava marka lastik taktım pek iyi değil arkalarada lazım bitikler savaları arkaya alıcam önlere yeni alıcam sizce ne marka lastik almalıyım bu araca en uygun hangi marka lastik gider yakıt konusundada ekonomik olsun malum benzin fiyatları

2. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Ben şu anda michelinlerden gayet memnunum..

Çekiş cidden hissedilir şekilde arttı.
    Frenleme ciddi şekilde düzeldi. önceden azıcık frenle bile lastikler özelliğini kaybettiği için kayıp gidiyordu. doğal olarak yol tutuşu güzel. lastiğe bağlı ses azaldı. aracın konforu arttı. eskisi gibi yoldaki çıkıntıları hissetmiyorum, baya azaldı.

Daha tam anlayamasam da yakıt tüketimde azalma oldu sanırım. şehir içi 9lt idi 100km'de. 12lt benzin aldım. ne zaman biterse yakıt tüketimi hakkında kesin bilgiye ulaşacağım.

4tanesi 450TL(tane 120tl) çok olabilir ama 5yıl boyunca bir şey olmazsa bu lastikleri kullanacağım. 240tl'ye kalitesini bilmediğim bir lastik alıp 2-3 yıl içinde değiştirmektense 5yılda bir michelin alırım daha iyi. 45bin KM ömrü varmış michelinin. aracı 5yıl daha kullanırsam 30bin belki...

Önerim ne marka alırsanız alın sıfır lastikle sıfır Sibob kullanın. bir sibobun ömrü 4yıldır.

Düzenleyen : kaan20

3. canca

canca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    selam forum dostları;
    1 saat kadar evvel 4 adet michelin lastik175 70 R13 taktırdım.Bir araba bu kadar mı rahatlar diye kendime soruyorum şimdi.Ses de bayağı bir azaldı.üstünden çıkardığım ceat spider lastiğe şimdi iyi dileklerimi okuyorum.saygılar.

4. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Ben 3aydır o lastikleri kullanıyorum çok çok memnunum. Araç michelin lastikleri seviyor.

5. waLL_can07

waLL_can07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a arkadaşlar. ben de accent admire kullanıcısıyım. aracımda 15 ınl celık jast var. lastık almak ıstıyorum falan lastık sıtelerınden bisey anlamadım. yanakları ince olsun ıstıyom. bana bı lastık onersenız. hem yol tutusum hem fren mesafem ıyı olacak sekılde.

6. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    merhaba, aracımda cok uyduruk çin malı lastikler var sağ arka lastik ise balon yapmış şimdi lastikleri değiştirmek istiyorum ancak bütçem 4 kışlık 4 yazlık almaya el vermiyor şu anda sizce ne yapmalıyım 2 tane kışlık mı alsam??

7. flipper

flipper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lastik,araçla yer arasındaki bağı oluşturduğu gibi,insanla hayat arasında ki bağı da oluşturur, dolayısıyla çok önemli bir konudur, bireysel tecrübeler yerine referans olarak adacve bir diğer referans lastik bayisi ile detaylı bilgi alışverişi önemli ve değerlidir. Bugüne kadar brigstone kullanıcısıydım, bilgisine ve tecrübesine güvendiğim kullanıcılar ve bayilerlastiğin sert olduğu yönündegörüş bildirince michelin gibi yumuşakcontinental ecocontact3 aldım kullanıyorum ve memnunum.Gözlemlerim; yumuşak bir lastik,ses sorunum çözüldü, yol tutuşu iyi (önceki lastiğim dişleri iyi olmasına rağmen -bayat lastik- olduğuve iyi yol tutmadığı için sık sık abs devreye giriyordu şu an yeni lastik de bu sorun yok. Tavsiyem;teknik şartları gereği zamanında yapılan rot balans, ön düzen ayarları, sık ve düzenli periyodlarla lastik hava basıncı kontrolü ve her 10.000 km'de yapılacak rotasyon sayesindelastiğinizle uzun ve sağlıklı bir kullanımınızekonomik kazancınız olur.Özelliklehava yerine nitrojen kullanılan lastikler daha stabil, nitrojenin hava gibi lastik yüzeyinden geçmemesi sayesinde daha uzun süredeğişmeyen lastik basıncı ve hava gibi ısınmaması sayesinde çok ısınmayan lastiklerve daha uzun ömürlü lastik kullanımı açısından nitrojeni tavsiye ederim.
    Düzenleyen : flipper

8. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    1.5 sene oldu bende 1.6 admireye aldım hala kullanıyorum.Ben jant lastik yaptıgım için baya bi degişme oldu arabada.Yol sesi azaldı.Araç daha yumuşak yürümeye başladı.
    Michelin bu işin iyisi gerçekden

9. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    eski aracımda da michelin vardı gerçekten kaliteli ama sadece öne 2 kışlık mı alsam karar veremedim yaz için 4 adet alacağım

Bu Sayfayı Paylaş