Arkadaslar bildiginiz uzere bu lastikler karda kullanım standartlarını /sertifikasını tasıyan ilk dört mevsim lastikler. Bunları hafifte olsa karlı zeminde vs. kullanan oldu mu nasıl? Ben yarın bir araç alacağım bir aksilik olmazda alırsam aşağıdaki linkteki ürünü dusunuyorum. http://www.kliksa.com/urun/nokian-17565-r14-82t-weatherproof-dort-mevsim-oto-lastik/902500001 Kar yagınca sehirici araba kullanılmayacak. Uzun yolda bazen aniden karsılasılabiliyor yada sehir icinde.. Ayrıca sabahları hava hep 3-4 derece oluyor belki daha soguk bu yuzden dusunuyorum. Ama az bir kar sürprizinde perisan edecekse bir anlamı yok. Az derken tutmus kar. Yoksa digerinde yaz lastigi de az cok gider akıllı surersen rampa haric.
ben crossclimate'ı dün azda olsa test etme şansı buldum karda ve olumsuz bir yanını göremedim şuan için
Nokian kış lastiği michelin yaz lastiği kullandım her ikiside mükemmeldi. Bahsettiğiniz 2 markada çok kaliteli üretici ama 2 lastikde çok yeni. Ama her ikiside üzmez diye düşünüyorum. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi