Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merkezi kilit güneş altında kalınca çalışmıyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda akgül10 tarafından 15 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bizim güneyde sıkça yaşanan sorunalrdan birsi..saten dışarı 45 dereceyanıyo bide araç kapalı o sıcak aracın içinde 60 dereceye çıkıyo öğlen saatlerinde ..o sıcağa adam daynmıyoki merkezi kilit alarm nasıl dayansın..çok çok camalrı 1-2 santim açık bırakacas ve mümkün olduğunca gölgeye koyacas araçalrı....

2. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Tanko78 şemalar ve detaylar için çok teşekkürler çok makbule geçti. İncelemeye başladım.
    Peki shadow1306serviste baktırmadınız mı, çözüm üretmediler mi?

3. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    arkadaşlar şu an servisteyimve bu sorunla ilgili çözüm üretilmiş. yeni bir röle üretilmiş ve eskisiyle değiştirilecekmiş.
    sıkıntı yaşayanlar servise başvurabilirler...
    bilgilerinize...

4. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    ... Bu ay içerisinde zaten ilk yılbakımı için gideceğim. Söyleyeyim bende uğraşmayalım boşuna zamanızı harcamayalım ...

Arkadaşlar 19 unda servise gittim. D.bakırdaki servisin röle uygulamasını söyledim ama Merkezden bu konuda bildiri gelmediğini söyleyip şu an için bir şey yapamayız dediler fakat başka şikayet edenler de olmuş bildireceklermiş.

Düzenleyen : &lt;&lt;bülent&gt;&gt;

5. sezersezen

sezersezen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    sezer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bende de olmuştu aynı sorun kapı kilitlerini sök güzelce temizle sorun kalmıyor sprey yağla güzelce yağla arkana bakma:D

6. elsidi

elsidi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Yaşar Soy
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Bende'de tersi oldu Arabayı aldığım kişi bana arabanın yedek anahtarını'da (kumanda) verdi Haliyle kumandanın birini evde çekmeceye attım yaklaşık bir yıl sonra kumandayı arabada unuttum araba kilitlendi yedek kumandayı evden aldım fakat çalışmadı tabi mekanik açtık eve geldim sözde elektronik bilgimiz var kumandayı açtım tamir edilecek bir yanı yok Mantık yürüttüm bir yıl önce çalışıyordu şimdi çalışmıyorsa iki nedeni olabilir ya piller bitmiştir ya'da rutubetlenmiştir pillerini değiştirdim nafile ikinci çareye baş vurdum güneşte bırakmak bir gün güneşte bıraktım banamısın demedi son çarem saç kurutma makinesi çok fazla yanaştırmadan epey ısıttım bir denedim mükemmel çalışıyor Şimdilik, gene yaparsa sizinle paylaşırım

7. tulgacan

tulgacan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Caner Horuz
    Arkadaslar 2006 model 11 aydir Era sahibi biri olarak farkli zamanlarda benimde basima geldi. Birkere bolu abantta anahtari taktim mars basmadi dortluler kendi kendine yanip sondu, benim korna alarmi zaten iptal. Yani muhtemelen Alarm calmisti. Gezi bitti eve donecegiz 5 kisi arabaya bindik yok mars basmiyor. Aklima cok birseyde gelmedi, arac yonu bayir yukari idi az geri aldim arkama arac geldi durmak zorunda kaldim marsa basayim dedim calisti cok sevindim yola devam. Sonra bi ara bi avm yarj acik otoparkina girdim yok kitlemiyor. Tek tek sigortalara baktim calistirdim ciktim disardada kapanmadi. Bide benim anahtarla manuelde acilmiyor. Olmayinca avm ye girmeden eve dondum indim bastim kapandi sabahta normal acti. Sonra kis ayina girdik epeyce sure yapmadi. Hatta hava nekadar sicaksa arac kumanda sanki Pil zayiflamis gibi dugmeye tirnagim kirilircasina basiyordum zor acip kitliyodu. Kisin aylarca boyle problem yasadigimi hatirlamiyorum. Neyse dun sabah ekstra mesai ise gelecegim saat 08:35 ama gunes ondenvuruyof fakat tepeden degil. Basiyorum kumandaya tik yok aracta. Bagaji anahtarla actim bagaj led lamba normal yaniyo. Koltuklari ittim arkadan belki iner assa diye yok. Araci salladim lastigi tekmeledim yok. 5dk ugrastim tik yok. Neyse baktim olmuyo biraktim araci gittim ise. İsyerinde pili voktaj olcuch ile olctum 2.99v cikti. Pil zaten 3v'luk. Cok sasirdim aldigimdan beri hic pil degismedim pil nerdeyse sifir. Ama kumandadan pili ayirmanin faydasi varmiydi bilmiyorumda aksam 7 bucukta eve gelince ilk denemede direkt calisti. Sonra eve ciktim bu sabahta sorunsuz calisti. Ara ara oluyor ve bu yazda cok yasicaz gibi bu sorunu. Bakalim bir servis yoluda bize gorunuyor birde ben sorayim role isini.

8. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Benim yedek anahtar uzun süre kullanılmadığında pili söküp takmam gerekiyor acaba koruyucu bir devre olabilir mi?

Bu Sayfayı Paylaş