Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Merkezi kilit güneş altında kalınca çalışmıyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda akgül10 tarafından 15 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    şimdi arabadan telefonumu almak için aşağıya indim kapı kumandayla açılmadı uzun süre denedim sonra anahtarla açtım alarm filan da çalmadı sadece şoför kapısı açıldı arabayı çalıştırdım kapadım tekrar tekrar denedim yine çalışmadı kumanda kapıdan kilitleyip kilitleyip açtım yine çalışmadı bende kapıdan kilitleyip geldim bakalım ne olacak......

2. agazi

agazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    pili bitmiş olmasın ilk akla gelen pil. yada etrafta sinyal karıştırıcı kullanan bir kurum bende de bir kere oldu hastane yanındaydım hastaneden oluyor hocam dediler ne alakaysa.

3. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim aracımda da yaklaşık 1 - 1.5 senedir merkezi kilitin bazen kilitleyip bazen kilitlememesi ya da tersine sürücü kapısı dışındaki kapıları açmama gibi acayip bir sorun var. Kış bakımında servis güya düzeltti, 1-2 gün sonra yine aynı şey. Bazen sorun yok bazen var. Ama sıcak altında kalmayla ilgili bir tespitim yok, bir de bu açıdan izlemeye alayım, bakalım bir ilgisi var mı.

4. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Volkan bey ben geçen sene özellikle denedim, aracı 3-4 saat direk güneş altına bıraktım kumanda çalışmıyor.Ertesi gün aynı sıcaklıkta aracı gölgede bıraktım sorunsuz kumanda görevini yerine getirdi..

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    benim kumandayla ilgili bi problemim olduğunu sanmıyorum araba daha 9 aylık zaten arabada evin altında duruyor 3 yıla yakındır eram var durduğu yer aynı :D sinyal karıştırıcı bi yerden kaynaklandığını sanmıyorum o yüzden tek etken kalıyor sıcak ve aracın içi ciddi anlamda ısınmıştı direksiyon tutulmuyordu diyeyim anlayın :) sonuçta adana ama işin ilginç yanı eski aracımda hiç böyle bir şey yaşamadım.
    Düzenleyen : emre01

6. brk301

brk301 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba

merkezi kilit radyo frekansı ile çalıştığı için orada bulunan cihaz ve alıcılar vb. var ise kumandayı etkiler bir müddet sonra düzelir.bilginize

7. pokomon

pokomon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Harun güler
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    bizim yan tarafta turcellin baz istasyonu var ama bugune kadar bir şey olmadı bugun kapı ve alarm calışmadı sıcak derseniz akşama kadar dirtek vuruyor ama sinyalden olsa sinyalin babası var bizde :)

8. turi 38

turi 38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynı sorun bendede mevcut.Arkadaşlar arabamın Etax denilen parçası ilk sefer değişmişti ve sorun bitmişti ancak aynı sorun yeniden başlayınca Etax tekrar değişti şimdilik memnunum bakalım....

9. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    50 ay olmuş eranın üzerindeyim. Aşırı sıcak günlerde güneş altında kaldığında kumandadan açılmama sorunu doğrudur. Boşuna kumanda pilinizi değiştirmeyin, ben değiştirmiştim farketmiyor. Ön cama güneşlik koyun sorun olmadığını göreceksiniz.

10. ferdiarslan

ferdiarslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bu konuya yabanci kaldim çünkü hiç böyle bir durum ile karşı karşıya kalmadim. Kalirsamda ne yapacağimi öğrendim sanirim.

11. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aynı sorunu ben de yaşadım. Manuel olarak kapıyı açıp aracı çalıştırdığımda sorun çözüldü. Galiba sıcakta kaldığında olan bir durum.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

12. istinyeanahtar

istinyeanahtar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    oktay akkaya özen-iş istinyeanahtar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba Arkadaşlar. Bazı Zamanlarda kumandanın araca müdahale etmediğini görürsünüz bu durum Pil değişimlerinde, Kumandanın Yere Düşüşünde meydana gelebilir. Anahtarınızla Kapınızı açtığınızda Marşa Basıp Kumandanın Tuşlarına bastıktan sonra anahtarı çıkartıp kumandayı kontrol edin Tekrar Çalışacaktır.

13. Suspect

Suspect Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    mustafa parlak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Antalyadaki sıcakta bak nasıl şamşırtıyor tüm devreleri arabaların..benimde oldu çok kez..

14. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    antalyanın sıcaklığı yine ii biz şanlıurfada yanıyoruz 44 derecegeçen benim de başıma geldi uzaktan kumandayla açılmadı sonra anahtarla aaçtım düzeldi :):)

15. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    urfa he:) hep gitmek istemişimdir. urfanın/birecik kazasına amahiç kısmet olmadı:( tabi bahar zamanıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

16. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    ben urfada askerlik yaptım, gidilesi, görülesi, yemeklerinden yenilesi süper bi şehir, imkanınız olursa mutlaka gidip birkaç gün kalın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

17. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Cennet memleketimiizn her köşesi bir ayrı güzel. 2 sene önce gitmiştim 15 gün kaldım. Birecik dahil gezip gördüm. Peygamberler diyarı şehrin gezilip görülmesi gerekir...

18. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar şanlıurfaya gelirseniz başımın üstünde yeriniz var sizi misfir etmek isterim
    Düzenleyen : şansal

19. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    benim anne tarafımbirecik'li, baba tarafım izmit ama dogu beni daha cok çekiyor. annem sürekli anlatır cocukluk anılarını yani oraları. kan çekiyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bide şundan yakınıyorum bazen batıda dedğimde urfalıyım bana diyor urfada kola varmı bina varmı vb. deli oluyorum şanlıurfa doğunun en gelişmiş illerinden bitanesi gelenler bilir heleki bu aralar

Bu Sayfayı Paylaş