Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

merhaba 2002 model 1.3 tavsiyelerinizi bekliyorum.

'Accent Forum - Club' forumunda rookie tarafından 31 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. işte bukadarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

2. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Duman atmıyorsa sorun yoktur...

3. rookie

rookie Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    tüm arkadaşlara tavsiyeleri konusunda teşekkürler.

ben pazartesi arabayı 10.600 e aldım.

triger konusunda 80.000de değişmiş maalesef ama sorun oluşmamış. benden önceki sahipleri ustacı arkadaşlarmış. yani servise araba gitmemiş ama almadan hyundai servisine ekspertiz yaptırdım. tavan hariç boya çıktı. bide bagaj kapağında ufak bi ezik var. değişeni yok. metalik gri çizikleri çok gösteriyo diye boyanmış dediler. servis te bi nevi doğruladı bunu.

benzinle motor iyi çekiyo. 3. vites performans vitesi bence 70-130 arası çok seri kullanabiliyorsun

km. sayaç sağlam, ara km sayacı takılıyor. motor takozları ses yapıyor değiştircem. 4ten 3e geçerken şanzuman az bi ses veriyor. takozları(kulakta diyolar) değiştirince gider inşallah. gitmezse onada baktıracam.

çakmaklıkta elektrik yok. baktıracam(ufaklığın DVD playeri için lazım). sürüş sırasında sigara içmeyi sevmiyorum dikkat dağıtıyor.

direksiyonda deri bir kılıf var o nedenle sararmasına bakmadım, vites topuzununda sararmasıöyle önemli değil bence. ön göğüste çatlak yok.

forumda da belirtildiği gibi camlar az açıkken hafif bir ses yapıyor cızırtı gibi. bunu biliyordum test ettim sorun değil.

performans benim için çok fazla önemli değil. ben araca göre kullanma şeklimi ayarlayan bir sürücüyüm. acele ile ecel birbirine yakın kelimeler, kök bakımından olmasa da anlam bakımından. LPG takınca da araca uyarım sorun değil.

arabada abs olup olmadığını bilmiyorum. bunu kazık fren(ani fren) yapmadan motor içinden bakarak bir yerden anlayabilirmiyim? malun ankara da istanbul gibi. frene bi dokunursan gözlerimi dikiz aynasından ayıramıyorum.

tekrar tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Düzenleyen : rookie

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    güle güle kullanın. Boya konusunda bende çok düşünceliyim, çoluk çocuk tarafından kaportası mahfedilmiş bir aracım var, boyatsam millet boyattı diyicek, işin kötüsü benim tavanada bi velet çıkmış ve biraz ezmiş.

Abs olup olmadığını akslardan anlayabilirsiniz, aks üzerinde kablo ile bağlı bir sensör görürseniz abs'lidir. Ayrıca araç marş konumunda iken ABS lambası yanmalı, çalıştırınca ya da çalıştırmadan önce sönmeli. Selamlar.

5. rookie

rookie Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bende lamba felam yanmıyor. o zaman vites küçültüp ben pompa yapıcam demektir. :) teşekkürler

boya konusunda da şahsi görüşüm kaza harici durumlar için önemli olmadığıdır. fiyat konusunda boyanan arabanın değeri neden düşer anlamam.
    bi evin olsa ve satmadan önce boyatsan 1000 lira masraf yapsan evini 5000 lira fazlaya satıyon. araba da neden böyle anlamadım hiç.
    Düzenleyen : rookie

6. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

Araçta büyük kaza darbe yok dediğin kadarı ile gerisine kafanı yorma,
    4 ten 3 e geçişte ki cırtlama sesi (şanzumandan gelen ses) senkromenç ten gelebilir. motor takozları ile alakası yok. Bu accentlerde vites aralıkları dikkatli kullanılmadığında kronik bir sorundur. Uygu bir zamanında şanzumanın inip açılması gerekir senkromenç değişir biter.
    hazır indirmişken gerekirse debriyaj baskı balata varsa hepsini çıkarırısın.

2002 1.3 MPI 85 hp 12 V enjeksiyonlu bir motora sahipsin.
    yapman gereken sıkıştığın zaman 2-3-4 viteslerini
    3000 devir yukarısı
    6000 devir aşağısı kullanmak.
    Geri kalanını o hallediyor.

Tekrar HAyırlı olsun kazasız sürüşler.

7. hayırlı olsun en iyisini yapmıssınız kazasız belasız kullanın..

8. canakkale18217

canakkale18217 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun...

Bu Sayfayı Paylaş