Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Memnun kalmadım Era'dan

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda sselim tarafından 20 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. h5_n1_

h5_n1_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Honda toyota elbette daha iyi araçlar.yanlız şöyle bişey var o bahsettiğniz araçlar en az 10000 tl daha fazla fiyat olarak.ne kadar ekmek o kadar köfte

2. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bende aracı alalı 6 ay olmasına rağmen, özellikle yakıttan kaynaklı olarak arayış içerisine girdim, 2 hafta önce gidip Corolla 1.4 dizel aracı test ettim. Dedemde bulunan 98 1.6 xei araçdan dolayı bende toyota'ya karşı bir sempati vardı açıkçası giderken, amma velakin toplamda 2 km bile olmayan bir test sürüşü bütün fikirlerimi değiştirdi.
    *dışardan kocaman olan aracın için benim era'mla aynı genişlikte
    *1.4 motor o araca hiç yetmemiş ,resmen can çekişiyor araba hızlanmak için
    *Motor sesi traktörden farksız, sanki motor aracın kokpitinde çalışıyor
    *frenler hissiz, insana güven vermiyor ,
    *comfort modelinin fiyatı 42.000 (kapak jant,cruise control yok, kartlı çalıştırma yok , o yok bu yok eee dedim ne var

sonuç olarak fiyat performans olarak doğru bir seçim yaptığımı anladım... Ben yalnızca era yı benzinli değil dizel alacakmışım ...

3. mehmet şimşek

mehmet şimşek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    13-BİTLİS
    sevgili dostum

usb ne fat format at

4. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Ne alaka ?????https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

5. onur

onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar arabalarımız gayet iyi bu gibi sorunlar her araçta var hemde fazlasıyla,servisleri ele alıcak olursak,renault servisi isim vermiyim arkadaş kangosunu götürdü,vampir gibi kan emiyorlar inanın çocuğa bir liste yapmışlar inanamazsınız,siz yatın kalkın kendi halinize şükredin.saygılarla.......

6. abay

abay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Abay SÖNMEZ
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Era sorunsuz, çok kullanışlı, harika bir araç değil. Ama inanın yinede verilen parayı hakeden bir araç... Ufak tefek sorunlar çıkartıyo, bu sorunların çoğu servislerde çözülebiliyor.

7. Boikot

Boikot Moderatör

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Tahsin
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Çoğu usta ve servis tarafından yapılan bir yanlış uygulama için sizi uyarmalıyım.

Cam makinesine (mekanizmasına) kesinlikle gress yağı sürülmez. Aracınızı bu tip bir şikayetle ustanıza veya servisinize götürseniz mekanizmanızın gresslenmesine kesinlikle izin vermeyin.

Ustanız anlık bir çözüm olsun diye açar mekanizmayı basar gress yağını 2-3 haftalığına mekanizma rahat çalışır ama gressli mekanizma daha çabuk toz toplayacağı için 2-3 hafta sonunda sorununuz tekrar etmiş olur.

Bu uygulamanın doğrusu silikon sprey diye tabir edilen spreyi kullanmaktır. Özelliği gereği toz tutmayan bu sprey gerekli yağlamayı yapar ve mekanizmanın rahat çalışmasına yardımcı olur.

Not: Silikon sprey; direk silikon sprey olarak satıldığı gibi (bkz: http://shop.wurth.com.tr/silikon-sprey-500ml ) piyasada kolayca bulacağınız torpido spreyide aynı işi görmektedir.

MSC bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş