Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

mazot pompası

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda fahrettin tarafından 13 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabikide sanayide iyibir ustanın eli değmezse sorun çıakrta bilir ama en garantisi servise götürmektir bi sorun oluşursada saten direk suç kendilerinin olur hiç birşey iddia edemezler.neticede size teknisk servis daha garantili çalışır veya çalışmak zorundadaır size iyibir çözüm sunmazk zorundadırlar...

2. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai yetkiliyi mi götüyem yani
    ayrıca çok az kaçak olan pompayı açtırmak gerekir mi yoksa hiç açtırmayalım mı?

3. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen servise götür göster sorunu onlar karar verirler ne işlem yapıalcağını neticede aracın doktoruda onalr değilmi :))

4. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öyle tabide benim ilk dizel aracım baya tedirginim ve güven konusunda sanayideki ustalar servisler çok canımızı yaktı bilirsizni artık kimseye güvenilmiyor

5. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısnıs iyibir servise ustaya düşmezseniz hem siz uğraşıyosunz hem zamanınız gidiyo hemde paranız...yinede forumda anakrada istblda bu işi yapmış arkadaşalr var onalr size en iyi servisi yada yolu önerebilirler ama şuan saat geç olduğu için pek bulamıya bilirsin..yalnız anakrada bosh servisimi ne varmış sanayide orayı baya övüyorlardı forumda bir araştır istersen.eğer istnbulda isen kesinlikle tuna pazarlamadan uzak dur ora baya mileltin canını yakmış maddi ve manevi ordan pek memnn olan yok ..

6. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konyadayım be forumdan konyada bir bosch servisin isminede ulaştım ama bugün kafamı kurcaladılar yok açtırma ayarlanmazsa pompa gider yakıt ayar tutmaz ne biliyim gittiği yere kadar gitsemi

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    @Shadow_1306 Sen Pompanın Kıymetini Bilhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Öyle Getzin Pompasına Benzemez Senin Pompan Getzinkini 250 Liraya Halledersin Ama H100 Ünki 1 Milyardan Aşagı Bulamazsın Oda Lucas Marka .. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

8. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öle yaparsanız zarar açmayan araç zarar açar gidin bir görüşün bosh servisiyle baksınalr yapsınalr usta o düzen tutmama ihtimali zayıftır çünkü adamalr bu sistem için çalışıyolar o dedikelri normal sanayi pompa cılarıdır .en kötü ihtimal allah göstermesin yenibir pompa alırsınz ama dediğm gibi zayıf bir ihtimal bosh servisne gidip memnun kalanda var yani...

9. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla hoca bizim çekişten yana sorunumz vardı ahtta baya tartışmıştık bizim pompada sorun var yok bilmiyoz ama peder dedi ilk fırsatta baktıracas yani neticede bakılmasında fayda var gene değişen bişey olmadımı allah ne ömür verdiyse okadar bineces h100 e :))

10. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    arkadaşlar daha sonra veya önce aynı konu açılmış ve kitlenmiş

Orda bir üye arkadaşımız "kalüriferi açınca mazot kokusu verir içeri " yazmış .

songünlerde bu benimde başıma geliyor, içeri egsoz gazı gibi pis bi koku veriyor 5 dk sonra kesiliyor !

acaba pompadan mıdır ? Pompada kaçak olduğunu nerden anlayabilirim ?kaputu açtığımdanereye bakmalıyım ?

Teşekkürler Saygılar!
    Düzenleyen : mert_driver

11. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ASLINDA NERDEN ANLARIZ BENDE bişlmiyorum servise ğramıştım usta söyledi bende bari bir belirti yok bende onun içiçn ikilmede kaldım

12. replank

replank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alper kultufan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben yaptırdım 150 tl tuttu bosc car servise gittim.

yalnız yetkili servise gitmeniz gerekiyor.

özel servise giderseniz.hepsi için demiyorum.

olayı anlamadığınızı anlarlarsa ekstralar çıkarabilirler.(şu parça kırık değiştirmek gerekiyor)

benim aracım sabah ilk çalıştığında çok yogun mazot kokusu veriyordu.

conta takımı değişince düzeldi.yakışı aynı
    zaten pompacının ayarlamak için makinası olması gerekiyor.

yetkili bosc servisine gidin kafanız rahat olsun.

13. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen olay budur ustahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

14. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün yetkili bosch servis de dahil ustalara gösterdim kimisi hmen yapalım dedi binme iyi olmaz akan mazot ne alakaysa ben anlamadım ama debriyajın üstüne akar onuda bozar dedi. diğer bir bosch dizel centere gittim pudra falan döktü kaçağın çok olmadığını böyle biraz daha binmem gerektiğini söyledi ama yapalım kafan rahat etsin dedi.
    ayrıca bu bomodel pompaların ya mazotu tamamemn bıraktığı tabiri caizse işer gibi yada hiç kaçırmadığını söyledi bendede öyle işer gibi bir durum söz konusu değil

birde sanayide bir pompa ustasına gösterdim oda bir sorunun olmadığını olursa mazotun alttan bariz şekilde görüleceğini söyylediş şimdililk yaptırmadan geldim biraz da bunda maddi durumum etkili oldu tabi siz ne dersiniz???

15. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam yine siz bilirsinizde arabaalrda insanlar gibidir en ufacık arızası bütün aracı etkiler nasıl biz insanlarda beğenmediğimiz bir serçe parmağımız bile ağrısa kendimizi kötü hissediyor o elimizle tam işlev göremiyorsak arablardada aynı durum geçerlidir.bence yaptırmanızda fyada avr hiç olmazsa kafanız rahat olur bidaha bidaha pompa servis usta derdi çekmezsiniz.çünkü neticede 4 teker bir araç olsada hafife aldığınız bir arıza size daha kötü masrafalr açmasın yolda koymasın...

16. tarik0911

tarik0911 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era dizel aracımda soğukların geldiği bu günlerde ilk çalıştırmamda dizel kokusu geliyor araçta bir arıza mı yoksa soğuktan gelen bir sebeple mi bu koku geliyor... motor ısınınca geçiyor....

17. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende yaptırmaktan yanayım ama ustalar yapılması gereken yok dediler çünkü bu pompalar bilmiyorum başına gelen var mı arıza yaptığında yani kaçırma yaptığında altına bariz şekilde mazot bırakıyormuş usta göremedi onun için binebilirsin dedi

18. replank

replank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alper kultufan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim aracımda pompanın üst kapak contasının etrafından sızmış mazotu bizzat gördüm. ustam aynı zamanda amcamın oğlu.

mazotun bariz bir şekilde akmasını beklemeyin derim.

ilk çalıştırdığımda sabahları çok yogun koku geliyordu.gün içerisinde koku azalıyordu.

yaptırdım şimdi hiç koku yok...

19. sugar80

sugar80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracımda hiç koku yok onun için biraz rahatım buirde usta öyle diyince

20. dufresne

dufresne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim araç da ilk çalıştırdığımda çok fazla duman çıkarıyor eksozdan.İlk bir iki dakika böyle oluyor sonra düzeliyor. Motoru açıp baktığımda herhangi bir şey yok. Mazot pompasından mıdır? Bu arada araç 138 binde.

Bu Sayfayı Paylaş