Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Matrix Dizel almak istiyorum

'Matrix Forum - Club' forumunda mbykayalar tarafından 8 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. mehmet_kibrisli

mehmet_kibrisli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizelin bakım ücretlerinin çok pahalı oldugunu söylüyorlar. benim araştırmalarım benzinliye göre yarım kat daha fazla oldugu yönünde. ancak gidilen yola göre daha az litre tüketmesi ve litre fiyatının düşük olması nedeniyle aynı araç için aynı şartlarda yarı yarıya daha az yakıt tüketmeniz mümkün oluyor.

hyundainin gerçekten çok güzel dizel motor ürettiği artık bir gerçek. CRDİler gerçekten tüm dünyada kullanılıyor. 110 bglik matrix dizel gerçekten çok güzel bir araç.

yol tutuşunu falan kullananlara sormak lazım.

Valla bende 2009 model 1.5 crdi 100 ps matrix var bakimlarindan gayet memnunum yakiti mükemmel 50 tl ye 210 230 km arasi yol gidiyo tabi bu sürüsten sürüse degisiyo...
    yol tutusuna gelince kasasina göre hafif bi arac sert virajlara biraz hizli girince savuruyor 2 kere basima geldi ama sakin kullanirim diyosaniz essiz güzellikde bir arac

2. mehmet_kibrisli

mehmet_kibrisli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar öncelikle sizin arabaniz 2001 model accent lx mpi olmasi lazim yada gls bu aracin su anki piyasa degerleri 10 bin ila 13 bin lira arasinda degismekde tabi orjinalligi ve boya moya konulari fiyatta farklilik yaratiyo bu birincisi ikinci konu ise 19.000 lira istiyen matrix sahbi arkadasin arabasi kac model ?? bende 2009 model matrix var orjinal degiseni falan yok boya yok ekstra olarak tavan citasi+yan marspiyeller+arka tampon citasi var ve galericinin vrdigi fiyat tik 22bin tl ki galericiler arabayi ölü fiyata alirlar bilirsiniz ... gectigimiz hafta araba pazarinda bir nabiz yokladim ve 23 bin liraya kadar veren arkadaslar oldu diyecegim matrixin 2009 modelini düsünüyosaniz 21 ila 23 bin tl arasinda eger 2007 2006 gibi modeller düsünüyosaniz 18 ila 20 arasinda sanirim yardimci olmusumdur fiyatlardaki bilgim ek is olarak araba alip satmamdan kaynaklaniyor ..

Bu Sayfayı Paylaş