Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lukoil Den Gelen Cevap

'İ20 Forum - Club' forumunda ozgurcan333666 tarafından 3 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. ozgutozkan

ozgutozkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,790
    Ad Soyad:
    Özgür ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bununla ilgili bir forumda denizlili galiba petrol istasyonu sahibi konu açmıştı. Onun cevaplarından çıkardığım sonuç markadan çok daha önemlisi istasyonun sahibi nasıl biri.

Marka olarak uspet ile ilgili haberler çıkmıştı 10 numara yağ ile mazotu karıştırıp satıyorlarmış.
    http://www.balikesirhaberajansi.com/mobil/?islem=haber&id=8744

2. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dene kardesim sonucu bize de yaz... Ben neden opetten gectim soyliyeyim normalde bu tur seylerin psikolojik olduguna inanirdim ta ki okulumun onunde araclarimizi parkettigimiz yerde dik bir rampa var ilk kalkisi o dik rampadan yapiyoruz 1. Vitesten 2 ye gectigimde hep orada turbo devrinin altinda kaldigi icin yalpalaya yalpalaya turvo devrini bulana kadar cirpinirdi fiyati uygun oldugu icin bir de total i deneyeyim dedim depo biter bitmez ordan exellium fulledim ayni gun ayni yerden kalkista canavar gibi cikti arac sasirdim sifir aldigim ve 7000 km boyunca opet den baska yakit girmeyen arabami bilmezmiyim farki hergun ayni yerden kalkarim bu sefer arac degisti o gun bugundur opete ugramiyorum :) bir tek dun depo bitti shell den fulledim bakalim ne olacak ;)

SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil KURT bunu beğendi.
  3. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sizin bilmediğiniz bir şey bilmiyorum. 3 senedir kullanıyorum. Eramda her gün benzin alıyorum. Elantramda her gün LPG mi fullerdim. LPG menzili çok uzun, hava basmıyorlar ve çok performanslı. 2016 Passatı olan arkadaşım Lukoilden başka yerden mazot almıyor. Aracı saat gibi, sessiz. Opetin her şeyini denedim ve yaramaz. Kaliteli marka mı diyorsunuz, Shell, Lukoil, BP. Şaşmam bu üçlüden. İstasyondan dolayı farklılık oluyorsa eğer orasını ben bilemem. İstabul da bulunan kullandığım 3 istasyondan da hiç bir şeyinden sıkıntı ne yaşadım ne de çektim. Benim şahsi görüşlerim bunlar. DH de de bu konu hakkında zaten haddinden fazla kullanıcı yorumları, memnuniyetleri ve memnun olmayanları var. Yazılım yapanların neden kullanmadığını bilmiyorum. İlk defa sizden duydum bunu çünkü Seat Club Word, Seat Club Life, Seat Club Turkey de aktif olarak takılıyorum ve orada aracında yazılım olan bir çok kişi Lukoil in mazotunu ve benzinini kullanıyor. Şikayet olanı da hiç görmedim.

Bence bu kadar kötülenmesine gerek yoktu açıkcası. İstanbul/Kaynarca yan yolda bulunan Lukoil e her akşam uğrarım. Zorda kalmadıkça başka yerden almam. Bir deneyin derim bu istasyonu. Sahibi çok dürüst birisi.

4. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sanirim bunlardan cikan sonuc marka degil istasyon kalitesi onemli :/

SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. cenker_baba

cenker_baba Guest

bende 2 sene mazotunu kullandım farklı farklı istasyonlardan total candır he lukoil de fena değil ama shell bp total opet den sonra gelir bu kadar kesin konuşmak yanlış bana göre yaşınız 22 yazıyor doğru ise aramızda 22 yıldır araba kullananlar var bu kadar tecrübeye mi güvenelim yoksa birkaç yıllık bir bilgi ve tecrübesi olan size mi güvenelim. forumda anket vardı hangi yakıtı kullanıyorsunuz diye bir bakın o tabloya tecrübeli abilerimiz neler kullanıyormuş fikir sahibi olursunuz.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. Duygu

Duygu Guest

Bu dedikleriniz gaz için geçerli oluyor mu arkadaşlar ? konuyu bir yerden kaçırdımmı ne yaptım ben farklı farklı şeyler okudum :D

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

konu mazot için açıldı sonra benzin lpg karıştı ortalık :)

Duygu bunu beğendi.
  8. MSI

MSI Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,898
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Sürekli Shell çok nadir Opet kullandım. Serdar ve Cenker abinin tavsiyesi ile bende bi Total deneyeceğim Halil abi paylaşırsın deneyimlerini...

isaslan, Asel Kaan Efe ve Halil KURT bunu beğendi.
  9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Santa Fe'de geçen kış sırf deneme için 3 depo total excellium kullandım. benim görüşüm total mazot benim santa fe'ye yaramıyor. hem çekiş düştü hem de hiç duman atmayan araba duman attı. istasyon farkı galiba.

10. cenker_baba

cenker_baba Guest

bende tavsiye decek çok bir bilgi birikimi yok kardeşim. ama 2 sene kadar lukoil aldım. sonra msc tavsiyesi ile totale geçtim araba kedi gibi oldu :) sende bir dene bence

Asel Kaan Efe ve MSI bunu beğendi.
  11. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Konu hortlasın :D ... Kusuruma bakmayın...

66000 km dir (2012 den beri ) benzini mi Aksaray Şevket Özmen BP petrolden aldım... 5 yıldır yakıt fişlerimin hepsini saklıyorum (Psikopatlık derecesinde :D )

muyar ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD

başka forumda bir arkadaşımız , modifiyeli bir araçla afr,avans vs değerleri ile yakıt kalitelerini olctuğunde lukoil en iyisi çıkmıştı istanbulda

ki ben istanbuldayken değil ama bodrum da iken kullanabiliyorum 1.4 tsi de bence vibrasyon , sessizlik vs bile farketiyor

bu arada total istasyonu kolay bulunabilir en iyi yakıt

emirhancakir ve cenker_baba bunu beğendi.
  13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Önceden istasyon sahibi tanıdık diye babam Lukoil'den alırdı, ben arabanın çekişinden anlardım Lukoil mazotu olduğunu. Araç çekişi düşer nispeten sesli çalışırdı. Yıllardır Total'den alıyorum, 2 yıl önce enjektörler söküldü herhangi bir pislik vs. yoktu. Şimdi Axcess'in %10 puan kampanyası var diye Shell'den alıyorum, yoksa Teb Total kartın %5 indirimi ile Total.

14. emirhancakir

emirhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    463
    Ad Soyad:
    Emirhan ÇAKIR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Haklısınız abicim, 22 yaşındayım. 18 yaşımdan beri araba kullanıyorum. Kendi araçlarımda ve ailemizin araçlarında her yakıtı kullandım. Benim kendi tecrübelerim Lukoil'in kaliteli olduğu yönünde. Tabi ki anket de en yüksek ne gözüküyor ise senelerinin verdiği tecrübe vardır dediğiniz gibi haklısınız.

Halamda TSI Leon var ve Opetten yakıt alıyordu, Shell den yakıt alıyordu araç rolantide ne kadar sessiz de olsa sesi vardı. Deposu tamamen boş iken Lukoil de fullemiştim. Aracın çalıştığı belli bile değildi. Çekişi, hızlanması tabiri caizse roket gibiydi. Yakıt kalitesi konusu istasyon ile alakalı sanırım diyerek fazla uzatmıyorum. Belki çoğunuza göre kötüdür ama bana göre güzel yani. En azından her markayı 1 kez deneyerek şans vermelisiniz diye düşünüyorum.

Asel Kaan Efe ve cenker_baba bunu beğendi.
  15. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,190
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Eşime 4 yil önce istanbuldan opel corsa otom almıştım ankaraya dönüş yolunda jandarma vakfının opeti var oradan depoyu full doldurmuştum,sonra bolu dağında araba teklemeye başladı ankaraya zor geldik ve doğru opal opel servisine benzini kontrol ettiler ve solvent katılmış olabilir demişlerdi ve çok ağir bir kokusu vardi bir sürü para harcamistim o dönem... Bayii çok önemli markadan ziyade düşünüyorum.

Asel Kaan Efe ve gogo46 bunu beğendi.
  16. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,113
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Lıkoil mi tam bir üç kağıtçılar şirketi , adam belledik GS taraftar kart aldık , ilk başlarda %4 indirim pompada denildi , çok geçmedi baktım pompada %1 indirim yapıyorlar , tel ve e-posta ile durumu iletince ," efendim aylık belli bir miktar yakıt almam gerekiyormuş , benim i20 ye onların demesine göre aylık 800 lt benzin almalıymışım " dedim kendinize fabrikatör falan arayın zaten yakıtından bir sorun yaşamadım ama bereketsiz oluyordu , total , shell ve opetin benzininden daha az km yapıyordu , hemen üyeliğimi iptal edip reklam göndermelerini engelledim.

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

umutd07, deza ve cenker_baba bunu beğendi.
  17. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Lpg si de dandik. Lukoil daha az km yapıyor

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benzinli için geçerli olabilir ama motorinde böyle bir şey olacağını pek sanmıyorum. Lukoil rus firması, ruslarda euro standartlarında motorin üretecek tesis yok. Çoğu firma rusyada dizel araç satmaz.

19. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İstasyonunu değişecek arkadaşlar , bence hemen 1 depoda anlayamıyorsunuz. Birkaç depo almanız gerekiyor.

Ücra yollarda ve özellikle doğuda öyle istasyonlar var ki. Ali pet ahmet pet tarzında. Fiyat olarakta çok ucuz değil. Hep merak etmişimdir buralardan kimler yakıt alır.

Ben araç sahibi olduğumdan beri % 60 ıspartadaki opetin 3 nolu pompasından alırım. Doğuda çalışırken yine opetten alırdım. Shell ,po, total denedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD

tabi aslında ben benzin için yorumluyorum mazot konusunda bi fikrim yok haklıda olabilirsiniz

mazotta total veya shell nitro alıyorum , total çok daha uzun yol yapıyor , nitro alıncada sesi soluğu kesiliyor aracın titresim vs hepsi azalıyor :)

gogo46 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş