Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG'de tekleme ve egsoz patlatma

'LPG Sistemleri' forumunda why35 tarafından 31 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. orhan32

orhan32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar hyundai 13.lx var bendede yumurta kasa sorunum araç
    tekleme yapıyor.bobin ve buji ve buji kablolarını değiştiridim sonradan
    okuyucuda problem var dediler distürübütör komple değişecek dediler
    yenisi 600 tl çıkması 300 tl. 60 tl kore malı okuyucu var sorunun onla
    ilgili dedi tamirci ama güvenemiyorum acil yardım istiyorum saygılar

2. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Merhabalar,

evet benimde uzunca bir süredir sıkıntısız kullandığım lpg kitimle alakalı sıkıntı oluşmaya başladı.

sıkıntım tam olarak yukarıdaki gibi görünüyor. özellikle trafikte veya ışıklarda bekledikten sonra gaza bastığımda lpg patlatma yapıyor ve alt devirlerde özellikle 2. viteste sallama şeklinde vuruntu yapıyor. yarın bir göstereyim diyorum.

kit çevre otogazda yapılmıştı @MSC Serdar Bey, Anadolu Yakasında nereye gideyim. birde bi takım buji kablosu alayım diyorum giderken ne olur ne olmaz..

3. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Merhabalar,

evet benimde uzunca bir süredir sıkıntısız kullandığım lpg kitimle alakalı sıkıntı oluşmaya başladı.

sıkıntım tam olarak yukarıdaki gibi görünüyor. özellikle trafikte veya ışıklarda bekledikten sonra gaza bastığımda lpg patlatma yapıyor ve alt devirlerde özellikle 2. viteste sallama şeklinde vuruntu yapıyor. yarın bir göstereyim diyorum.

kit çevre otogazda yapılmıştı @MSC Serdar Bey, Anadolu Yakasında nereye gideyim. birde bi takım buji kablosu alayım diyorum giderken ne olur ne olmaz..

4. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Merhabalar,

Bu Sayfayı Paylaş