Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG'de indirim !

'LPG Sistemleri' forumunda mehmetgs tarafından 3 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değil doğal gaz sırf hava yaksak ondan da yüksek oranda vergi alır bunlar.Doğal gazdan da pek ümitli değilim yani :)

2. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 sonunda elektirikli arabalar geliyomuş tr ye inşallah uygun olurda ondan alırız bariii gerçi ondanda umudum yokk

3. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Bu hükümet kar etmeyeceği bir ürünü piyasaya sürmez. Bundan yaklaşık bir yıl önce sadece havayla çalışan arabaları okumuştum birkaç yerden ama üzerinden o kdr zaman geçti hala piyasaya sürülmedi...

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    abi araba uygun olsada devlet yakıttan vergi kaybı olusmasın diye bu seferde o arabaların pazarının yaygınlaşmaması için bir vergi koyar, bi halt olmaz o işten. Babamın 30 yıllık arkadaslaro biodizel için milyonlarca tl lik bir yatırım yaptılar. fakat saolsun devlet baba biodizele de vergiyi koyunca biodizel daha emeklemeden öldü. Bu elektirikli, biodizelli araclar ne zaman buyuk petrol satan tekeller bu urunlerin satısını yaparsa ozmn turkiyede kullanılmaya baslar. Hatırlayın eskiden lpg de ayaklı bomba die tv de haber yaptıran buyuk firmalar simdi cevre dostu, motor dostu die lpg satıolar. Ne zaman buyuk firmaların cıkarları bu alternatif yakıtlarla paralel olursa ozmn bu yheni teknoloji yakıtla calısan arclar turkiye de pazar olusturabilirler. onun dısında sen arabayı ithal edersin ama buyuk vergi mukellefi olan bu firmalar sana o elektirigi satmadıgı muddetce senin evinde o akuleri doldurup yola cıkmana izin vermez bu devlet. malum bazı bilgilerin kaynagını gosteremezsenizde sizin bildiginiz bir
    gercek vardır.

Not: Simdiş bu yazıyı google da aratıp bulup okuyacak olan buyuk firmaların yetkililerine. Yukarda yazan yazılar Turkiye ile alaklı değil tamamen afrikada oldunu varsaydıgımız bir muz cumhuriyeti hakkındadır. O yüzden beni mahkemeye vermeyinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

Düzenleyen : qaan88

5. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evett haklısın ama elektrikli arabalar gelicek haberlerde dedi hatta istanbul izmir bursa ankarada dolum tesisleri çalışmalarına bile başlamışlar 20 dakkada dolucakmışşş ama dediğin gibi o zaman onada vergi koyarlarr valla bunaldım artık hayatımız zam zam zam

6. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece bu hükümet değil kimse süremez.. pastanın büyüklüğünü bir düşünün.. türkiye gayrisafi milli hasılasının nerdeyse 3 de birini akaryakıttan alınan vergiler oluşturuyor.. memlekette bir ay kimse benzin almasın bütçede yapacağı açığı ne yapsanız kapatamazsınız.. devlete kızmak istemıorum ama bu paraları vermek de ınsana koymuyor değil.. sıneye cekecegız napalım.. bu halımıze sukur en azından hala benzın alıp bınebılıyoruz.. cok mu polyannacılık yaptım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

7. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaw ben kızmaya başladım hopaya yerleşip batıumdan benzin almak lazım 1.25 tl litre fiyatı hep öle yapıyolar hopada yolda yakın 30 dakkaaa :):):):)

8. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    gayri safi milla hasıla da yakıtın o kadar buyuk yeri olmaz. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif
    devletin gelirlerinin arasında buyuk payı vardır. Yoksa gayri safi milli hasıla=toplam tüketim+ toplam yatırım+ hukumet giderleri+ net ihracat(ihracat-ithalat) Ayrıca gayri safi milli hasıla 650-700milyar dolar civarındaydı 2008 de. cok gereksiz ama salı sınav var bu macro economy den. cok calıstım bi işe yarasın bari dedim. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

9. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o elektrikli araçların fiyatı türkiyeye geldiğinde 100-110 buluyor merak etmeyin.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif gerizekalılar 100 milyara elektrikli araba getiriyorlar. cebimde o kadar param olsa benzinin hesabını yaparmıyım..

10. MUSTAFA ÖZDEMİR

Alınan Beğeniler:
    0
    devlet geliri de olabılır tabı ki.. bıldıgım devlet ekonomısınde cok buyuk yer tuttugu.. ekonomı benım alanım degıl.. sadece oyle okumustum demek kı ona da cok dıkkat etmemısım.. surc-i lısan ettysek affola..

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    esf hocam. yukarda onu yazmamın sebebi suanda makro ekonomi calısıyorum. gayri safi milli hasıla ve hesaplanma yöntemlerine bakıyordum. Okumusken yazayım dedim. Dersten bir daha kalırsam en azın dan bosuna okumamıs olurum dedim. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Bir işe yaramıs olur dedim.

12. MUSTAFA ÖZDEMİR

Alınan Beğeniler:
    0
    kolay gelsın verırsın ınsallah sınavı da https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    çok saol.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

14. levo35

levo35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hybrid araçlardandaha fazla vergi alan bir devletten ne bekliyorsunuz? bende lpg li 2005 elantra var. lpg 2.40 görür ve benzin bu fiyatta kalırsa benzine döneceğim. lpg nin avantajı kalmadı neredeyse. en azından performansı düşmez aracımın. ben elektirikli araba fazlan istemiyorum. lanet olası ötv oranlarının her geçen gün artmamasını istiyorum. 1.6lt ve daha düşük hacimli motorlarda ötv %38e çıktı. ben aracımı aldıgım zamanlarda %20 civarlarındaydı. biz böyle toplum olarak salak oldukça, daha çok geçici olarak getirilen ötv ler yeriz. sonucunda da başbakan çocuğuna gemicikler alır. bakanların oğullarıda likit yumurta işine girer ve batsada sorun olmaz

15. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    size sonuna kadar katılıyorum fakat
    HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR.............biz arabamıza anca çok acil durumlarda hastane vs. zamanlarda biner olduk neredeyse.....başbakanın karısı ata uşağıyla düğüne gitsin.......bir düğüne gitmesi 100.000 dolara patlamış.....daha bunlar ufak tefek şeyler.....ben hakkımı helal etmiyorum bunlara arkadaş....ama nerde naylon faturacı nerde vergi kaçıran varsa onlara kişisel hakkım helal olsun...en iyisini yapıyorlar.....öyle şeye böyle şey misali......nedir ya verginin vergisini alan başka hangi devlet var....
    milliyetçilikmiş hikaye yemin ederim bana desinler şimdi gel bizim vatandaşımız ol gitmessem adam değilim....eskidenmiş vatan millet sakarya hikayeleri....şimdi başa geçen nasıl cebimi doldururum diye bakıyor........
    kadir TOPbaş 1.5 trilyonluk lale diktirmiş istanbul sokaklarına...ama yollar delik deşik.....o paraya yollarını yap arkadaş....geçen ay istanbuldaydım....eminönünde kıyıda çöp poeştlerinden geçilmiyor artı denizde prezervatif yüzüyor....bizimkide 1.5 trilyon ota para yatırsın...gel burdan yak......neler neler....HAAA gelen dahamı iyi olacak tabiki HAYIRRRRRR......artık çok zor ben şahsen inanmıyorum....anadoluda dahi 0,75 kuruşa ekmek yiyoruz....yazıktır....5-6 kişik bir ailenin sadece ekmek masrafını bir hesaplasanıza....!!!!!!!!!!

başbakan 3 çocuk yapın diyor....şu an Hamdolsun maddi durumum iyi sayılır ama ben tek çocuğuma iyi bir gelecek verebilecekmiyim korkusu içerisindeyim.....şu an türkiyenin iyi denilen üniversitelerinden mezun olanlar bile zor iş buluyorlarki bundan 20 yıl sonra bu dahada zor olacak...benim oğlum üniversite mezunu olsa dahi hayatı garanti olmayacak....3 çocuk yapıpda 3ünün stresiyle yaşamak adamı erken öldürür........çoğu ülke hybrid araçlardan vergi almıyor teşvik edip doğayı korumak için..bizim devlet vergiyi geçitiyor hybride ...doğayı boşver sen git 10 numara yağ yak o ucuz diyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. levo35

levo35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ağzına sağlık! ben bunları artık söylemekten sıkıldığım için konuşmuyorum. hapisten çıkan adamları başbakan yaptık. hapisa girme sebebi keşke düşünce suçu olsaydı yolsuzluk yerine. basına sorarsan şiir derler.hırsızlık yapan adamların hepsi bu mecliste. pardon soygunculuk ve yolsuzluk. çünkü hırsızlık demek suç ama soyguncu demek değil.bencede düzelmiyeceğiz toplum oarak ama en azından bu ülkede dokunulmazlık dü
    iye bir terimin olmadığı günler görmek istiyorum. o günü göreyim bu kadar vergiyi vermeye razı olacağım :D

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Walla bugun macro economy calıstım tum gun. Turkiye ile 1990-2008
    datları yuttum artık. 1980 lerde 3milyar dolar civarında ihracat vardı,
    insanlar sahinlere biniyordu. Yıl 2008 de 120milyar dolara yakın
    ihracatımız olmus ve sizler sahinlere binmiyorsunuz. ( 1990 da Türkiye
    ile pakistan ekonomisi aynıymıs, pakistanın 2008 de 19milyar dolar bizde
    ise 6 kat daha fazlası 120milyar. onlar hala sahin kalitesinde araclara
    biniyor) Ayrıca, 2001 yılında 30milyar dolar olan ihracat 2008 de 90
    milyar dolar artısla 3 kat buyumus.

Turkiye de insanlar krizden muzdaripler ama babam yurtdısında iş yapan
    biri olarak turkiye krizden en az etkilenen ülkelerden biri diyor. Cunku
    yurtdısında yasıyor olsaydınız, özelliklede ortaasya ya da amerika,
    cebinizde 1 kurus bile olmazdı.

3 cocuk denmesi erdogan ın söyledigi bir laf değil, işin uzmanlarının
    söyledigi bir sey. yıllarca övunulen genc nufus 30 yıl sonra eger 3
    cocuk yapılmazsa avrupanın en yaslı ulkelerinden biri olacak (!) Genç
    nufus üretim demektir, hayat demektir. Ben evlendim, eger bir cocuk
    yaparsak biz(karı-koca) öldüğümüzde ülke nufusu 1 kişi azalır. bunu
    toplu halde dusunun. 30 yıl sonra bizde almanya gibi yurtdısından
    yabancı işçiler alırız. ozman tek yapıgınız cocuk iş bulacaktır tabi,
    eger yurtdısından gelecek olan ucuz iş gücüyle rekabet edebilirse.

lale dikimi tabi gereksiz bencede. hatta parkların sulanmasına agac
    dikilmesine yani cevre duzenlenmesine de gerek yok. millet acken
    sokaklarda ki agacların budanmasıda gereksiz. Ama sizlerin dediği gibi
    toplum böyleyken yönetenlerin farklı olması beklenemez. adamın agzı
    aclıktan kokar ama gider 5 tl e sigara alır. adam yırtık don giyer ama
    son model telefona para verir. adamın parası yoktur ama gider bankadan tüketici
    kredi kullanır. böyle bir toplumken TÜRKİYE nin dıs dunyaya yuzu
    olan, hergun milyonlarca yerli yabancı turisti misafir eden istanbul
    gibi bir sehirin yıllık bütçesinden %0,0094 (1,5milyon masraf, 16milyar
    da butce) oranında bir maliyetle bahcelerine laleler ciçekler dikip
    reklam yapmaması gerekir (!) (laleleri cukurlu yolların oldugu, plansız yapıların oldugu semtlere dikmemüşler. ben cuma camlıya gititm ve en az 300-400 yabancı turist sırf laleri resim etmek için ordaydı)

Bunları herhangi bir idelojik yaklasıma sahip oldugum için yada
    birilerini savunmak için değil mantıklı geldikleri için yazdım.

Son olarakta siyaset in markası, amlemi olmaz. ben siyaset yapmayı 10
    yıl önce bıraktım. ozmn siyasetin ne oldugunu anladım. sizde tavsiyemdir
    x veya z partsini desteklemeyin. cunku partilerin yaptıgı iş
    siyasettir. Siyasetin dogrusu durustu olmaz. Size bir anımı anlatayım.
    babam belediye baskanı adayı olmustu bir partiden. ozmn durust dogru
    erdemli bir siyaset yapılabilecegini savunan babama bir amca (!) aynen
    sunu sordu; kardesim sen durust musun? babam evet dedi. Sen secilince
    benm kacak kat yapmama izin verir misin? vermem. Ben sana niye oyumu
    vereyim dedi.

BU TOPLUM DÜRÜST İNSANI SEVER, CANINI, NAMUSUNU EMANET EDER, AMA BASINA
    GETİRMEZ ! bun u ozmn o amca söylemişti. ondan sonraa babam akp kurulana
    kadar aynı partide siyaset yaptı ve 2001 de hem ülkeye hem de siyasete
    veda edip yurtdısına gitti.

18. mehmet şimşek

mehmet şimşek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    13-BİTLİS
    ALPET İYİ.SAKIN ALMAMAZLIK YAPMAYIN.BEN DE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORDUM.YANILMIŞIM.BİR DENEYİN DERİM.

19. levo35

levo35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1-)Bu hükümeti eleştirdiğim zaman neden chpliymişim gibi eleştiriliyorum? Ana muhalefeti karalama kampanyası mı var akp yi destekleyenler tarafından? ben a veya b partisi iyidir demedim. şuan hükümette olan kişilerin yolsuzluk davalarının hepsinin beklediğini yazdım.
    2)Ota asya, afrika kıtasındaki ülkelerin hemen hemen hepsindeki insanların cebinde hiçbir zaman 1 kuruş olmadı. kriz teğet geçti savını böyle savunman çok komik. Amerikadaki zenginler hariç diğer insanların cebinde de hiçbir zaman para olmuyor. sadece hayatlarını idame etmek için ve sadece ama sadece kendileri için yaşıyorlar. Dahada önemlisi ekonomi teorilerinin insanların yaşamlarını açıkladığını ve bunlara göre üremelrini söylemen tamamen cahillik. Bende sana jeolog ve biyolog kimliğimle bunu ispatlarım. insanın nasıl bir avcı olduğunu ve kendi yaşadığı çevreyi yok eden tek tür olduğunu(Vİrüs te yaşadığı çevreyi yok eder fakat neslini devam ettirmek için) böyle bir tür zaten 8 milyara yaklaşmış sayısıyla ufacık bir gezegen için fazla. o yüzden sayı azalırsa insanlar daha rahat eder. madem ekonomi okuyorsun, neden dünyanın en iyi gelir seviyesine sahip olan kuzey ülkelerinde nüfüs az? siyasal kimlikle gelme. baban ihracat yapıyorsa orta direk bir esnafın halinde anlayamazsın. ekonomide göstergeleri şahine binip binmemek olarak adlandırmanda ilginç. şahinler yumurta kasa accent la aynı fiyata gidiyor. kısacası buradaki bir çok insan yeni nesil şahin kullanıcısı :) o yüzden savlarını başka yerde ve daha mantıklı savun.

20. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Katılıyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Bu Sayfayı Paylaş