Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG'cilere kötü haber....

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 1 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Anlayıp anlamayacak bir şey yok, ben firmaların resmi sayfalarındaki rakamlardan bahsediyorum, ayrıca kaçak demedim "sanırım aldığınız istasyonlar kaçak" dedim, ayrıca Ankara'da kaç para olduğu beni ve Ankara'nın dışında yaşayanları hiç ilgilendirdiğini düşünmüyorum, İstanbul, Konya gibi yerlerde 2.0L olan yakıtın Ankara'da 1.78 olmasıda ilginç.......
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

2. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    banada oyle gelıyor tamam arada fark oluyor ama bu kadar olması bence garıp.

3. hımhım

hımhım Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun hocam enterasandır gerçekten ankaramızda lpg ne hikmetse diğer illere göre hep ucuz olmuştur.

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ankaradan gaz çıkartmaya başlamışlar heralde bgn dikkatimi çekti baktım bursadada 2,10 yazıyordu.

5. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Artık kimse bu gıdışle dizel ve lpg lı arac almaz ya. Benzinden farkı kalmadı baksanıza.

6. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi hocam sizi ilgilendirmiyorsa yanlış yorum yapmayınız.sanırım demişsiniz veya dememişsiniz bende kaçak olmadığını söylüyorumanlatabildimmi .Ankarada gaz diğer illere göre hep ucuz dur bilginiz olsun...Ankara dışında yaşayanları ilgilendiriyor diye bir şey söylemedim sadece bilgi amaçlı yazdım.Bilmiyorum yanlış yere mi yazdım burası forum değilmi???Sizi ilgilendirmiyor olabilir ancak ben ilgilenenlerin olabileceğini düşünerek yazıyorum.Sizi ilgilendirmiyor ise (sizin söyleyişiniz)yorum yapmadan geçer gidersiniz hocam..Hayırlı akşamlar

7. Misafir

Misafir Guest

İstanbul'da ortalama yakıt harcaması

Fiyatlar PO'nun geçerli fiyatlarıdır.....

Dizel.........7L X 2.85 = 19.95krş
    Benzin....10L X 3.20 = 32.00krş
    LPG.........12L X 2.01 = 24.12krş

8. Misafir

Misafir Guest

Yorumdaki yanlış neresiymiş, bende öğreneyim bakayım...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

9. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada ankaraya gaz kırıkkaledeki rafineriden geliyor.Gaz bu sebepten ötürü ucuz olabilir.İlgilenenlere ve bilgilenenlere...

10. hımhım

hımhım Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ankarada gaz çıkarıp çıkarmadıklarını bilmem . ancaaaaak 1992 den beri ankarada ikamet etmekteyim vede ankarada lpg ülkenin diger illerine göre hep ucuz olmuştur...

11. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanmak ile emin olmak arasında fi farktır .siz sanıyorsunuz (istasyonun kaçak olduğunu) bende emin olduğumu söylüyorum kaçak olamdığına dair.ve de """Ankaranın dışında yaşayanları ilgilendirdiğini düşünmüyorum"" demeniz .Bana göre çok yanlış yorumluyorsunuz.

12. Misafir

Misafir Guest

Sizin "emin olmanıza" bir lafım oldu'mu benim, ayrıca Ankara'da satılan ucuz gazın bana yadaBursa'da yaşayan insana ne faydası var'ki ilgilendirsin.........

13. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam hocam benden yaşça büyüksünüz bu konuşmayı kapattım saygılar...

14. Misafir

Misafir Guest

Anlamıyorum şu "yaşça büyük" olmayı, peki yaşça küçük olsam bu gerçek değiştirecek'mi.......

15. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    relax olalım :)

16. Misafir

Misafir Guest

Haylaz gerek yok bu tür mesajlara...........https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bende pek zannetmiyorumki şu an için ankarada halen 1,60-1,70 ytl ye lpg satılabilsin.geçen gün dikmende opette 1,95 ytl gördüm.yarın yolumun üzerindeki benzin istasyonlarından bakıp buraya yazacağım.en ucuz satan 2 yer var birisi iskitler diğeri yenimahallede ve ikiside sağlam papuca benzeyen yerler değiller,zaten pekte müşterileri yok,göründüğü kadarıyla.(oralarada bakıcam,bakalım en ucuz satan kaça satıyor şu lpg'yi)

18. Misafir

Misafir Guest

Yav olabilir 1.60 da olur 2.0'da ancak sadece Ankara'da ucuz olması demek Türkiye genelinde ucuz demek değil'ki, yani İstanbul'da LPG taktırmayı düşünen biri "hele ben bi taktırayım baksana Ankara'da ucuzmuş" demez herhalde.....

19. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ONUR-D sen ankarayamı taşındın?
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

20. Misafir

Misafir Guest

Bir haftada 3 defa zam geldi......

Alıntıdır...........

Bu Sayfayı Paylaş