Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lpg taktırdım

'LPG Sistemleri' forumunda RoMeO1907 tarafından 22 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  2. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5

İnsanların canını riske atmak ne kadar kolay değil mi? Kendi canını tehlikeye atsan hiç önemi yok da,suçsuz insanların ne günahı var.Avm ler durup dururken Lpg li araçları almıyor değil bir sebebi var..daha önce kapalı ortamda patlayan tüpler oldu..adı üstünde tüp,aracın arkasında sanayi tüpü gibi birşey taşıyorsun..
    Benzin 10 lira da olsa tüp taktırmam iki bin lira verip te

3. LANDSLİNEE

LANDSLİNEE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama artık günümüzde şöylede bır sey var eskıden teknolojı lpg lı arabalar ıcın ılerlememıstı ama gunumuzde bakılırsa benzınlıden cok dızelden cok tuplu araba var bu ısı yapan kalıtelı fırmalarda yaptırırsanız allahın ıznıyle hıc bır sey olmaz bırde dıyorsunuz arabama tup taktırmam dıye ama farkındamısınız bılmem benzınde sıcak havalarda genlesıp patlama yapıyor ve tupden daha kotu sonuclar açıyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bilmiyorum daha önce forumda konuşuldu mu ama yeni honda civic fabrika çıkış LPG sistemi olan bir versiyona da sahip, yani öyle serviste BRC takıp da "bunun orjinali lpgli" demek gibi değil, gerçekten hakkatten orijinalden LPGli bir otomobil. bu model türkiyeye gelecek mi bilmiyorum.
    yani dünyanın en teknolojik motorlarını yapan ve marka değeri çok ama çok yüksek olan Honda firması artık lpgye geçmiş durumda.
    biz hala yok sevdiklerimi riske atmam muhabbetlerini aşamamışız.
    şuanda türkiyede binek araçların 1/3ünden daha fazlası LPGli, yani milyonlarca araç, örneğin geçtiğimiz yıl lpgli olduğu için patlayan kaç araç gördünüz, ama ben geçtiğimiz yıl ölümcül kaza yapmış onlarca mercedes gördüm. bilmem anlatabildim mi?

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    düzeltiyorum, honda civic lpgli değil de CNGli olan modeli varmış, yani doğalgazlı

Düzenleyen : yanlayanaccent

6. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    ben gazı 2.19 a fullden alıyorum ındırımlı :))

7. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2,19dan hesaplayınca da 10,3litre çıkıyor yine :) Sürüş ve yol koşullarından kaynaklı farklar olabilir. Erenköy gümrüğün ordaki fullün lpgsi güzel de gebzedekinden memnun kalmadım.
    4x100tl alışverişe 50tl puan veren kart kampanyalarından yararlanıyorum. Hediye puanla birlikte fullden daha ucuza geliyor lpgnin litresihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    hayırlı olsun Batuhanım güle güle gazla

9. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    olcayım tesekkurler bende zaten ordan alıyorum lpg yı atasehırdekı gumrugun ordakı fullde zaten ordada oturuyorum :D hemde beledıyede calısıyorum D:

10. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Elbette LPG li araç çok ekonomik ancak. Benim derdim 2 ayrı teknik servisle uğraşmaktı. Size başımdan geçen olayı ve LPG den soğuma hikayesinden bahsedeyim. Hikaye ManisaAkhisar'da geçiyor. Aracımı her 10.000km de götüdrüğüm gibi önce Hyundai servise sonra Zavoliye götürdüm. Ertesi gün aracım ilk çalışmada gaz yememeye başladı. 1.Zavoliye götürdüm yaptık dediler ancak düzelmedi (anında göremiyorsunuz çünkü arızayı motor soğukken yapıyor). 2.Zavoliye Tekrar gittim, "Hyundai ye götür, bizimle alakası yok" dedi. 3.Hyundai Teknik servisi aracı kontrol etti, "araç gaz ayarından dolayı bu arızayı yapıyor" dediler. 4.Zavoliye tekrar götürdüm. "Dedikya kardeşim neden buraya geliyorsun işimiz var gücümüz var benim ustalarım yok diyorsa yoktur, bizimle alakası yok" diyerek beni dükkandan kovan iş yeri sahibi. (Bu arada sakin bir şekilde adama müşteri olduğumu anlşatmaya çalıştım ancak ne mümkün) 5. Zavoli merkezi aradım derdimi anlattım "olurmu beyefendi arıza gaz ayarından dediler. Servisimize götürün dediler". Sizce ben beni kovan bie yere gidermiyim dediğimde "Getirin biz yapalım dediler." 6.İzmir'e 100km ileride zavoliye gittim. Dediler ki suç servisimizde biz onları uyarırız dediler ve onardılar100km geri geldim.(Bu arada servisi uyardıklarını zannetmiyorum. Uyarsalardı heralde en azından bir özür için aratırlardı) 7. Aracım ertesi gün aynı sorunu yaptı. Telefonla aradım "gelin başka bir uygulama yapacağız aracınız tamamen düzelecek" dediler. İzmire 100km git 100km gel. 8.Aracım düzeldi. Artık gaz yiyor. Ertesi gün Eşim Kırkağaca giderken aracım conta yakıyor. 9.Kaskoyu arıyorum veAracı Akhisar Sanayisine çekiyorlar. Motora 700TL sıkışmış onu çıkartıyorlar. 4 gün aracım yatıyor. Conta yakmasının nedeni alttaki borunun bir gün önce Zavoli servisi tarafından söküp takması esnasında çatlatması. (teknik servisime güveniyorum çünkü aracımilk günden beri aynı ustaya emanet ve şimdiye kadar hiç birkusuru olmadı, ellerine sağlık) .....i Hikaye böyle. Bir Zavoli servisinin ve distiribütörünün bana zararı yeni bir LPG kitinden daha pahalıya çıktı. Onun için diyorumki bu arabamdan sonra LPG li araç kullanacağımı zannetmiyorum. Tek bir yer bilirim oda teknik servisim. Yapar yada yapamaz ama suçu başkalarına atamaz. Bu arada Akhisar zavoliye Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.

Düzenleyen : m.baldan

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, bu lpg işi çoğu kişiye kardan çook zarar ettirdi çünkü lpg takan yerler işi bilmeyen yerler, bu işte para var diye herkes bu işe girdi lpg taktıracak adam akıllı bir yer bulmak zor gereçekten

12. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçekten adam gibi bir yer bulmak çok zor.

13. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben burda okuyunca sinir oldum şuan adamlara ağzıma geleni sayıyorum,
    valla siz çok sabırlıymışsınız, ben olsam kesin kavga çıkarırdım

14. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok haklısın ama kavga etmekle çözülecek bir şey olsa edelimde bu tür insanlar hiç birşeyden anlamaz. Ben sadece şunu söylüyorum. Akhisar Zavoli deki sürekli Kur'an okuyanoranın sahibi hacıya hakkımı helal etmiyorum. Bu uğurda harcadığım her kuruş her km nin hakkı çıksın kendisinden. Aynı zamanda Asla Zavoli...

15. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    ner mahkemeye ne ugrasıyorsun :dtuketıcı hakları denen bırsey var :d

Bu Sayfayı Paylaş