19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG taktırayım mı?

'Accent Forum - Club' forumunda hukuk tarafından 8 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    lpg kesinlikle taktırın.sonuçta daha az yakıcak.bence atiker taktırın. hem fiyatı uygun, hemde tatilde bir sorun yaşadık. bu arada servis tabikicok önemli. arayıp bizi en yakın yere yönlendirip sorunumuzu hemen hallettiler.

2. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    hangi marka olursa olsun kesinlikle usta ellerde taktırın. hatta zamanınız varsa montaj yapılırken aracınızın başında durun.(genellikle bizler aracın başından ayrıldıktan sonra işin başına çıraklar geçiyor!!). brcye gerek yok atiker kafiidir...

3. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.3 motora lpg hayatta taktırmam 1.6 olsa neyse yılda ortalama 30 bin km yol yapıyorum hiç aklımdan geçirmedim 100 yakcağına 300 yaksın sigaraya verdiğim parayı hesaplıyorum ayda 250 300 tl o gözüme gelmiyor benzinmi gelicek ama 1.6 olsaydı kesinlikle taktırırdım,Arkadaşımda megan coupe var 2008 ramazanda takdırdık soruyorum tüp nasıl yakıt olarak iyi ama eskiden yarışırdım 230 ibre tüpte 210 ibre görüyordum diyor şimdi araç 190 ı geçmiyor ivmesi yavaşladı diyor yavaş ivmeleniyor diyo bence tüpten diyor o pek mutlu görünmüyor tabiki bu onun görüşü

4. SaMSuNlU_55

SaMSuNlU_55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben lpg taktıralı 1,5 ay oldu ve bu sürede 2500km yol yapmışım benzinde 750 tl lpgde 400 tl aradaki fark ortada he arabada illaki performans kaybı oluyo ama benim için önemli olan maliyet. Yok ben yarış yapcam diyosan kesinlikle taktırmahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifama taktırırsan atiker taktır diğerlerinden farkı aradaki 850 tl lik fiyat ve atikerin enjektör sesi. SAYGILARIMLA:)

Bu Sayfayı Paylaş