Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg taktıracagım

'LPG Sistemleri' forumunda ibrahimdemir tarafından 7 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben size silindir tankı taktırmanızı tavsiye etmem ancak yinede takacaksanız koltukların arkası bagajı öldürüyor. eğer muayenede sorun çıkmayacaksa bağajın çamurluk (sağ veya sol) bölümü daha uygun.....
    ama stepne yerine en güzeli bence............

2. tuncay2

tuncay2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende LPg konusunda kararsızdım 8000 km deydi ve ATİKER taktırdım.1 yıldır sorunsuz biniyorum.Silindir taktırdım 40 lık ince uznunundan bagajda gayette güzel durdu tavsiye ederim herkese...

3. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    km de ne kadar yakıyorsun

4. serdarnico

serdarnico Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlarım benim aracım 2009 era team benzinli ve 13 binde ben bodrumda çalışıyorum aracım şuan izmirde aydan aya kullanambiliyorum tüp taktırıp bodruma getirmek istiyorum ama çok kararsızım..malum benzin fiyatları fena ve daha 3 yıl garantisi duruyo tüp taktırırsam garanti iptal olucak ve motorla ilgili bi sorun yaşarmıyım diye kafama takılıyo taktırma konusu.aracı burda da haftadan haftaya ve her ay izmire gitmek için kullanıcam onun dışında pek kullanılmicak.yaklaşık izmir git gel 540 km kaç paralık benzin yakar acaba biliyorum bu konuda çok yorum var ama banada yardımcı olursanız çok sevinirim sizce ne yapmalıyım.tşkrlr ii akşamlar allaha emanet olun...

5. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bi arkadaşım 1,3 motorlara brc nin sorunsuz olduğunu diğer markaların sarsıntı silkeleme ve ani gaz vermelerde kesiklik yaptığını iddia etti sizler nedersiniz 1,6 motorlarda marka fark etmiyormuş ama 1,3 lerde böyle problemler varmış fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. serhaddin

serhaddin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abicim 1.3 accent admire e lpg taktıracağım atiker mi brc, zavolli arasında kaldım. atiker makul iyi biir yere taktırırsanız diğerlerine gerek yok diyorlar. bana da öyle geliyor sanki. sizce ne yapmalı? safefast en iyisi sanırım. bir uyum problemi yaşar mıyız? sizin tavsiyeniz nedir? konya da merkezde tavsiye usta var mı? teşekkürler..

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, bu kitlerden hepsi olabilir, yeterki iyi bir usta taksın. Sadece Adapazarı ve İstanbul'da önerebileceğim servisler var, Konya'da yok malesef.

9. byvlkn

byvlkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan özkoyuncu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    öncelikle slm arkadaşlar forma yeni üye oldum ve yeni hyundai kullanıcısıyım.. 2008 era 1,4 team sahibiyim ve aracıma lpg taktırmak istiyorum fakat yaptiğim araştırmaya göre bazı markaların araç çalışırken şıkır şıkır yaptıgını söylüyorlar (bizzat kendimde duydum ) önerebileceğiniz bir marka varmı sessiz ve sıkıntısız :) teşekkürler...

10. ataklpg

ataklpg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba öncelıkle aracınız hayırlı olsun ama bana kalırsa aracınız için en uygun sessız ve sıkıntısız olacak sıstem aldesadır.fıyat olarak nakit 1000tl kredı kartına da 10 taksıt fıyatı 1.100 tl'dir.

11. nomad

nomad Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    reklamlar<div id="dsMenu" style="border-top-width: 1px; border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-left-width: 1px; border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; border-top-color: gray; border-right-color: gray; border-bottom-color: gray; border-left-color: gray; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); : ; display: none; padding-top: 2px; padding-right: 2px; padding-bottom: 2px; padding-left: 2px; cursor: default; width: auto; overflow-x: visible; overflow-y: visible; : 4294967296; -: initial initial; -repeat: initial initial; "><div id="InNewTab" style="padding-top: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 4px; padding-right: 6px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(233, 244, 254); color: rgb(0, 0, 0); font: normal normal normal 12px/normal verdana, sans-serif; text-align: left; height: 24px; line-height: 24px; width: auto; overflow-x: ; overflow-y: ; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">Open Link in New Tab <div id="InNew" style="padding-top: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 4px; padding-right: 6px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(233, 244, 254); color: rgb(0, 0, 0); font: normal normal normal 12px/normal verdana, sans-serif; text-align: left; height: 24px; line-height: 24px; width: auto; overflow-x: ; overflow-y: ; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">Open Link in New Window <div id="Download" style="padding-top: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 4px; padding-right: 6px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(233, 244, 254); color: rgb(0, 0, 0); font: normal normal normal 12px/normal verdana, sans-serif; text-align: left; height: 24px; line-height: 24px; width: auto; overflow-x: ; overflow-y: ; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">[​IMG]Download Link...

12. serhaddin

serhaddin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş ben baya araştırdım bu meseleyi. konya da öğretmenim hem konyada hem memleketim uşakta hemde eşimin memleketi muğlada 1.3 hyundailerde sadece 1 marka sıkıntı çıkarmıyor diyor herkes o da brc. diğerlerinde motorun arıza lambası yanıyormuş ve araba enson stop ettiğinde gazda olması ve yeniden çalıştırdığında beyninin benzine dönmesi gerekirmiş sistem böyleymiş işte en öenemli nokta burası brc hariç diğerleri benzine geri dönmelerin ara sıra olmadığını ve bir süre sonra sabahları mesela arabanın çalışmadığını söylüyor ustalar. ve kullanıcılarda bunu söylüyor. bir çok usta brc den başka birşeyin takılmamasını şiddetle tavsiye ediyor. söktürmek zorunda bile kalabilirsiniz diyorlar. hatta teleflex gibi 2500 liraya varan markayı da taksan sıkıntı çıkarır diyorlar. hyundai i nin beyninde ki yazılım ile brc uyumluymuş hatta fabrika çıkışında sadece brc taktırırsan garantiyi bozmuyorlar. önemle duyrulur ben brc taktırdım ve 30,0 şehirler arası oldu 16,5 krş

13. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Son zamanlarda LPG taktırıp işleten var mı? Ne kadar olmuş ruhsata işletme bedeli?

14. sengetli

sengetli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lpg olsa ne olacak.Lpg 5 kuruş oturttular yine gece gece.

15. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok yanlış bilgiler. Siz iyi araştırmamışsınız.

Düzenleyen : Serdar

16. bursacasper16

bursacasper16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben brc taktırdım 2 yıl oldu sorun yasamadım hiç.sadece tek sorun seviye lambaları.bazen depo full diyor 10 dakka sonra ceyrek diyor 5 dak sonra tekrar full o sekilde sorunu var sadece.

17. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    45 gün önce atiker taktırdım sorunsuz kullanıyorum çok memnunum

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Lpgede Oluşan Sıkıntılar Genelde Montajdan Ve Ayardan Kaynaklanıyor

Düzenleyen : Ersin Cerrah

19. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

20. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle katılıyorum,,bende 2 ay önce atiker safe fast taktırdım.maşallah hiç sıkıntım yok.28-29 LT gazla 310-315 KM yol yapıyorum(tamamı şehir içi)

Bu Sayfayı Paylaş