aracımı satmayı düşünüyorum. Lpg'yi yeni taktırdım ve başka bir araç almayı düşünüyorum. Lpg söküldükten sonra muayne gerekiyormu ve ruhsattan sildirebilimiyiz....
benim bildiğim kadarıyla gerekiyor tekrar muayene ama yine de yetkili yerlere sorun, TÜVtürk istasyonlarına telefon açınca soruları cevaplıyorlar.
LPG kitinin parçaları para değil taktırması işciliği muayenesi işletmesi esas parayı bunlar tututyor. en güzeli aracınızı LPG ile birlikte satmak zaten sökerseniz yerleri belli olur anlayan birisi almaz LPG li diye satarsanız daha iyi bir fiyata satarsınız
LPG'li olarak bende satmayı istiyorum ama millet fiyat pahalı diye düşünüyor yanaşmıyor. Bazı kişilerde'de LPG'ye karşı bir ön yargı var açıkcası motor'da problem çıkaracağını sanıyorlar kurutuyor vs. .. Neyse bakalım o zaman bekliycez..
bence lpg li olarak sat daha iyi fiyata satarsın ben araba alıcak olsam bu durumda lpg li veya dizel olur tercihimm
Dediğiniz gibi bazı kişilerde LPG ye karşı bir ön yargı var fakat çoğunluk tercihini LPG li araçlardan yana kullanıyor.Malesef günümüz şartlarında bir ihtiyaç oldu artık.Bana sorarsanız sökmeden satın illaki alıcısı çıkacaktır.İyi satışlar dilerim.