Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lpg Olmuş 3 Tl

'Sohbet' forumunda koreci tarafından 3 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Güzel bir söz bende o yüzden dedim zaten birbirimizi kırmadan üzmeden diye. Profil bilginiz de yazıyor gördüğüm kadarı ile Ankara da yaşıyorsunuz. Bakın Ankara da iki gün okullar tatil idildi. Sonrasında C.tesi pazar girdi. Ama ptesi kaldırımlar komple buz içinde idi. Seçilen belediye başkanlarının nasıl olsa evlerinden araçlar alıp halıların üzerinde dairelerine getiriyor. Bu sadece örnek siyasileri başından sonuna kadar eleştireceğiz. Hatta seçim zamanlarında geldiklerin de yüzlerine tokat gibi yapıştıracağız ki bizleri sadece oy veren canlılar olarak görmesinler. ;)

2. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Eyvallah her zaman devletimizin yanında olacağız ama burada 14 yıldır bu ülkenin başında olan bir siyasi kitle var. Değil mi? Aslında bu konuya uzunca yazmak isterdim ama konu çok dağılacak. Anlayan arkadaşlar ne demek istediğimi kesin anlamıştır.

Bu arada bu ülke de sadece batıdan ibaret değil. Bir İç Anadolu da yaşayan vatandaş olarak sürekli batı üzerinde yapılan yatırımların bir gıdımı da iç anadoluya yapılsın. Bilen arkadaşlar bilir. Ankara Kayseri arasında bir yol var. Arkadaş bu yol hiç mi düzen tutmaz? Tarla yolu gibi sürekli kaz eş ama gram değişim yok. Biraz da bizi görsün devletimiz. Diğer mevzu da millet otoban kullansın diye de eski yol köstebek yuvası gibi bırakılmasın. Amaç sadece vatandaş otobandan gitsin de devlete para gelsin eski yolda giden de ne hali varsa görsün böyle bir mantık olmaz.

3. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bu işe sadece siyasiler olarak bakmıyorum. Ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama, seçilmişlerin yanında, atanmışlar ya da hizmet verenler olarak bakıyor ve yapılan güzellikleri takdir etmek ve daha kaliteli bir hizmet almak için yapılan yanlışları eleştirmek gerekir diye düşünüyorum. Zira bu ülkede yanlışı sadece siyasiler yapmıyor. İnsan olan herkes yapıyor. Örneğin sanayide iyi bir usta dostlara tavsiye edilip, övülürken, kötü bir usta da yerilip, eleştiriliyor. Bir memur işini iyi yaptığında teşekkür edilirken, kötü yaptığında eleştiriliyor. Siyasetçi ise iyi yaptığında ya da kötü yaptığında muhakkak birileri tarafından eleştiriliyor. Oysa diğer örneklerde olduğu gibi güzel iş yaparken insanlar takdir edilmeli, yanlış işlerde ise yapıcı şekilde eleştirilmeli diye düşünüyorum :)

4. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Özet olarak kendi adıma şunu söyleye bilirim. Ben vatandaş olarak devletimi çok seviyorum. Devletime vergimi vereceğim. Devletim de buna karşın hizmet verecek. Ama bizim ülkemiz de vergi ver ama hizmet alma. Sadece ver. Bakın dünya kadar zam geldi iğneden ipliğe kadar. Her zaman kemer sıkacağız tüm siyasilerin söyledikleri bu oldu. Yav sürekli vatandaş kemer sıkana kadar bir de siz sıkın. Az yiyin az için az yakın az silindir hacmi küçük araçlara binin bir yerden bir yere gider iken 150 araç ile gidilmez ki arkadaş. Bu araçlar su yakmıyor. Bak vatandaş LPG zam geldi diye kara kara düşünüyor. Kendilerinin esnetik ameliyat paraları devlet kasasından ödenir iken vatandaşın aldığı sağlık hizmetlerine zam geldi. Bugün sosyal medya da kanser ilaçları için ilaç bedeli ödenesi hakkında yazılar var. Artık ilaç katkı payı alındığı yönünde. Durmadan vatandaş veriyor ama bizleri yöneten kişiler maşallah hangisi olursa olsun rahatlarından bir gram ödün vermiyorlar.

5. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tabi bu ayrı bir mesele ama benim inancıma göre vatan sevgisi imandandır. Bilmiyorum yurtdışına çıktınız mı? Hangi ülkeleri gördünüz. Size şunu söyleyebilirim; bir çok eksiğine rağmen ülkemiz -Avrupa dahil- çok ülkeden iyi. Bunu bizzat birçok ülkede gördüm. Elbette kıyas yapınca her ülkenin bize göre iyi yönleri de var, kötü yönlerdi de. Diğer bir husus vergi meselesi. Vergi ülkelerin başlıca gelir kaynağıdır. Bu ABD için de öyledir. bizim için de. Hizmet meselesi ise ABD vatandaşından aldığı vergiyi onları korkutarak, silah sanayisine harcar ve malum burnumuzun dibinde birilerine silah verir. Yani direk vatandaşına hizmet olarak vermez. insanların yaptığı hatalardan bahsetmeniz beniz sizin hakkınızda çok karamsar birisi olduğunuz fikrini oluşturdu. Yanılabilirim ama bir tabir vardır, bardağın dolu tarafını görmek lazım. Benim hayat felsefem. İyi geceler... :D

6. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    :) Eyvallah bakın başka bir konu da ülkem hakkında yazdım bir mesajım da aşağıdaki konu da mevcut.

https://www.hyundaiclubtr.com/konu/almanyaya-gitmek-istiyorum-ne-yapmaliyim.37544/

sportmen bunu beğendi.
  7. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ne yazarsanız yazin asgari ucrete gelen zam 100 lira. Kiraya gelen zam 50 lira. Elektrik ulasim yakit vs derken 100 liralik zam gürcü hamsisi gibi oluyor.zayif zayif eti yok p*ç hamsi. Cok soylemeye gereknyok hesap ortada

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. oesqure

oesqure Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Mazot da benim canımı çok yakmaya başladı. 2016 sene başından beri %35 artış var. Litresinde 1 TL'yi geçti çoktan.

9. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Dizel arabaya heves ettim 3.10 dan aldım ilk dizel i şimdi 4.65

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emrex bunu beğendi.
  10. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    LPG Kullananlara müjde. Otogazın pompa fiyatında gece yarısından itibaren 25 kuruş indirim yapıldı.

ahmety17 bunu beğendi.
  11. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,187
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Dolar bugün 3.65 tl ye çıktığı halde ne kadar manidar 25 krs birden indirim