Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG 'nin (+) ve (-) leri

'LPG Sistemleri' forumunda 35mustafa35 tarafından 9 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    eski aracımda lovato vardı. herhangi bir sıkıntı çekmedim. bir ara gaza geçişlerde araba gaz yememe filan yaptı onuda bilgisayardan ayar yapıp düzelttiler. sorunsuz kullandım. şimdiki aracıma da atiker taktıracağım. umarım bunu da sorunsuz kullanırım. gerçi sorun olsa da forumda ki arkadaşlar ve özellikle serdar bey bu konularda çok bilgililer ve yardımcı oluyorlar.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. canca

canca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    serdar bey uzun süre lpg de çalışan motor,benzinli enjektörleri tıkama yaparmı? çünkü 2-3 gündür sabahları arabayı çalıştırdıgımda benzindeyken eskiden 1500 devirlerde başlayan ve azalan devir şimdi daha düşük ve gaza basıp gitmeye niyetlendiğimde stop etme durumuna geliyor.sorun ne olabilir?

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Forumda aratırsanız buun bir çok nedeni var. "gaz yemiyor" yada "sabah tekleme" şeklinde aratabilirsiniz.

4. senseyak

senseyak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şu an benim aracım ihtiyacı kadar lpg alıyor yani ekstra bir düşürme yok benzindeki değerler ile orantılı olarak ayarladılar lpgyi 3200 km de iken taktırdım lpgyi 15000 km e kadar ayarla uraştık 20 sefer gitmişimdir bölge bayine her seferinde bir ayar yapıyorlar biyeri bozuluyor en son dedim kalsın böyle ellemeyin.

Şimdi tork düşük aracımda güçte ona oranla tabi rolantide bozuluyor ara sıra sıfır arabada çözemediler kurcalayıp duruyorlar.

Ama aracım çok az yakıyor katlanıyoruz bu yüzden benzin biraz ucuz olsa lpg ile hiç işim olmaz.

5. recep38

recep38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2006 model elentraarabamakesin olarak LPG taktırmaya karar verdim hangi marka taktırmamı tavsiye edersiniz?

6. senseyak

senseyak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  7. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Atikeri şiddetle tavsiye ederim. Taktırdığımdan beri 3500 km yaptım ama en ufak bir sorunum olmadı. Sadece şamandra bazen takılıp yakıt seviyesini doğru göstermeyebiliyor. Geçenlerde 90 tl lik gazla 450 km ş.dışı + 150 km şehir içi yol yapmışım hemde full klima açıkken... 90 tl ye gaza basma korkusu olmadan 600 km yapmak zor iş, hemde konforlarınızdan vazgeçmeden. Tr şartlarında LPG şart...

8. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bende de elantra var bugün atiker taktırdım.

9. yusuferbas

yusuferbas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 Elantrada 3 yıldır BRC kullanıyorum. süper memnunum.araba benzinden daha iyi. uyum süper.
    2A mühendislikte montaj yaptırırsan garantinde bozulmuyor. benim 2 tane var aynı arabadan 2 side aynı yerde yapıldı.inan düşük devir yüksek devir hiç farketmiyor gidişi çok iyi.
    Düzenleyen : yusuferbas

Bu Sayfayı Paylaş