Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG li 1.4 era mı 1.6 admiremi ??

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda shadow_1306 tarafından 18 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizel Motor Isınana Kadar Normalden Daha Fazla Tüketim Yapıyor + Aradaki Fİyat Farkı Demekki O Kmdeki Tasarrufu Karşılamıyor ( Bu Konuda Emin Değilim Benzinli Tüketimini Tam Bilmiyorum )

2. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam ben dizeli kötülemek amaçlı demedim.intdende araştırma yaptım 100.000de var 160.000dede var 80.000dede dizel araç var yani kimin aracı nasıl kullanıp kullanmadığından emin olamıyoruz 2.ellerde çevremizdeki insanlar ya tofaş yada alman hayranı insanlar anca bizim aile hyundai cihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif onun için 2.el dizeli biz risk olarak gördüğümüz için pek düşünmedik elbette avantajları var ama fikrimiz şudyu 1.6 amire alacağımıza birazdaha verip daha modelli araba almak fakat 1.4 tüplü eraların rampada çekişi nasıl onu bilmiyoruz sorum buydu...

Düzenleyen : shadow_1306

3. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    admirenin tipini hiç sevmem ama dağ taş gidecekse 1.6 motor daha iyi olabilir.

4. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizde gördüğüm kadarıyla lpgli era kullanıcısınız mersindeki gözlemleriniz nedir acaba memnun musunuz hiç gözne yada yayla tarafına gittinizmi aracınızla.??

5. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    o zaman 1.6 alın derim,çünkü ben 1.4 eraya benzinle binmeme rağmen araba rampalarda kesiliyor,düşük vites yüksek devirde topluyor kendini ama o zaman da devir 4.000lerde geziyor ki bu da aşırı yakıt tüketimi demek.ha bir de klima işi var ki onu hiç hesaba katmıyorum.eğer ben aracı çok düşük fiyata almış olmasaydım kesinlikle 1.6 ya da dizel alırdım.arabayı da sıfır aldım ve 7.000km.de.yani herhangi bir sorunu da yok ama rampada istenilen performansı gösteremiyor.

6. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

çok teşekkür ederim benime öğrenmek istediğim buydu...

7. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim 1.4 lpg era kedi gibi tırmanır. öksürmez hiç. ama benzinde kullanmadığım için aradağı performans farkı olayını bilmiyorum açıkcası. millet bi performans farkından söz edip duruyor ben ona istinaden 1.6 iyidir dedim

8. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    era +1https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

9. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1.6 motor 1.4 motordan herzaman daha iyidir daha performanslıdır ve yokuşta daha iyi çeker bende 1.4 era lpg ile kullanıyorum fakat araba lpg de iken benzinde gittiği gibi performans vermiyor benzinde giderken az da olsa fark ediyor ha lpg de kötümü gidiyor hayır lpg ayarlarıda gayet iyi yerinde fakat işte benzine geçtiğinde az da olsa fark ediyor etmiyo diyen bence sallıyor benim şimdiki aklım olsa 1-) kesinlikle dizel araba alırdım çünkü lpg de yok gaz filtrelerini değiştir yok kapalı otoparklara giremezsin dışarda kalırsın muayneye giderken sızdırmazlık raporu almak zorundasın aracın lpg lide olsa yine benzin koymak zorundasın lpg yazın az kışın daha çok yakar gerçi her türlü yakıtta bu hemen hemen aynı ama lpg dertli iş en güzeli dizel abi yaaa koy mazotu git babalar gibi yani ben olsam 1.5 yada 1.6 dizel araba alırım inşallah birgün bende satıp bunu değiştireceğim<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

10. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam çok teşekkür ederim dizeldede ya filtresi mazot filtresi hava filtresi vs var yani lpgden çokda aşağı değil bi bakalım temiz dizel bulursak onu alırız hadi hayırlısı

11. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    bakımda dizelle benzinli arasında sadece mazot filtresi var,diğerleri ikisinde de aynı.onu da sızdırmazlık ve lpg ayarına say.

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    eranın altı yüksektir dağ bayır dinlemez,yük attığında admire gibi çabuk çökmez.

dizelin temizini bulursan lpg'liden bile dahamasrafsızdır.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş