Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lpg ilk çalıştırma sorununda son nokta.

'LPG Sistemleri' forumunda tamer27 tarafından 1 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    işte bana bu konuda net bir bilgi verirseniz bende ikna olayım. montajda nereyi yanlış yapmış olabilir? hani bu sorun bir tek bende olsa tamam diyeceğim. bakın sitede onlarca kişi var aynı sorundan muzdarip. yukarıda da anlattım. şikayet var.com sitesine girin. atikerle ilgili şikayetlerin tamamına yakını bu sorundan ibaret. bende direkt olarak suçlayamıyorum ancak 2,5 yıldır bu konuyu takip ediyorum. 1.000 tl nin üzerinde para harcadım. bire bir bittim uğraştım.

buyrun isterseniz anketaçalım. bu şekilde sorunlu olanların anketini yaptıralım. kimler ne sistem kullanıyor. bence iyi bir istatistik elde ederiz.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Forumda sorunu çözülenlere hiç şahit olmadınız mı? Diyarbakır'da brc montajı yaptıran arkadaşlar başka bayyide sorunlarını düzelttiler, bunu da mı görmediniz? 50 tane 1.3 admire/milenyum/getz var forumda sorunsuz çalışan, sizi bunlardan farklı kılan tek şey kötü montaj yada ayar.

3. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Kesinlikle kotu montaj ve/veya ayar sorunu var. Birkac kotu ornek genele tesmil edilemez.

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bıhaberdır demıssınızde araba kullanmasını bılmeyen bı ınsan bıle teklese bı sorun oldugunu anlar arabayı babamla ortak kullanıoruz arabayı benım kadar tanıyamaz ufacık ses gelse anlarım bu yüzden sölüorum yaklasık 2 yıldır atıker lpglı accent admıre 1,3 kullanıorum 1 kere teklemedı -5 derecedede kullandım bugunkı bayıltıcı sıcaklardada o yüzden montaj hatası ve arabanın kendı baska sorunundan baska bısey gözükmüo ortada sızın konunuzda ama sızın arabanızı bılemem benımkı 100,000e kadar yetkılı servıste bakımları oldu belkıde ondan bukadar mükkemmel calıo lpg ılehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. oğuzdeniz

oğuzdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eeevveett gelelim benim tecrübeme; bende geçen seneye kadar landirenzo kit varidi. enjektörlerden birisi arızalandığı için araç sarsıntılı çalışıyor aynı zamanda sabahları tek marşda alıyor fakat devir düşüyor, 1 e atıpda hareket edince araba yığılıyordu. canıma tak ettiğinden ejektörü değiştirmeye kaarar verdim . landirenzonun enjektörleri tek değişmiyormuş ve 4 üne 750 lira dediler. bende gittim yeni atiker sistem taktırdım 750 liraya hem 2 yıl daha garantim olacak diye. (yalova da zeki usta taktı). taktırdım taktıralı birdaha problem yaşamadım. taki, geçen ay gaz filtresini değiştirene kadar. filtreyi değiştirdikten sonra (gölcük teki donanma atiker servisi) arabanın ayarları çok sapıtmış çok yakıyodur bu dedi ve ayar yaptı. ertesi günü benim sabah ilk çalıştırmadaki problem geri döndü. ayar yapan elemana gidipde sen ayar yapınca araç sapıttı deyince . yok o ayardan değil yakıt pompasından dedi. öyle denk gelmiştir dedi. gittim tamirciye. boğaz kelebeği ttemizlendi , benzine temizleyici koyduk, benzin filtresi değişti. yarım depo benzinde kullandım aracı, her şey düzeldi. lpg de kullandıkça problem geri döndü . ben şimdi bu filtreyi değiştiren, arabanın ayarını ayar yapıyorum diye bozan elamanı döversem yada söversem 5 yıl ertelenmiş cezama katmerli hapis cezası gelir. tavsiyelerinizi bekliyorum.

6. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Bence aşk ile ve şevk ile öpebilirsin bile, haketmiş elemanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Başka bir servise gidin, gitmeden önce akü kutup başını bir gece sökülü bırakın, giderkende benzinde kullanarak gidin.

8. oğuzdeniz

oğuzdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkür ederim Serdar bey. şu an işlerim nedeniyle arızaya katlanıyorum. ilk fırsatta akü kutup başını geceden söküp, ertesi gün Gölcükten Yalova ya Zeki ustaya gideceğim. sistemi takan ustaya ayar yaptıracağım. yol testi de yaptırayımmı acaba?

9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    BRC tartışmasız bence ilk arabamda ATİKER vardı sürekli ayar yapılıyor ve çalışma problemi oluyordu sabahları, ikinci arabam ki Honda Hemen arıza lambası yakar, bir kez bile yakmadı BRC kullanıyordum çok iyiydi.

11. nadir3391

nadir3391 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    sabah özellikleri kış aylarında benim araba da çeyrek deponun altına düşünce tekliyor..lpg geçen sene takıldı..bunun için yetkili servise götürüp 1 gece bıraktım, kontrol ettiler bir şey yok dediler, bujilerden olabilirmiş.bujileri değiştirdik.kış daha gelmediği ve bende hep yarım depoda benzini tuttuğum için şu an sorun yok gibi, kar yağsın şöyle hava -10 lara insin bakalım yapacak mı? o zaman başka bir servise gidip kontrol ettireceğim..

12. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bu çeyrek depo olayını bir kaç kere duymuş ve okumuştum çözen arkadaşlar benzin pompası ile çözmüştü tabiki daha doğru bilgiyi daha tecrübeli arkadaşlar verecektir.

13. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    bende 1,6 admira var çeyrek deponun altına indiğinde benzin ilk çalışmada tekliyor biraz ısınınca olmuyor benzinden gaza geçmeden yapıyor gazda değil...

14. maruti

maruti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    OUK
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Bende de aynı sorun vardı.Araç lpgli ,Hyundailerde kronikmiş.Akünün - kutbunu söküp 10-15 dk bekledim yeniden taktım.4. gün şimdilik sabahları tekleme sorunu yok :)) (Depo çeyreğin altında )

15. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    benim kanister temizliği sonrası sarsıntılı ilk çalışma sorunu geçti ama son günlerde ilk marşta almıyor 2. de sorunsuz çalışıyordu. benzin çeyreğin yarısı kadardı, dün benzin aldım çeyreğin az üstünde ve bu akşam denediğimde ilk marşta sorunsuz çalıştı.

16. actor

actor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hakan ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    arkadaşlar merhab,
    bende 2 yıl milenyum vardı lpg li, hiç sorun yaşamadım.
    şimdi 1.6 admira var, sabahları geç çalışma var bu aralar, 10-12 marşta ancaa çalışıyor. daha baktıracak fırsatım olmadı.

17. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bende de Milenyum var 2 sene olacak yaklaşık LPG ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür Serdar abi bir ayar çekmişti Benzin ile Gaz arasında çok az bir fark oldu Benzinde gider gibi gidiyor araba maşallah en uyumlu olduğu model Milenyum sanırım LPG de

Bu Sayfayı Paylaş